• Tongo Doumbia
    6.1k
    Sergej i stari Ante Crnca su iza profila
  • KtcGoat
    332
    kod nas postoje simpatizeri Norwicha? Wow,svaka cast
  • Marley
    3.4k
    onda sorry ako sam protumacila pogresno, umjesto kao dobronamjernu zafrkanciju.
    Uglavnom... Poanta mog komentara je bio Gvardiol, a ne *drugi stoper*.
    Spomenula sam konkretno Sutala, jer za njega znamo da ce biti starter, ako bude sve ok. A ne zbog toga sto je na tronu mojih ljubimaca :grin:
  • Mathiasovi Chageri
    4.2k
    kaj da ti kažem, potrefila mi se mješavina Football Managera i taman njihove sezone kad su ulazili iz treće u drugu ligu predvođeni Grantom Holtom, likom koji izgleda kao da je na teren došao iz lokalne birtije. Odmah su se rodile simpatije.
  • ZrnTSCHeZ
    951
    "Pomoglo" je nedavno dinamu pa nastavljam tradiciju sad i za repku.

Danas na vrhu planine, sutra na dnu tribine :strong:

20250319-122431.jpg
  • NORTE
    14.3k
    Splitski novinari naravno svakog iz repke ispituju o ludoj atmosferi koja će bit na stadionu (u masu navrata bila je loša), a hajdukovce iz reprezentacije i tko će osvojiti hnl.

Jednostavno narcisoidna i uistinu bolesna sredina.
  • Twisted1
    640
    Što više gledam kvalifikacijske grupe za sp 2026, to se više ne mogu oteti dojmu da je bolje ne proći Francuze.

Sto puta već opjevano, ali kako debilan sistem izvlačenja grupa prije odigravanja ovih susreta gdje ti poraz objektivno (u našem slučaju) nosi više od prolaza. (Uz sav respekt za ligu nacija)
  • The Octopus
    200
    Ako mozemo proci Francusku onda nema razloga da se ikoga bojimo u kvalifikacijama za svjetsko
  • vjeko1701
    13.3k
    A prošli smo Francusku, Dansku, Nizozemsku i izgubili finale protiv Španjolske na penale pa nam iduće Euro nije bilo pretjerano uspješno. Nisu stvari tako jednostavne.
  • The Octopus
    200
    Ma naravno da nije, ali hocu reci da imamo dovoljnu kvalitetu da imamo sve u svojim rukama i da ne trebamo previse razmisljati o drugima. Izmedu ostalog, na Euru vise nema biranja. Ili jesi ili nisi, ili mozes ili ne mozes. Mi bi birali uvijek najlaksi put i da nas uvijek prati sreca. Ne ide to tako
  • vjeko1701
    13.3k
    Ma da, al ovdje se priča o sustavu kao takvom u kojem teoretski možeš namjerno ispasti kako bi si osigurao bolju poziciju za odlazak na bitnije natjecanje.

Svaki sustav natjecanja bi trebao biti formiran na način da nagrađuje uspjeh.
  • Brusa
    2.5k

A propos ovoga gore
  • flexXy
    2.7k

Muka mi je od ovih ELO simulacija nakon ovogodišnje lige prvaka. Najveći nam je problem što nam igrači ili ne igraju ili su oni koji bi sad trebali bit nositelji u očajnoj formi. Neće ni jedna ta skupina proći baš po špagi, a uz to je tradicija da se i namučimo svake kvalifikacije
  • Mathiasovi Chageri
    4.2k
    o ludoj atmosferi koja će bit na stadionuNORTE

Da se vratim mrvu na ovo, atmosfera na Poljudu, a pogotovo na utakmicama reprezentacije, je mit koji može ići u rang onih o atmosferama na Anfieldu, Celtic Parku i dodao bih još tu i RAMS Park od Galatasaraya, Toumbu od PAOK-a i Westfallen. Cijeli život slušam o tim strašnim atmosferama, a svaki put kad gledam utakmicu sa istih stadiona ili budem na njima, lokalne karmine imaju bolji štimung.

Poljud je jednaka razina mita, ako ne i gora, jer su ljudi dolje zaista uvjereni da toga nema "nigdi na svitu", a ni jedan igrač neće reći otvoreno da boluju od žestoke deluzije nego uvijek imaju nekakav generični odgovor pohvale navijačima. Uvijek se to radi na bolesno napastan način, gdje ti doslovno čim sletiš dolje guraju te fantazije o atmosferi, ludom gradu i Hajduku.

Pjevanje Miše prije utakmice i jedan U boj u boj svakih 30 min nije "luda atmosfera", što mi je bizarno jer su isti ti novinari svakako bili živi svjedoci atmosfera na svim hrvatskim stadionima prije 20 godina. Da ne govorim da normalan navijač ne može ni doći do karte pored HNS #family navijača.
  • jedan u nizu
    12.4k
    Bome nije ni na Maksimiru na repki u zadnje vrijeme ista bolje ....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.