• NB86
    16.2k

Je, joža na tribini rekao, cak da je rijeka imala priliku dok je on tamo radio otkupit taj postotak za neku smjesnu cifru i nisu htjeli.

Ne znam sta bi mogli dogovorit kroz dobru placu ? Ne ide fruku velik postotak nego 50% ima fiorentina, sad je samo pitanje da li je misko spreman zajebat talijane i ic u trampe igraca al nekako sumnjam da bi si na taj nacin unistio kontakte u italiji, po jozinoj prici ceka se sto veca ponuda i ne zuri im se prodat zbog tog postotka; mozda ga pokusaju zadrzat do zadnje godine ugovora i onda ga prodat
  • San Lorenzo
    19k
    Imamo Stojkovića i Mudražiju...na ljeto bi iz hnla doveo jedino Jagušića i Morrisona jer je jeftin i Šibenik je u financijskim problemima.
  • mali M
    7k
    ja mislim da nam trenutno nitko iz HNL-a više kvalitetom ne odskakuje više od onog što imamo i to je onda samo nakrcavanje prosjekom. Već su mi Muradžija i Belcar tu naknapuše teške, ali nitko drugi više ne odskače kako su svojevremeno Galešić, Stojković, Kačavenda.. Dosta mi je više tih oneseason wondera gdje onda narednih 5 godina trpimo njihovo postojanje na klupi... Po meni jedini koji pokazuju potencijal su Fruk, Janković i odnedavno otišli Crnac, ali tu je prošla baba s kolačima i netreba se tu više vračati... Uz ovo što imamo tu dolaze Pavić, Mikić, Jakirović, mali Cardoso u najavi, ne treba tražiti kruha preko pogače... Da ne zaboravim i Vrbančića i potencijalno i meni osobno neprežaljenog Maura.. Ja bi rađe probao standardizirati momčad, počevši od obrane pa graditi prema gore. Uz dužno poštovanje Theo neće moć još dugo, Mmae i Torrente nisu pružili što se očekivalo, Perić je za otpis, ostajemo zapravo samo na Galešiću kao baš stabilnom obrambenom... Ja bi se riješio skoro svega ovog gore i gradio na Galešiću i Mauru i doveo bar dva stopera.. Kad sve uzmem u obzir Benković i Šimunović su za naša ovogodišnja pojačanja u obrani stijene..
  • scooniepenn
    4k

Priču koja počinje sa "Teo neće moći još dugo", mnogi poput tebe pričaju već godinama. Ne mora Teo biti u prvih 11, ali među 4 stopera će biti sigurno. I dalje je u naša 3 najspremnija igrača i to se očito neće tako skoro promijeniti. I inače ima brutalnu genetiku i fizičke predispozicije, a kad na to dodaš radnu etiku i spartanski način života u rangu Modrića i CR7, onda ga ja bez problema vidim još dvije sezone na ovoj razini. Ono što mi je još manje jasno je komentar za Torrentea. Što on točno nije opravdao? Čovjek je došao besplatno i igra na prilično visokoj razini. Jednako tako, vidim ga bez ikakve dvojbe među 4 stopera. Ono gdje možemo napraviti upgrade je dovođenje zamjene za Mmaeea i to je to. Imaš malog Jakira kao 5. stopera i stoperske pozicije su popunjene.
  • mali M
    7k
    Priča sa "Teo neće moći još dugo", mnogi poput tebe pričaju već godinama.scooniepenn

pa nije ovo kritika na Thea, nego biološka činjenica... nisam mislio ništa loše po njega. Za Torrentea se nemoramo složiti.. Jednostavno nije za Dinamo po meni. Ako već nema tehniku (kao recimo Theo) onda želim da kao Theo ima pluća konja i srce lava. Ovako imamo samo prosječnog sporog stopera. To je moje mišljenje, ti slobodno njega vidi kao novog Gvardiola.. Dinamo baš treba hrabre, tehnički potkovane stopere koji se ne boje protivnika i koji se ne boje proigravanja lopti.. Simpa mi je Toro, ali nije mi razina za Dinamo.. Isto bi mi bilo da je i Perić u igri..
  • Droljo
    13.5k

Ima torente prostora za napredak. Bude on nama dobar i bumo zaradili na njemu bez brige. Naj manji mi je on problem u ekipi..
  • scooniepenn
    4k

Dugogodišnje praćenje Dinama, ali i nogometa uopće me naučilo da svakog igrača treba promatrati kao zasebnu jedinku. Teo je i dalje na vrhunskoj razini i odmah bih s njim potpisao na 1+1, jer tu nema nikakvog rizika. Ako iduće ljeto situacija s njegovim performansama bude drugačija nego je sada najmanji je problem neaktivirati tu drugu sezonu. Prejudicirati što će biti za godinu dana je besmisleno. Je li trenutno Teo igrač za biti među 4 Dinamova stopera, apsolutno. Tu za mene priča prestaje. Što se tiče Torrentea ne moramo se složiti oko njegove kvalitete, ali ispada po ovom kako ga opisuješ da je taraba. Iskreno, mislim da on i kad je riječ o progresivnim dodavanjima može ostvariti napredak, a sve ostalo mu je na visokoj razini. Uz bržeg stopera uz sebe kakav je Galešić (pa i Teo) vidim ga kao stopera Dinama i u budućnosti.
  • mali M
    7k
    Je li trenutno Teo igrač za biti među 4 Dinamova stopera, apsolutno.scooniepenn

dobro slažem se s ovim.. gledamo trenutno što je za nas, ali je tema transferi pa razmišljam unaprijed..

ispada po ovom kako ga opisuješ da je tarabascooniepenn

Uopće ga ne smatram tarabom, kao ni Perića. samo ako pričamo o izgradnji momčadi za konkuriranje u LP ili EL tu su mi manjkavi i to je to.

Naj manji mi je on problem u ekipi..Droljo

slažem se, samo komentiram obranu, bez priče što je važnije ili veći problem..
  • keppi
    331
    Morrison mi je ipak malo pod upitnikom, ali da sada imamo sportskog direktora, uz činjenicu da je Šibenik u financijskim problemima dvojac Kavelj i Kulušić je po meni vrlo zanimljiv.....čak mogući bingo za malo novca.
  • Zagi
    9.3k
    Kavelj je 3 razine ispod Pavića.
  • keppi
    331
    Zato sam napisao...da je pravi SD da procijeni ima li potencijala u ova dva igrača koji bi vjerojatno bili povoljni.
    Inače, ipak je malo podcjenjivački za veznog igrača od 19 godina, 185 cm visine koji protiv Rijeke (prošlo kolo) bio među 3 naj igrača Šibenika, a ovo kolo igrač utakmice reći da je tri razine ispod nekog.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Svaki put kad HNL igrac zabije gol nade se ili ovdje ili na scout temi. Prijedloga je masu da bi se doveo isti drlog kojeg se sad rjesavamo u bescijenje.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Realniji mi je transfer Ronalda u Barcelonu nego Fruka u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.