• modri-kibic
    274
    Današnji GIVEAWAY je vrh :lol:
  • ElDorado
    2.5k
    Svima koji zagovaraju domaće trenere i ‘struku’ jer eto kao poznaju ligu, terene, igrače i ine debilane. Željko Sopić velika nada hrvacke struke upravo je nakon maštarija i silnih ponuda iz Bundeslige, postao trener 13. momčadi poljske lige. Gurali ga za trenera europskog kluba, stalnog sudionika LP i ostalih EU takmicenja, kluba koji je u top 5 po prodaji i produkciji mladih igrača, kluba koji je dao 90% igrača u repki 3. i 2. na svijetu. Klub se zove Dinamo.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Mislim, argument ti je, blago rečeno, glup. Naši treneri su podcijenjeni, to je činenica koju si ti sada dokazao. Imamo val novih trenera koji imaju i pokazuju potencijal, Sopić je među njima.
  • ElDorado
    2.5k
    imali smo i SDa s potencijalom. Dinamu je dosta trenera s potencijalom. A ti si iznio uvredu bez ikakvog konkrektnog dokaza da si iznio činjenicu. Samo floskulu.

A ova objava je inicirana samo njegovim nastupom u podcastu da ga zanima samo Bundesliga i da ima konkretne ponude
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Poanta je da ti tvrdiš da on ne valja zato jer je završio u Poljskoj..isto tako je počeo i Bjelica. Naši treneri su podcijenjeni
  • ElDorado
    2.5k
    prije bih rekao da naši treneri nisu cijenjeni
  • Jos-Optimus
    4.7k
    opet, to što netko nije cijenjen ne znači da ne valja
  • ElDorado
    2.5k
    mogu se ja složiti s tobom ali moje je mišljenje ajd se ti prvo dokaži pa dođi u Dinamo. Samo to. Sopa se dokazao u 6 mj Gorice i 8 mj Rijeke.
  • The Octopus
    175
    A zasto su podcijenjeni? Kovac? Tudor?
    Mogu progutat jos to da im se u hnl-u ne vjeruje. Ali zar mislis da je europa ujedinjena u bojkotu nasih velebnih strucnjaka? Braco, uzmi, odradi, dokazi se pa mozemo pricat. Jos niti jedan to nije napravio, ne znam ni jednog naseg trenera koji je overachivao. Izuzev Kovacevica sad, iako i to treba malo detaljnije provjerit.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    pa realno, jako malo strucnjaka iz malih zemalja dobiva negdje priliku. Prije smo imali svakakvih likova, ali sad vjerujem da su to ljudi koji rade na sebi i koji prate trendove. I LlKovač i Tudor i Bilić su podcijenjeni i ne tolerira im se što bi se toleriralo nekom domaćem treneru.
  • The Octopus
    175
    Osobno ne vjerujem u teorije zavjere, sve je to s razlogom. Najcesce je kvaliteta jedino mjerilo. Ako imas neki primjer reci jer me bas zanima. Ovako iz glave, Kovac i Tudor su imali dosta velike klubove, a ne vidim iskreno na osnovu cega
  • Jos-Optimus
    4.7k
    pa Tudor je iz Marseilla i Lazia potjeran bezveze, u Marseillu izvrstan, u Laziu bez prave prilike. Kovač je iz Monaca neobjašnjivo letio, o Bayernu sve znamo...jednostavno, ogroman je bazen trenera, ali mislim da podcjenjujemo svoje. Ne pričam tu o starim krkanima i zaslužnicima, ali mislim da ekipa alla Sopić, Kovačević, Šafarić, Jovičević, Budimir...imaju što za reći i pokazati
  • NORTE
    14.2k
    Pivaj!
    589.jpg
  • Filip85
    47
    Ako ima kakva dobra duša da negdje u birtiji poslika tekst pa objavi....
  • emilperska
    9k
    Varazdin gostavanje je najteža tekma nakon Rijeke i Hajduka jer dolazi nakon repstativne pauze gdje imamo Hoxhu, Mbukua, Baturinu i Sučića u pogonu, a i realno tamo nam je uvijek bilo na knap.
    Nakon toga Istra gosti je utakmica nakon njihovog kupa. Mogli fino izmoreni bit.. Ako je Mišketu problem igrati 2 zaredom, onda je i Slavku Blagojeviću..

7dnevno pretpostavljam asocira na to da bi CDU Hrvatska radi svoje glasačke mašinerije ima interes da jogurt bude prvak (lokalni izbori), a druga muha je da vjv eliminira trenutnu garnituru kao luzersku u slucaju gubitka naslova s ovim proračunom i postavi svoje nove verzije jandrokovića i banožića unutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.