• Guinness
    2.6k
    Guinness molim te daj nam kratki osvrt i očekivanja po pitanju nove F1 sezone :pray:Eduardo

Jako slabo sam pratio predsezonu i sve tračeve i naklapanja, ali ću svakako nešto napisati kroz tjedan, makar i kratko
  • Mozart4
    224
    Gledajući oproštaj rukometaša u nedjelju, duša me boli zbog činjenice da Ivano Balić i Petar Metličić nisu imali aposlutno nikakav oproštaj od reprezentacije.
  • reziser
    7.3k
    Bili su pozvani u nedjelju...nisu se odazvali
    isto kao i Červar
  • Dzoni
    1.1k
    Jutros je javljeno kako je u 77.godini života umro jedan od najkarizmatičnijih vlasnika F1 momčadi, osnivač Jordana čiji tim dan danas nastupa pod imenom Aston Martin, Eddie Jordan
    Počivao u miru
  • Tom Hanks
    3.6k
    Preminuo je George Foreman,za neke i najveći teškaš svih vremena u boksu.Zlatni olimpijac,dvostruki svjetski prvak u profi boksu s time da je po drugi put postao prvakom punih 20 godina nakon što je titulu izgubio od Alija.Poznat kao jedan od najjačih udarača ikad (68 nokauta od 76 pobjeda,čelične brade (nikada nokautiran,jedan poraz je TKO protiv Alija do kojeg je došlo zbog iscrpljenosti),nekoliko zbilja povijesnih i kultnih borbi po kojima će ga se pamtiti.Još uvijek najstariji svjetski prvak u teškoj kategoriji sa 46 godina.
    Počivao u miru Big George

Ludi meč protiv Lylea
  • Brusa
    2.5k
    Igra se trenutno european tour u pikadu i ima prijenos na sport1.
    Iduć meč je naš Boris Krčmar protiv Lukea Humhpriesa.
    Edit: točno se zove elten european darts thophy
  • gaTeDZG
    619
    F1 ludilo je počelo, nakon 22 godine i pobjeda Davida Coultharda i Kimija Raikkonena, McLaren je ostvario dvije pobjede u prve dvije utrke.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Čini se da od Ferrarija ništa i ove sezone. Znam da su tek 2 utrke prošle, ali zasad ne izgleda mi da ću biti manje razočaran nego prijašnjih sezona...
    Zato u Motogp-u moj favorit zadnjih ohoho godina Marquez, furiozno ušao u sezonu s Ducatijem i uzeo pobjedu na prve dvije utrke. :cool:
    Vidim da na ovoj temi često ljudi komentiraju F1,ali ima li netko da prati i MotoGp? Primjetio sam da u Hrvatskoj se od tih automoto sportova jedino F1 prati na nekoj većoj i brojnijoj razini, pa čak i WRC zadnjih par sezona s obzirom da smo mu i mi domaćini jedne utrke, ali Motogp je čini mi se kod nas nekako "zapostavljen" i nikad nije bio nešto previše praćen, za razliku od F1. U Srbiji se, koliko vidim po broju pregleda na njihovim podcastima, osim F1 jednako dobro prati i Motogp.
    Lap 76, odličan podcast, topla preporuka svakome tko voli automoto sport. :up:
  • ZgDLions
    832
    Prati se, ali bratija zubaci su mi rijetko iritantne osobe i kud ga baš uzelo u dukca, Honda Repsol bi mu baš bila po mjeri ove godine.
    :razz:
    Martinator na žalost podlegao ozljedama, a sumnjam da bi bio neka konkurencija bez Ducatia.
    Sve u svemu za razliku od prethodnih mirise na dosadnjikavu dominaciju Marqueza i Ducatia, Peco nije ni da mu se da, a od ostatka sam vise očekivao od Aldeguera, no mlad je ima vremena.
    Acosta na žalost u krivoj momčadi, pa trati potencijal, a Fabio dok slože Yamahu bude ostario.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Prati se, ali bratija zubaci su mi rijetko iritantne osobeZgDLions

Ne znam, meni je Marquez najdraži još od kad sam počeo pratit Motogp. Taman sam počeo pratit kad je on dominirao i osvajao titule sa neodstižnom prednosti valjda par utrka prije kraja. Da ne bi ispalo da sam gloryhunter, pratio sam i navijao za njega čak i zadnjih par sezona kad je bio slab radi silnih padova i ozljeda. Osim njega dragi su mi Pecco, Acosta, Rins, Mir i Miller. Općenito, u Motogp-u nemam nijednog vozača koji mi je iritantan, svi su mi ok, nešto kao u skijaškim skokovima, imam par svoji favorita, ali niko mi nije mrzak. S druge strane u F1, sam oduvijek imao par vozača koji mi nisu baš po volji. Npr. Hamilton mi nikad nije bio drag, ali jebiga sad vozi za moju omiljenu ekipu, i ako niš drugo sad ga mogu barem tolerirati, ali i dalje mi nije drag, Leclerc mi je 10000 puta draži. Sainz isto, baš mi je krivo kaj nije više u Ferrariju, meni jedan od dražih likova u F1 i kao vozač i kao pojava.
  • Majki2111
    3.9k
    Loše krenulo za nas Alonsovce. Loša sreća. Vidit ćemo kako će to biti u ovoj sezoni. A i u idućoj.
  • Jaro
    9.4k
    Čini se da od Ferrarija ništa i ove sezone.Sibirski plavac

Hamiltonovo umirovljenje nece bit bas lijepa prica. Ferrari iz greske u gresku, iz fijaska u fijasko...
  • Droljo
    13.9k
    Slabo pratim al volim hondu (i vozim) pa vidim da dere, meni dost. Nije neki sport na koji se mogu nabrijat ko dinamo i nogomet.
  • ZgDLions
    832

Nije bilo nezanimljivo zadnjih sezona, iako ona kaj je Mir osvojio sa samo jednom pobijedom je pomalo smiješna.
    Fali nekog rivaliteta danas kao Stoner Rossi, ko ne vozi dukca danas papak i nemre na nikaj računati.
    Treba se Honda vratiti i Yamaha popraviti da bude zanimljivo , a valjda će netko od ovih novih stvoriti neki rivalitet, iako Marc ima 32 i ako se ne polomi do kraja ima još kaj za kazati, samo trenutno nema nekog ikoničnog vozača koji bi se ozbiljno pohrvao sa njime.
    Acosta je možda taj, ali ne u ovoj momčadi.
    Rossi je popularizirao sport, Dorna dovela ne ozbiljne grane i sad treba paziti da ne potone i postane dosadnjikavo.
    Jesi gledao sezonu 2015, tu mi se Marquez između ostalih stvari zamjerio najviše.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    S obzirom da je F1 na SK, a ja to nemam nit religiozno pratim istu, a htio bi ispratit koju utrku bez ganjanja streama, virusa, pop upa itd., jel zna neko dobar, pouzdan PPV za smart TV?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.