• Noel
    9.4k
    Kolko znam Burdisso je u jako dobrim odnosima sa Andy Barom. Moguće da ga je i ovaj nagovorio na dolazak u Dinamo. Sve sa pretpostavkom naravno da je istina..
  • Dudu 9
    554
    Onda nije baš realno da dođe kod nas. Ali definitivno je netko koga bi volio vidjeti na mjestu sportskog direktora.
  • Olmic
    4.2k
    moguce , ali ako naginjemo ovakvim imenima odlicno
  • Dudu 9
    554
    Apsolutno, to je smjer kojim trebamo krenuti.
  • Crni86
    9k
    Sva spomenuta imena dolaze iz velikih klubova gdje se ocekuje rezultat i radi se pod pritiskom. Imaju iskustva, samo da na kraju neki no name ne postane novi sd. Ali ovaj popis budi u meni jakoo veliki optimizam.
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Uff ovaj Burdisso bi baš bio bomba i pol, moguće da i ima čak nešto istine jer naši novinari ne bi bacali ovako dobra imena da se stvarno možda ne razmatra. Prije bi davali imena nekih propaliteta da se blati Dinamo nego netko tko bi možda bio odlično riješenje!
  • Orc123
    11.1k
    To su teskasi kakve Dinamo zasluzuje definitivno!
  • vjeko1701
    13.2k
    Znači ne treba klub pod ključ...
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Znači ne treba klub pod ključ...vjeko1701

Kako ne bi trebalo, šta oš da nam klub ukradu još! :scream:
  • mali M
    7.1k
    jel može nama koji ne klikćemo na portale neko zaljepiti popis?
    I još jedna stvar, stvarno bi volio da se to čim prije riješi.. Nikako mi nije jasno ta teorija "dovest ćemo trenera/igrača/SD-a do kraja mjeseca" i onda se čeka zadnji zadnji dan i ispadne na kraju neki panic buy.
    Okej, čekat ćemo da vidimo što će biti, ali zbilja se nadam da se već u ovom trenutku pregovara i razgovara sa određenim kandidatima.. Idemo prema zadnjih 10 dana u mjesecu, već prolazi skoro dva mjeseca od odlaska SD-a, a nama novinari špekuliraju tko bi možda mogao biti kandidat..
  • Sibirski plavac
    4.3k
    jel može nama koji ne klikćemo na portale neko zaljepiti popis?mali M

Nicolas Burdisso- radio u Fiorentini i Boci Juniors
    Mauro Leo- radio u Romi
    Marco Neppe- radio u Bayernu
    Olaf Rebbe- radio u Wolfsburgu, Huddersfieldu, PAOK-u
  • ElDorado
    2.5k
    Mika - radio nigdje, pripravnik u Mariboru, ALI zagrebački dečko, pravi dinamovac, pozna radnu zajednicu, pozna ligu, mentalitet, terene, ceste, rijeke i planine...
  • Socrates
    159
    S ovakvim imenima uvijek pušem na hladno jer zašto bi se netko s iskustvom lige petice, u kojoj je kako novinari uvijek prenesu napravio fenomenalan posao, spuštao na razinu Dinama? Svjedoci smo svaki prijelazni rok kako smo hrvatskim igračima zadnja rupa na svirali koja postaje atraktivna tek kad izgube svaku ozbiljnu opciju u inozemstvu. Manceu je privlačniji rad u Goztepeu koji je 7. klub u turskom prvenstvu bez ikakve šanse za nastup u Ligi prvaka nego rad u Dinamu. Zašto bi onda došao neki inozemni stručnjak koji je napravio odličan posao u ligama petice?

Doveli smo trenera za kojeg se pisalo da je radio fenomenalan posao u Kini. Pisalo se i da ga je Udinese želio zadržati, ali je Cannavaro imao neke zahtjeve pa je prije par tjedana Cannavaro sam izjavio da mu je želja bila Serie A. Hajduk je doveo sportskog direktora za kojeg se pisalo da je otkrio Hazarda pa smo vidjeli kakve su mu sposobnosti. Gattusa ne moram ni spominjati.

Uvijek ću radije izabrati nerazvikanog sportskog direktora, igrača ili trenera iz Švedske, Austrije, Češke, Poljske... nego "ime" iz lige petice. Takve "stručnjake" će novinari u svojim plaćenim tekstovima predstaviti kao da smo doveli Luisa Camposa, a naivni i neinformirani navijači će tu priču popušiti na par mjeseci.
  • austrijanac
    5.9k
    Hajduk je doveo sportskog direktora za kojeg se pisalo da je otkrio Hazarda pa smo vidjeli kakve su mu sposobnosti.Socrates

Mislim da ova usporedba ne drži vodu:
    - Vitali nije imao klubove ni blizu kao neki od navedenih koji se povezuju s nama
    - Hajduk nema za biber, pa samim time i rad SD-a javnost ne moze ocijeniti jer ne znamo kako on trenutno radi oko škole Hajduka itd. Oni u tranferima ne mogu sudjelovati jer se ne zna kako će dočekat kraj sezone s parama, a kamoli nešto drugo.
    - Nijedan SD nije sam otkrio nekoga, pa ni tog Hazarda. Cijeli sustav postoji iza uvodenja nekog igrača u seniore/prodaju/što god.

Shvaćam da si ti dežurni kritičar kojeg doduše treba ignorirati, no piši onda suvisle kritike koje imaju smisla i mogu imat neko pokriće.

Pisalo se i da ga je Udinese želio zadržati, ali je Cannavaro imao neke zahtjeve pa je prije par tjedana Cannavaro sam izjavio da mu je želja bila Serie ASocrates

Nije se pisalo, nego je i njegov igrač iz tog Udinesea sam rekao da nije ostao jer se nisu dogovorili, no da je njemu bilo jako dobro pod njim. Znači nije laž da bi ti srao samo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.