• Dani Olmić
    1.1k
    Opet golcina i po Pasalica u MLS-u … Ali da, Cordoba je sigurno bolji igrac :rofl:
  • vjeko1701
    13.3k
    Ovome je mjesto na transferi - rasprave jer?
  • gaTeDZG
    619
    cd78bc76fcc2f154edc8.jpeg

Krama je bog u Hoffenheimu i Bundesligi, mislim da su šanse za povratak nikakve, čak ni da Cavaliere pogura u što još manje vjerujem s obzirom na pare koje može dobiti drugdje...
  • Droljo
    13.9k
    Sutra se u Hoffenheimu promjeni struktura i sve šta je krama govorio dok je imao klub iza sebe pada u vodu i dolazi u rijeku za 200k godišnje. Odluče pomladit ekipu, dovest bota za sd-a i krama može sam doć pitat da igra tu...
  • NVKOD
    3.8k
    Novinari po neznam koji put opet štancaju glupe naslove.Noel

Računica je vrlo jasna. Novinari imaju dnevnu kvotu članaka koje moraju napisati. Lakše im je dodavati mrvice na prošle tekstove nego stvarati nove. Posao je obavljen za nekoliko minuta, a šef je zadovoljan.

Druga stvar je čitanost članaka. Nema boljeg za novinare nego napisati: "BOMBA: Kramarić u igri za povratak u Dinamo." A zapravo je Kramarić u prošlom intervjuu rekao da mu nema smisla vraćati se u Dinamo i HNL.

Uzimajući sve ovo u obzir, transfer razdoblje mi je katastrofa. Novinari se prave insajderima, ali zapravo samo kopiraju stare članke. Ili objavljuju neku "ekskluzivu" koju su pročitali na forumu pa bubnu "Germanijak doznaje…" Ne doznajete vi ništa, samo čitate forum na temelju napravite neki ofrlje članak.
  • Orc123
    11.1k
    Ako se osvoji naslov isao bi po Erlica na neku posudbu sa mogucim otkupom....odlican igrac koji pao u drugi plan....isto tako probao bi nekako dobiti i Moru.....to je to od HRv igraca, eventualno Ivanusec ali sve je stvar kako binse to ispregovaralo i na kojoj poziciji ga se vidi.....
  • dmil
    567
    ako Livi nastavi bit na klupi do kraja sezone, probati i njega vratiti, 99% sam siguran da njemu Dinamo i Zg fale vise nego svim ostalim igracima koji su otisli
  • Pip
    10

Mislim da nema šanse da ostane sjedit na klupi, pogotovo nakon ovakvih tekmi protiv francuza. A uostalom i prije reprezentativne pauze je zadnju tekmu branio, tak da nis od tog nazalost
  • rakurs
    903
    Pa Livaković prema TM vrijedi 10 milijuna eura, nedavno se kao zainteresiran spominjao Bayern, ugovor s Turcima mu je do 2028., kako bi to bilo moguće? Sve da se on i želi vratiti, nisu Turci ludi da nam ga poklone. Odnosno ludi jesu, ali nisu toliko.
  • Facke
    5.5k

Bayern je tek kupil Urbiga tak da nist od toga nazalost. Ali Livi je bil zelja Kahna i Salihamidzica dok su bili v klubu.
    Livi je jedne vreme bil ozleden pa je zate bil sad i na klupe v Feneru el je drugi golman isto dobre branil. Nek se bori decko za poziciju. Ak nebu uspel nega bi hrpa momcadi zela odma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.