• CastAway1986
    2.7k
    pa čim su doveli poštenog beka on je sletio na klupu a i nisu se dogovorili oko ugovora tako da je logicno da je na klupi..
  • Vedraca
    111
    Dovedite tog Fruka! Za mene idealno Rjesenje za vezni Red. Na ljeto ce nas napustiti i Bati to je valjda svima jasno. Stojkovica imamo vec kao neko Rjesenje/Zamjenu ali Fruk bi Mi bio idealna Zamjena za Baturinu. Nadam se da necemo spavati i da ga necemo propustiti
  • Paggini
    41.3k
    Stojkovic je idealna zamjena za Baturinu, uz Mudražiju/Vrbancica ako treba uskočiti. Nemamo trilijarde eura da kupujemo igrače koji nam nisu prijeko potrebni, a imamo rebuilding na ljeto gdje će trebati značajno pojačati aktivnost i graditi novu ekipu i okosnicu Dinama.

Fruk je nažalost preskup postao, jbg.
  • Nolifer
    10k
    Bišćan je tada bio u pravu, kad je htel Fruka, koji je onda bio cjenovno dostupniji nego danas
  • JakovK6
    41
    kasno je za Fruka, trebao se dovesti odma iz Gorice..ali opet da se doveo u tom trenu, pitanje kako bi se Stojkovic razvio.
  • Nogo
    5.9k
    Sumnjam da se Fruku još igra hnl. Mislim da je realniji transfer van i to za lijepe novce.
  • sport
    4.3k
    Ispravak krivog navoda,Fruk je ponuđen Dinamu ali ga Bišćan nije vidio kao pojačanje.
  • ElDorado
    2.5k
    Poslije je mngr rekao da ga je Bišćan htio da je sve nacelno bilo dogovoreno i da se odjednom Dinamo prestao javljati. Tak da mislim da nije do bišćana
  • Paggini
    41.3k
    odjednom Dinamo prestao javljatElDorado

Na koga me samo podsjeća ovaj manevar? :chin:

LKQggx7.jpeg
  • OsamŠest
    4.6k
    Lako je bit general poslije bitke.

Kad se pojavila u ono doba informacija o dovođenju Fruka u Dinamo, većinski dio foruma se nakostriješio.

Nema smisla pričati o njemu sada. To je dečko koji po TM vrijedi 5m eura, ušao je u 23 reprezentacije potpuno zasluženo i zaštićen je dvije godine ugovorom u Rijeci. Ne gine mu inozemni transfer već ovo ljeto, i to vrlo blizu Kramarićevom iznosu.

Može nas vadit jedino otkupna klauzula i njegova volja/želja za dolaskom.
  • NB86
    16.2k
    Nema otkupne klauzule i rijeki ide samo 40% tako da ce vjerovatno gledat da ga sto duze zadrze i cekaju maksimalnu cifru, tesko da ce u dinamo
  • PlavacZRima
    383
    Ne bih ja otpisao Fruka u Dinamu, većinski % transfera ide Talijanima, ne bih se začudio da uz neku manju lovu mi njima damo par igrača pod račun.
  • keppi
    331
    Ne znam jeli ti je ovo sigurno da Rijeci ide samo 40%.
    Ako preostalih 60% dijele talijani, igrač i menađeri.......možda se kroz dobru plaću može ipak nešto dogovoriti.
    Od recimo 7-8 milja 40% je oko 3 milje. Možda se nešto može riješiti i postotkom od iduće prodaje.
  • mali M
    7.1k
    čak bi se i složio, gledam jučer Rijeku, a brate mili Menalo, Rukavina, Gojak, Čop, Janković... imamo mi tu potencijala za pregovaranje oko Fruka :rofl:
    al zapravo ih ništa ne krivim, mi ih nečemo il nemamo vremena čekati, oni maltene za đabe pikaju iz najpotentnijeg bazena u ovom djelu europe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.