• Remiza
    62
    Cibona dobila Mornar i riješila pitanje opstanka u abi, za opstanak inače ostaje za vidjeti...
  • FrenchMontana
    1k
    Ante Delija potpisao za FNC.
    Iscekuje se borba sa Stosicem, mozda vec u Bg u svibnju.
    Evo jedan zanimljiv upis s interneta 2013…

S tim momkom treniram gotovo svaki dan. On nikada nije imao pravog trenera!
    On je onako s nama poceo trenirati prije 3.5 godine! Ulicni tucaros, BBB iz
    Dubrovnika s masu prijava cesto je nocio u policiji. Kada je dosao na
    trening prvi put odmah se htio tuci. "Ajmo se ja i ti posorati". Ja se
    mislim ovoga treba iz kluba izbaciti hitno! Izlazim iz dvorane a cjela
    torcida Mokosica ga ceka s palicama. Ja da ga spasim odem pricati s njima!
    Znam ih iz disco klubova kada radim security a nekad odem i ja gledat
    Hajduka. Ja ih smirim a eto Ante "Sto je picke dodite! i sam krene na njih
    20. Imao je 8 savova na glavi!
  • Praskaton
    3.9k

Iz intervjua net hr-a

I za kraj, morali smo se dotaknuti nogometa i Dinama. Ante Delija je navijač zagrebačkih plavih i ove sezone prati događanja u SuperSport HNL-u. Hoće li Dinamo unatoč lošijim rezultatima ipak na kraju biti prvak?

Zanimljivo je prvenstvo, drago mi je da je ovako, da Dinamo nema +20 bodova svake sezone, sviđa mi se ta napetost. Da budem iskren, posljednjih par godina nisam baš ni pratio, Dinamo je prejak bio, sad je zanimljivo i dosta više pratim nego prethodnih godina. Iako situacija nije baš idealna za Dinamo što se tiče poretka, ipak očekujem da će Dinamo biti na kraju prvak, po kvaliteti je najbolji, a do kraja ima još puno", zaključio je Ante Delija, jedna i jedina Hodajuća Nevolja.

Još jedan dokaz plavog juga :strong:
  • Sibirski plavac
    4k
    Ima li ovdje pratitelja skijaških skokova?

Kakvo svjetsko prvenstvo za Sloveniju, pogotovo za obitelj Prevc. Nika Prevc uzela zlato i na maloj i velikoj skakonici, a brat Domen danas zlato na velikoj skakonici. :strong:
    Također su Slovenci uzeli zlato u muškom timskom natjecanju.
    Drago mi je kad medalje, pogotovo one zlatne, uzimaju zemlje koje nisu Austrija, Švicarska ili Njemačka. Isto mislim i za alpsko skijanje.
  • immerwieder
    1.4k
    skokove i biatlon pratim najviše od svih tih zimskih,
    u petak sam na pokljuki na biatlonu, ak stignem idem i na letove na planicu

zadnja vijest je da su sve norvežane naknadno diskvalificirali zbog muljanja s odijelima
  • ZrnTSCHeZ
    919
    Kakvo svjetsko prvenstvo za Sloveniju, pogotovo za obitelj Prevc. Nika Prevc uzela zlato i na maloj i velikoj skakonici, a brat Domen danas zlato na velikoj skakonici. :strong:
    Također su Slovenci uzeli zlato u muškom timskom natjecanju.
    Sibirski plavac

I zajedno su brat i sestra još uzeli i timsko srebro u mješovitim ekipama
  • Brotnjo
    552
    https://youtu.be/0sKcJaOW6pA?si=b0TXaP-x-qAD4lYU
    Boro "mlatnu" MVG-a za prolazak među 16. Sutra ga čeka Wade, meč počinje oko 16:00.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Ankalaev novi prvak UFC-a u polu teškoj, skinio Perreiru, zasluženo, iako sama borba ne baš atraktivna i zanimljiva.
  • masacusec
    4.7k
    Dagestanci privatizirali tronove u ufc-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.