• mali M
    7.1k
    to je bar lako.. u FM tražilici samo gledati "potenšnl" i to je to :rofl:
  • Orc123
    11.1k
    Nego sta se desava sa SD? Jel ide to ka rjesenju konacno ili?
    Dali smo si rok do kraja mjeseca, a kraj i nije tako daleko!?

Nesto mi ovo vuce na deja vu sa napadacem.....
    Ubrzat malo to, previse se toga pocelo dogovarati prije dolaska SD, sto mi nema nikakvog smisla...od nuđenja ugovora, do dogovaranja novih igraca. Opet svi rade sve, a mislim da je prioritet SD, pa da onda on slaze puzzle kako on misli da momcad mora izgledati jer inace koji ce nam k.... Onda SD i tko ce snositi odgovornost.....
  • Olmic
    4.2k
    ma vjerujem da ce bit mozda cak i ovaj tjedan
  • Orc123
    11.1k
    iskreno se nadam tome jer imat ce tonu posla....na ljeto slijedi ogroman remont ekipe a mi taj remont moramo odraditi cim prije...
    Isto tako, najvjerojatnije da ulazimo od 2. Pretkola u koje god europsko natjecanje krenemo, morat cemo slagat momcad u hodu i to cim prije pa ce bit veselo......

Znam da zele izabrat najboljeg i da sigurno rade 100 na sat ali mislim da bi sad trebali stisnut gas do kraja i rijesiti to u najgoru ruku do kraja tjedna......
  • Olmic
    4.2k
    i odlicno je sta ne cure imena jer se tako uvijek najbolji poslove obave
  • Crni86
    9k
    Receno je da bi se trebalo rjesit sve u reprezentativoj pauzi. Znaci u iducih 10 dana bi trebali imat novog sd-a. Nek se i prooduzi dan,dva, tri ako to znaci da cemo odabrati najbolje.
  • Maximo
    733

Ne cure imena jer se vjerojatno radi o nekom potpunom anonimusu... :D
  • Olmic
    4.2k
    da vidjeli smo to na izboru trenera, nije moglo zvucnije ime..
  • skener
    2.1k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/nicolas-burdisso-glavni-kandidat-za-dinamo/143089

No, prema nekim informacijama iz Italije, na kraju bi sportski direktor mogao postati Argentinac! Naime, zadnjih se dana u tom kontekstu pojavilo ime Nicolasa Burdissa.

Klasično ispunjavanje norme tekstova koje treba objaviti
  • Olmic
    4.2k

Koliko vidim stvarno je odlican posao napravio u Fiorentini
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    Svi koji su ga pratili kao igrača a bogami kao i sportskog ,malo zastane dah kad se spomene u kontekstu dinama..njegove veze,karijera, da ima volje i da ima istine njemu bi dinamo bio pravi projekat,veliki izazov
    Obostrana korist. Mogao bi privući igrača sa najveće police kojima nedostaje mrvica do najvećih klubova. Da ne govorimo.o talentima i.mrezi koju ima u Argentini. to je već ime ,ovaj se definitivno nebo učio na Dinamu
  • Maximo
    733
    Na osnovu čeg se kaže da je napravio dobar posao u Fiorentini?
  • Olmic
    4.2k
    ako znas koristit google proguglaj pa vidi. Otisao je svojom voljom, fiorentina je radila sve da ga zadrzi, a trebao je i u Romu preci nakon toga..fiorentina je igrala dva puta finala ECL u njegovom mandatu, a i finale kupa i dva puta polufinale
  • Dudu 9
    554

Zašto je otišao iz Fiorentine?
  • Olmic
    4.2k
    htio je novi izazov, roma se spominjala kao ozbiljna opcija, a sad je jedan od kandidata za direktora Milana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.