• Boysica
    699
    Zaletila sam se moj grijeh jer sam vidjela objavu obrišite molim vas ..
    Hvala
  • Crni86
    8.9k
    rijeka igra dobro, trenutacno najbolje, zabili su nama 4 i tovarima 3 komada uz clean sheet i za to im treba dat respekt pogotovo jer su na zimu prodali svoja 3 kljucna igraca.

Ali nemojmo se lagat, mi imamo i dalje sve u svojim rukama. Mi ako nastavimo kao zadnje dve tekme, mi smo prvaci. Rijeka ne moze drzat konstantu i imat ce velikih problema u malim utakmicama.
  • ElDorado
    2.5k
    Braco nije gledao zadnje dve naše tekme
  • tigric
    593
    Otvorite sport na Dalmatinskom portalu i gustajte. Bolest je eskalirala.
  • DrawTube
    6.4k
    kao da gledam hrvatski Informer
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    Otvorite sport na Dalmatinskom portalu i gustajte. Bolest je eskalirala.tigric

Na ovakvim člancima poput analize Sigalijevog "micanja" Kangi se točno vidi tko nikad u životu nije potrčao za loptom a kamoli zaigrao nogomet barem na školskom igralištu. Zapravo, velika većina sportskih novinara i podcastera nije potrčala ni za tramvajem, a kamoli odradila par termina s kvartovskom ekipom ili ne daj Bože, uzela loptu u noge na tjelesnom u osnovnoj.
  • Filip85
    45
    Hajduk je i uz poraz još uvijek tu, deset kola do kraja. Samo kako se nadati tituli kraj već dugo loše igre, ovakvog suđenja, nedolaska Lokomotive na utakmicu s Dinamom i mlitavog kluba koji ništa ne radi da sebe zaštiti.bbb medimurje

Ovakvo prekrajanje povijesti je u rangu ovih preko Drine kada je u pitanju razdoblje '91-'95....
  • NVKOD
    3.6k

VIDEO: Zašto je branič Lokomotive otišao 'po ćevape' kad nema ni lažnjaka, ni driblinga?

Dinamo je lako svladao Lokomotivu (3:0), a nakon susreta je trener gostiju Silvio Čabraja izjavio:

- Bilo je to 3:0 bez borbe, to je komentar. Bez borbe, bez ičega.

Već smo pokazali prvi gol Dinama s te utakmice, a sada pogledajte i treći. Gdje je pošao obrambeni igrač? Nema tu ni lažnjaka napadača, ni driblinga, a ovaj je produžio 'po ćevape'. Nakon susreta smo dobili komentar jednog navijača:

- Bio je to 'old school' derbi Dinama i Lokomotive.

Velika se bura digla nakon izjave Ivana Rakitića poslije Rijeke:

- Sad se vidi zašto je hrvatska liga zaostala, šteta da na ovakav način moramo izgubiti.

Je li Rakitić bio u pravu? Je li Čabraja bio u pravu? Za početak taj gol Dinama pogledajte u videu.

Ajmo alternativno:
    VIDEO: Hajduk zabio iz zaleđa protiv Istre, a VAR je otišao ‘po ćevape’. Tko je zapravo na straži?

Samo me zanima tko je koga poslao po ćevape. Da nije Fruk Rakitića?
  • Paggini
    41.3k
    Aj ti sad njima objasni osnove fizike kretanja tijela i momentuma....

Čim se ovime bave, jasno je da se događa raspad i da miču pozornost svojih ovaca sa uprave, torcide, novih izbora. Uskoro izlazi i financijsko izvješće, tu će biti par pitanja i par odgovora "nismo knjižili vuškovića znate".

Jer zna se, bolje "aaaa dinamo lokomotiva aaaaa" "aaaa suci bel ukroooo" nego "tko nam to vodi klub?" "Zašto imamo nikad skuplji hajduk a nikad goru igru?" "Zasto imamo 18 bodova u 10 utakmica?" i "koliko mi zapravo dugujemo?"

Samo Dinamo, samo suci, samo posuđivanje od bilo koga, samo reketarenje i kriminal!
  • ElDorado
    2.5k
    Ovo je njihova paradigma:

Juče, igrom slučaja sretnem jednog itekako poznatog nogometnog suca ( sad je u mirovini)...
    I tako pričamo oko naše lige, pa mi je čovjek objasnio malo...
    Kaže lani je Rijeka trebala biti prvak, ali Mišković šuruje sa Dinamom. Šta je Dinamu dati 5 milja Rijeci da ima za plaće, za najmove itd...ništa. Dinamo je financijski gigant za sve klubove kod nas, a to je i saveza politika. Jer jedino oni (Dinamo), mogu nekoga pobjediti u Europi i donesti novce za savez i ligu, ni Hajduk ni Rijeka to ne mogu, zato i je politika da se Dinamu maksimalno pomogne do naslova- reka je gospodin.

I tako, nisam to uzeo zdravo za gotovo jer svašta se priča, pa reko ajde nema veze.
    Međutim, nakon utakmice juče nekako sam počeo vjerovati gospodinu, jer on zaista nije neki fanatičan navijač nikoga, a sudio je svima na balkanu, pa i vani.

S obzirom da smo mi gubili od onih Ruženbranika, a i Rijeka je imala itekako svojih bisera unutar Europe, a Dinamo svima nosi pare, čini mi se da je čovjek ustvari rekao istinu.
    Vidi se to na terenu pogotovo kada sudac daje svoj maksimum nebi li utakmicu pogurao u željenom smjeru.

E sad jel to ispravno ili nije, sve je to muka krpanje i preživljavanje ako nema tih para, svaka medalja ima 2 strane.

Žalosno za sport, ali ako je to jedini način da se prezivi, onda jbg...šta je tu je.

Aj živili !
  • ZgDLions
    827

Jel Zeko lijepo svima rekao, a ekipa ga popljuvala.
    Koliko god to bilo glupo Dinamo pola lige drzi glavu iznad vode, što parama od europe, što transferima, posudbama i posjetom na tekmama.
    Trebaju se sa razlogom ljutiti kaj nismo deset bodova u foru, jer im kvarimo financijsku konstrukciju.
    :grin:
  • Gringo
    341
    potrčali bi oni ali nisu mogli jer su bili oslobođeni tjelesnog
  • Filip85
    45
    Bože dragi....ovi dolje imaju konstrukcije i zavjere da bi Chris Carter po njima mogao napraviti jednu sezonu Dosjea X.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.