• Remiza
    62
    Cibona dobila Mornar i riješila pitanje opstanka u abi, za opstanak inače ostaje za vidjeti...
  • FrenchMontana
    1.1k
    Ante Delija potpisao za FNC.
    Iscekuje se borba sa Stosicem, mozda vec u Bg u svibnju.
    Evo jedan zanimljiv upis s interneta 2013…

S tim momkom treniram gotovo svaki dan. On nikada nije imao pravog trenera!
    On je onako s nama poceo trenirati prije 3.5 godine! Ulicni tucaros, BBB iz
    Dubrovnika s masu prijava cesto je nocio u policiji. Kada je dosao na
    trening prvi put odmah se htio tuci. "Ajmo se ja i ti posorati". Ja se
    mislim ovoga treba iz kluba izbaciti hitno! Izlazim iz dvorane a cjela
    torcida Mokosica ga ceka s palicama. Ja da ga spasim odem pricati s njima!
    Znam ih iz disco klubova kada radim security a nekad odem i ja gledat
    Hajduka. Ja ih smirim a eto Ante "Sto je picke dodite! i sam krene na njih
    20. Imao je 8 savova na glavi!
  • Praskaton
    4k

Iz intervjua net hr-a

I za kraj, morali smo se dotaknuti nogometa i Dinama. Ante Delija je navijač zagrebačkih plavih i ove sezone prati događanja u SuperSport HNL-u. Hoće li Dinamo unatoč lošijim rezultatima ipak na kraju biti prvak?

Zanimljivo je prvenstvo, drago mi je da je ovako, da Dinamo nema +20 bodova svake sezone, sviđa mi se ta napetost. Da budem iskren, posljednjih par godina nisam baš ni pratio, Dinamo je prejak bio, sad je zanimljivo i dosta više pratim nego prethodnih godina. Iako situacija nije baš idealna za Dinamo što se tiče poretka, ipak očekujem da će Dinamo biti na kraju prvak, po kvaliteti je najbolji, a do kraja ima još puno", zaključio je Ante Delija, jedna i jedina Hodajuća Nevolja.

Još jedan dokaz plavog juga :strong:
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ima li ovdje pratitelja skijaških skokova?

Kakvo svjetsko prvenstvo za Sloveniju, pogotovo za obitelj Prevc. Nika Prevc uzela zlato i na maloj i velikoj skakonici, a brat Domen danas zlato na velikoj skakonici. :strong:
    Također su Slovenci uzeli zlato u muškom timskom natjecanju.
    Drago mi je kad medalje, pogotovo one zlatne, uzimaju zemlje koje nisu Austrija, Švicarska ili Njemačka. Isto mislim i za alpsko skijanje.
  • immerwieder
    1.4k
    skokove i biatlon pratim najviše od svih tih zimskih,
    u petak sam na pokljuki na biatlonu, ak stignem idem i na letove na planicu

zadnja vijest je da su sve norvežane naknadno diskvalificirali zbog muljanja s odijelima
  • ZrnTSCHeZ
    967
    Kakvo svjetsko prvenstvo za Sloveniju, pogotovo za obitelj Prevc. Nika Prevc uzela zlato i na maloj i velikoj skakonici, a brat Domen danas zlato na velikoj skakonici. :strong:
    Također su Slovenci uzeli zlato u muškom timskom natjecanju.
    Sibirski plavac

I zajedno su brat i sestra još uzeli i timsko srebro u mješovitim ekipama
  • Brotnjo
    553
    https://youtu.be/0sKcJaOW6pA?si=b0TXaP-x-qAD4lYU
    Boro "mlatnu" MVG-a za prolazak među 16. Sutra ga čeka Wade, meč počinje oko 16:00.
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Ankalaev novi prvak UFC-a u polu teškoj, skinio Perreiru, zasluženo, iako sama borba ne baš atraktivna i zanimljiva.
  • masacusec
    4.9k
    Dagestanci privatizirali tronove u ufc-u.
  • immerwieder
    1.4k
    Jakov Fak u 38-oj godini osvojil utrku svjetskog kupa,
    10 godina nakon zadnje pobjede
  • Agramc
    34
    netko stream košarkaške eurolige olympiacos-panathinaikos?
  • Eduardo
    23.1k
    @Guinness molim te daj nam kratki osvrt i očekivanja po pitanju nove F1 sezone :pray:
  • Peškaman
    6.4k
    McLaren brutalan,ovaj vikend bez konkurencije u race paceu a bome i u kvalifikacijama.
    Šteta zbog Piastria,imam osjećaj da bi uzeo Norrisa na kraju.
    Verstappen 'ko Verstappen, izvukao maksimalno moguće.
    Ferrari teško razočarenje od kvalifikacija,race pacea,potrošnje guma, je li moguće da su toliko pogriješili postavke vozila na početku vikenda,ne znam.
    Kad vidiš da Leclerc ne može Albona prestići 20 krugova a onda ga na kraju Antonelli u Mercedesu pojede za dva kruga.
    Ljudi su toliko inferiorni strateški u odnosu na ostale ekipe pri vrhu da je to nemoguće.
    Ono što je ManUtd u nogometu posljednih godina to je Ferrari u F1 :lol:
  • Jaro
    9.4k
    Ferrari je vrh - kolko oni krivih poteza mogu povuci je vec smijesno. I to je ista momcad koja je u Schumacherovo vrijeme bila besprijekorna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.