• Laugreano
    3.7k
    "Devin Özek, right hand of Bayer Leverkusen Managing Director Simon Rolfes, decided to part ways with the Club.
    Important factor in building Bundesliga champions’ squad and handling transfermarket operations, he is now ready for a new challenge as director in Top 5 leagues and considering his options to sign for a new club."

Nadam se da ne ide top 5 lige, i da dolazi tu.
  • Omake
    6.3k
    Između Mikića i Marića postoje tri esencijalne razlike

1.Visina
    2. Težina
    3. Boja kose

Ostalo je sve lila, od iskustva do frizure.
  • Laugreano
    3.7k
    Maric ima vise narukvica od Mikica
  • Praskaton
    4k
    2. TežinaOmake

Ja bi reko da je i ovo li la
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Od 7 ljudi,6 je stranaca a jedan nas i procuri u javnost tko bi mogao biti SD od nasih i ljudi se raspravljaju kao da je posao zavrsen. Pa ovo je presmijesno.
  • Droljo
    13.3k
    Tak smo i maghata (i još neke strance) čekali pa dobili čačića...
  • Noel
    9.2k
    Igli Tare. Albanac. Skoro 15 godina sportski direktor Lazia i veliko iskustvo. Andrea Berta. Ta dva stranca bi definitivno gledao kao kapitalce na mjestu sportskog direktora.

Edit: Sad čitam Tare je najvjerojatnije novi sportski direktor Milana a Berta Arsenala.

Mihael Mikić dobrodošao.
  • Laugreano
    3.7k
    Cisto sumnjam da su i jedan i drugi opcija
  • Noel
    9.2k
    Mene interesira vidjet na kraju da li će to stvarno bit stranac i još bitnije kolko će taj stranac stvarno imat jači CV od jednog domaćeg recimo Boromise.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ništa od Tarea u Milanu. Talijanski novinari tvrde da iako je Zlatanu bio glavna želja za novog direktora Milana, na kraju ipak ništa od tog angažmana i novi direktor će navodno postati Fabio Paratici, bivši "Director of football" u Tottenhamu od 2021. do 2023.
  • Dudu9
    1.5k
    Po meni ako već ne možemo do jakih imena SD, nebi bilo loše uzet što bi se reklo desnu ruku nekog SD jakih klubova, takvi uće od najboljih a dinamo bi im bio stepenica više
  • rioda
    7.5k

Meni se kao bolja referenca čini vrlo dobar posao u manjem klubu sličnom nama s ograničenim budžetom, nego u nekom velikom klubu
  • Dudu9
    1.5k
    Mislim da je takvog teže pronaći, klub sličan dinamu malo je takvih stalno prvak i toliko puta igrao u euro skupinama, proizvodnja mladih te daljnja prodaja i pronalazak novih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.