• NORTE
    14.2k
    Da se nađe, Luka Stojković je igrač za reprezentaciju.Mihaljević

Tako je!

Mislim da će Livaković branit obje protiv Francuske, Kotarski je ozlijeđen i nije branio zadnje dvije tekme za Paok.
    Ivušić bez obzira na KL ipak brani na Cipru...

Livakoviću treba boost jer je na klupi, a realno on je TOP golman.

Nakon završetka LN kad bi repka trebala igrat neke tekme?
    Od rujna igramo kvalifikacije za SP?
  • Neron53
    1.3k
    Ako tko ima viska kartu za poljud, nek se javi u inbox :)
  • NVKOD
    3.6k
    Volio bih vidjeti Fruka na Poljudu. Naravno da neće biti u prvih 11, ali bilo bi super da dobije minimalno 15ak minuta dok je u ovakvoj formi!

Hoće li mu fućkati ili pljeskati kad ga ZD uvede? :lol:
  • Neron53
    1.3k

Nema razloga da mu fuckaju, ponajvise jer se radi o potpuno razlicitoj publici. Od onih koji ce biti na tribinama, rijetko tko ide inace na ajduka.
  • NVKOD
    3.6k

Nikad ne znaš, fućkali su Perišiću. Ne bih se čudio da fućkaju Fruku jer ih je dvaput zaredom riješio. Tuđi čovik neće nikad razumit, ae!
  • Neron53
    1.3k

Pa ne moze se Fruka i Perisica usporedjivati :)
  • grba
    238
    Juranovic ili Stanisic?
  • Navijač Dinama
    9.4k

Da sam Dalic, stavio bi Juru lijevo, Stanisica desno, kao i prošli put protiv Francuske u Parizu kad smo igrali(isto LN). Gvardiol nema šta rafit na lijevom beku kad nije isti sustav i princip igre u reprezentaciji i Man.Cityju.

A ta utakmica sa takvim bekovima kad smo igrali je možda taktički i najbolje pripremljena utakmica Dalića kako je na klupi reprezentacije, stvarno smo defenzivno bili odlični.
  • Marley
    3.3k
    Gvardiol nema šta rafit na lijevom beku kad nije isti sustav i princip igre u reprezentaciji i Man.Cityju.Navijač Dinama

Ako ce se drzati svoje primarne uloge i biti obrambeno odgovoran, a ne samo gledati kako ce ici naprijed, a Sutala ostavljati samog, onda se slazem. Ako nece, onda radije riskirati s Pongracicem. Kad vec nemamo neki izbor stopera ovaj put, hvala Zlatko.
  • nemapredaje
    4.5k

a u biti ti se samo bojiš da tvoj Šutalo ne ostane sam :sad:
  • Marley
    3.3k

Al ste se mene uhvatili zadnje vrijeme sto god kazem, cudo jedno... uspijete izvuci iz konteksta i kad stvarno nema veze s vezom.
    Posalji me sad jos u kuhinju i dobro.

Dugo je i potrajalo, ne znam cemu se uopce cudim :sad:
  • nemapredaje
    4.5k

Pa zajebancija jbt., kaj se srdiš.

Nema veze s tim kaj si žensko. Svi mi imamo svoje ljubimce.

Tak ja nikad naprimjer neću prežaliti Kaneka :fear:
  • Tongo Doumbia
    6k
    Konačno dobijemo krilo na ozbiljnijem nivou (Crnac) koje radi razliku, naravno, nije ni na pretpozivu.

I onda Zlatko, na pitanje novinara o Franji Ivanoviću, odmah najavi kako nam “može pomoći i lijevo i desno”.

Okej, možda sam ja mazohist i prekritičan sam prema tom čovjeku, ali dokle će miksati pozicije kako mu se digne ona stvar?Šaltati ljude sa zadnjeg veznog na krilo, sa stopera na beka? To stvarno iritira……
  • db-izbjeglica
    16.8k
    očio imamo rođaka ante crnca na forumu...ili čak možda samog antu crnca.
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    Konačno dobijemo krilo na ozbiljnijem nivou (Crnac) koje radi razliku, naravno, nije ni na pretpozivu.Tongo Doumbia

Kao simpatizer Norwicha i netko tko ih prati već ohoho godina, dok su još iz treće ušli u drugu, mogu ti reći da nit je Crnac na ozbiljnijem nivou, nit trenutno radi razliku u Championshipu. Ne bi trebao biti na pretpozivu jer imamo kvalitetnije igrače, bit će vremena za njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.