• Marley
    3.4k
    i nismo nista krivo rekli :wink:
  • CastAway1986
    2.7k
    Šunjic večeras odličan za BiH u gostujućoj pobjedi nad Rumunjskom, nitko mi ne može reći da nije mogao biti rotacija Mišiću na šestici
  • Žan
    459
    Nikad nije kasno.
  • rokikaciga
    675
    I jos ga se za dž moglo dovest...
  • blubach
    857
    Nisam inače uhvatio ovdje ako se objašnjavalo, ali koji je razlog što je Mudražija potpisao novi ugovor s lokosima ako je na kraju sezone mogao doći besplatno?
  • jedan u nizu
    12.4k

Imas u drugoj temi.

Lokomotiva je inala opciju produzenja ugovora za jednu godinu pa su ga automatski i produzili.
  • Noel
    9.5k
    Kramarić jasno dao odgovor da se ne želi vratit u Dinamo niti u HNL. Novinari po neznam koji put opet štancaju glupe naslove.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Tehnicki je rekao da nema smisla da nekom mladem uzima mjesto
  • Droljo
    13.8k
    Šta god je rekao, šta god se pisalo ne znači da neće sutra potpisati za dinamo. Mišljenja se mijenjaju i ugovori se potpisuju...
    Tko bi ikad rekao da će 'ponosan sam kaj sam purger' otići tovarima ili brekalo u hajduk?
  • GOAT
    2.3k
    A tko ga je kontaktirao ako nemamo SD-a? Ne trolam nego me bas zanima imamo li plan za Kramu ili ga gledamo kao igraca kojeg se ne odbija neovisno o planu budućeg sportskog direktora.

Možda neka pozicija 10ke kad Baturina ode :eyes:
  • Keyser Soze
    13k
    Kramarić nikad neće doći u Dinamo.
  • vjeko1701
    13.3k
    On je rekao dvije stvari.

Prva da se ne vidi u HNL-u, barem ne još a kad će se vidjeti i sam prizna da neće biti za Dinamo.

Drugo da kad igrač uđe u njegove godine, da je vrijeme da naplati dosadašnju karijeru i još nešto zaradi kaj bi u prijevodu značilo da će vjerojatno tražiti neki bogati ugovor u egzotičnoj ligi.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    To ne znaci da mu nismo prezentirali nešto što bi ga privuklo, ja bih prvi bio oduševljen
  • vjeko1701
    13.3k
    Možda jesmo i super ako jesmo. Pokazuje da pratimo bivše igrače i pokušavamo uletiti čak i kada nije realno. Al mislim da je svima jasno da se ovo neće dogoditi.
  • Izet Hajrović
    4.6k
    Radije bih sve napore uložio u ostanak Petkovića, nego dolazak Kramarića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.