• NORTE
    18.1k
    neimenovani autor glup

ili je jednostavno zloban.
    Mali Zeus

Tovar. :wink:
  • rokikaciga
    4.1k
    uostalom znali su igraci prolaziti lijecnicki pregled cak i kad su ozljedeni ako je lijecnik kluba koji ga kupuje odlucio da ce se igrac oporaviti kako treba. Ljudi su jednostavno zlobni.
  • Facke
    6.5k

Moguce da je Mihovil to napisal.
  • Mali Zeus
    18.9k
    ↪Mali Zeus uostalom znali su igraci prolaziti lijecnicki pregled cak i kad su ozljedeni ako je lijecnik kluba koji ga kupuje odlucio da ce se igrac oporaviti kako treba. Ljudi su jednostavno zlobni.rokikaciga

Osobito kad se radi o nečem toliko sitnom kao što je hematom.
  • Jurki
    18.7k
    Ajmo jos jedanput ponoviti gradivo.
    Kod lijecnickog pregleda prije potpisa ugovora između kluba i XY igraca lijecnicka sluzba daje svoje misljenje i tu kaj se doktora tice - prica staje.
    Dalje je sve na klubu-kupcu dal ce ici u finiširanje transfera ili ne.
  • Juznjak
    4.3k

Bio sam na utakmici Lokomotiva - Osijek i nakon utakmice Mudražija skoro pa nije mogao ni hodati. Još sam mislio to napisat tada ovdje na Zoni, ali nisam, ne znam ni sam zašto. Paušić s Tribine je također bio na utakmici i nemoguće da nije vidio Mudražiju s ledom preko cijele natkoljenice nakon utakmice, a samim tim bi i Topić to trebao znati. I onda Telesport za kojeg Topić piše objavi ovakav članak…
  • vjeko1701
    17.3k
    Samo neka oni Mudrog motiviraju. Imaju za tri tjedna utakmicu s njima.
  • rioda
    9.6k
    Nije Telegram jedini, gurala su još 3-4 portala sličan tekst
  • Paggini
    63.2k
    A mislim, da se razumijemo - da je situacija da tovari igraju ultra bitnu tekmu s Varaždinom, Šego prije toga dogovori transfer na ljeto i ne igra tu tekmu zbog hematoma, tovari pobjede nadmoćno i onda Šego prođe liječnički, svi bi tu urlali jednako hahahaha

To mi ne smeta, to je navijački i neka tako bude, ali mi smeta što novinari koji bi TREBALI znati bolje se spuštaju na takvu nisku razinu.

Dobro da još nisu i Čabrajinu novu poziciju doveli u pitanje, samo to još fali.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Bio sam na utakmici Lokomotiva - Osijek i nakon utakmice Mudražija skoro pa nije mogao ni hodati. Još sam mislio to napisat tada ovdje na Zoni, ali nisam, ne znam ni sam zašto. Paušić s Tribine je također bio na utakmici i nemoguće da nije vidio Mudražiju s ledom preko cijele natkoljenice nakon utakmice, a samim tim bi i Topić to trebao znati. I onda Telesport za kojeg Topić piše objavi ovakav članak…Juznjak

Ovu rubriku Na prvu im pišu neki studenti, nešto. Čak mislim da je Topić rekao na tribini nešto da ne vjeruje u ikakve zavjere i da mu je drago da Mudri o tome razmišlja, ali da. Voli to Telegram tako. Svojedobno je glavni urednik volio prcati i Dinamo i Boyse, onako prizemno između redaka, a voli to i gosn Jurišić.
    Ne znam, možda bi Zajec treba sad zavapiti da ST novinari pljuju po Dinamu i rade narativ da se sve namješta Dinamu.
  • skener
    5.6k
    Ne znam samo kako je Perišić prošao liječnički, a nakon toga nije mogao igrati još mjesecima
  • Jurki
    18.7k
    doktori samo daju svoje misljenje.
    A dalje je na klubu dal bu potpisal nekog igraca ili ne.
    Igraci su potpisivali za druge klubove sa strganim ligamentima, dok su neki igraci padali na lijecnickom zbog pokvarenog zuba.
  • skener
    5.6k
    doktori samo daju svoje misljenje.
    A dalje je na klubu dal bu potpisal nekog igraca ili ne.
    Jurki

Ma jasno je to meni, samo se referiram na članak i dotičnog novinara kojem nije jasno kako je Mudražija to izveo
  • Jurki
    18.7k
    novinar je glup ili zloban, a mozda i oboje.

Nadam se da Mudri cita te clanke.. pa da naostri kurac na tovarima. Onda ce zasutjeti.
  • Crni86
    13.9k
    A daj mi samo recite koliki iq ima sikic kad ide izjavljivat kako je sve s dinamom skoro pa dogovoreno oko mudrazije u srcu sezone? Pogotovo kad se uzme u obzir da ce borba za prvaka opet biti napeta do zadnjeg kola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet