• rokikaciga
    606
    Franjić kojeg smo prodali kao ljevog beka ili Jakir jr koji nikada nije igrao ljevog beka...da, slično je haha

Daj neki ljudi bi trebali gledat pikado, lakše je za mozak.
  • Orc123
    11k
    franjic jako dobar danas.....
  • rokikaciga
    606
    Franjić je dobar do odličan svaku utakmicu koju je igrao za nas od povratka. Defenzivno mu se nema kaj prigovoriti, nije taraba s loptom (nije ni Marcelo da se razmemo), zna se kretat u napadu, inteligentan je igrač....jebiga nije igrač za kojeg ćeš reć "wow jebote kakav bek, ovaj je za Real" jer da je takav već bi bio tamo ili se barem ne bi morao vraćati u HNL. Ali definitivno pojačanje i mislim da ako ga zadržimo da bi trebao još jedan pravi ljevi bek na ljeto i dobro smo onda pokriveni na toj poziciji (jer to može i RPG odigrati)
  • Mihaljević
    12k
    Franjić kojeg smo prodali kao ljevog beka ili Jakir jr koji nikada nije igrao ljevog beka...da, slično je haharokikaciga

Prvo nisi pročitao dobro što sam napisao i još sereš za pikado, kao drugo Franjić isto u juniorima nije igrao beka, kao treće Jakirović može igrati lijevog beka baš kao i Gvardiol, Franjić etc.
  • Crusades
    14.9k
    Samo kaj je Jakirović za glavu viši od Franjića i Gvardiola ako nisi primjetio. A i jedno 20-30% sporiji od njih dvojice.
  • Mihaljević
    12k
    Jakirović veći od Gvardiola za glavu? Bitno da to nisi primjetio
  • Crusades
    14.9k
    Moguće da sam se zajebao :up:

Učinilo mi se bilo da je dosta višlji od obojice.
  • E46
    1.2k
    rpg to ne moze nikako odigrati. Jedino ako igramo protiv dominantnije ekipe pa se branimo cijelu utakmicu, a protiv ekipa di treba kreirat igru to je igrac manje u napadu.
  • rokikaciga
    606
    Mislio sam kao treća opcija. Nakon Franjića i tog još jednog kojeg bih volio dovesti. Za treću opciju može on to bez problema na određenoj razini.

Ne može. Gvardiol sa 18 je fizički nadmoćniji nego Jakir koji nema fizičke predispozicije za beka. A Franjić ima 25 godina i jedno 3-4 sezone na najvišim razinama kao ljevi bek. I nije usporedivo sa Jakirom koji igra kao stoper. On eventualno može odigrati kao ljevi stoper u npr 352.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Je li ovo da je Leon Jakirović spor predrasuda na temelju visine kao što se pričalo da Torrente zna igrati nogomet jer dolazi iz Španjolske? Zaista ozbiljno pitam, ne trolam. Juniore ne pratim često kao ranije, ali tko kaže da Leon Jakirović ne igra beka - laže. Baš je zadnju utakmicu to igrao i dao golčinu po oduzimanju lopte u pressingu. Netko je čak i postavio na forum ako se ne varam.

A za kolegu Orca specijalno jedan podatak:

TOP SPEED UEFA CHAMPIONS LEAGUE:

GREG TAYLOR - 30,63km/h

LEON JAKIROVIĆ - 31,72km/h

Leon je igrao jednu minutu.
  • Orc123
    11k
    daj prosim te, popusti me....cinjenica da l. jakirovic ne igra ni u juniorima na beku....kraj price
  • The Octopus
    167
    Na strani sad Jakirova brzina. Top speed je podatak za okacit macku o rep, akceleracija tj prva 2-3 koraka su ono sto je bitno u danasnjem nogometu
  • rokikaciga
    606
    i okretnost, agilnost, promjene smjera, startnost itd itd
  • Orc123
    11k
    pa Torrente je imao 34 top speed a svi ga proglasavaju da je spor ko blato ....to ti kad nogomet gledas samo kroz statistiku....po statistici Petko je jedan prosjecan, do slab napadac a u praksi jedan od najvecih ikad u klubu, ako se uzme u obzir sto je sve dao Dinamu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.