• vjeko1701
    13.1k
    Pa prošle sezone nakon 2x poraza od nas im je ponestalo. Da im nismo sami dali bod u zadnjoj utakmici i da su u kratkom periodu ispali od Rijeke u hendikepu, izgubili od nas i onda opet izgubili od Rijeke u hendikepu...već bi se dole upadalo u prostorije kluba.

Očekujem objavu jako loše financijske situacije, poraz od Slavena ili Lokomotive i opet okretanje prema treneru, upravi, modelu i igračima.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Zar je moguće da si je jedan Rakitić dopustio da bude uz bok šljamovima kao što su Uremović i Livaja... da mi je ovo netko pričao prije godinu dana...
    Botoksirani i papučarski presađivač kose.
  • javolimtebejako
    2k
    malo si si profilnu zrihtao vidim :sweat:
  • Paggini
    41.3k

Dada, @Mandelinho mi sredio, ispada kao da je Kiki bio neki vojnik wehrmachta koji je poginuo u staljingradu pa je ovo slika koju smo na tavanu čuvali 50 godina eheheh

Isprike na offtopicu hehehe
  • Jurki
    16.3k
    s kim si, takav si.
    Al bez obzira na to sve.. ipak je taj švicarski pizdek igral u ozbiljnim klubovima i ligama i trebal bi znati kak se jedan profesionalac mora ponasati.
    I onda se cudimo kaj je Perisic prvom prilikom zbrisal van?
    Videl covjek kakva je to šabanska okolina.
    Kakvo narcisoidno govno moras biti da imas pocetno slovo imena na dresu, a jedini si igrac u ekipi s tim prezimenom.
  • Crusades
    15k
    Cekajte, vi sad mene pokusavate uvjerit da su im place sjele bas slucajno prije tekme s magaradi!?
  • vjeko1701
    13.1k
    Vejić idući vikend: "Igrači Šibenika su jel, čisto slučajno, plaćeni pred utakmicu s Hajdukom."
  • deda
    35.9k
    Pa mi smo im dali za plaću, zar sumnjate :cool:
  • Paggini
    41.3k
    Hvala predsjedniku uprave Zvonimiru Manenici na plaćanju plaća igračima Šibenika, a isto tako i za plaćanje novog terena Varaždinu, taman SLUČAJNO pred utakmicu s nama.
  • vjeko1701
    13.1k
    a isto tako i za plaćanje novog terena Varaždinu, taman SLUČAJNO pred utakmicu s nama.Paggini

Ja sam čuo da im planiramo donirati nove pumpe za loptu pred utakmicu.

Radni naslov novinara: "Dinamo stvara pritisak u Varaždinu."
  • cibona
    4.7k
    Ne mogu nigdje pronaći Vejićevo propagiranje teorija zavjera o puštanju utakmice. Ima netko link od tog članka? Baš me zanima što je sve nasrao :smile:
  • vjeko1701
    13.1k
    Ma klasika. Igrači Lokomotive ne skaču u prekidima. Mislim da je i rekao da ne trče ili nemaju intenzitet kakvog imaju u ostalim utakmicama.
  • rioda
    7.6k

Rekao je i da su o obranu igrali poluaktivno
  • Klenx
    6.9k
    Kada Bel pogriješi u korist Hajduka liga je fantastična. Kada pogriješi na štetu Hajduka liga je zaostala.
    Kada se gubi treba dovesti strane suce. Kada se gubi i sa stranima onda su ipak domaći dobri, pogotovo u derbijima. Osim kad se izgubi, onda nisu.
    Kada Lokomotiva u dvije sezone skine Dinamu 10 bodova onda se sekica aktivirala kada je nebitno. Kada Dinamo dobije Lokomotivu onda su se izmicali i puštali braci. Ali zato kada Varaždin ima 10 poraza u nizu od Hajduka to je jer je Hajduk dominantan.
    Kada Dinamo ubere 40 milijuna eura od Lige Prvaka blizu je financijskog kolapsa. Kada Hajduk proda u 2 godine jednog igrača za milju eura tad nema problema s financiranjem.
    Kada Livaja odjebe reprezentaciju onda je Bog, ikona, nabio na kurac familiju. Kada traži povratak onda je to jer je najbolji napadač i reprezentacija nema boljeg.
    Kada se Hajduku da 10 minuta nadoknade to je zasluženo. Kada se drugima da to je pljačka i until they score.
    Kada Dinamo uzme 11 bodova u Ligi Prvaka to je jer su ga pogurali suci i HNS u HNL-u. Kada Hajduk bude razgužen od buranije iz donjeg dijela slovačke, kazahstanske ili malteške lige to je jer su Dinamo pogurali suci.
    Kada Dinamu sudi Pajač iz Zeline, ruši sve što možeš. Kada Torcidi HNS sudac druka informacije o BBB-ima pojeo vuk magare.
    Kada Dinamo posudi Belcara od Varaždina to je jer unaprijed kupuje bodove. Kada Hajduk kupi Šegu od Varaždina u teškim pregovorima je došao do najboljeg krila lige.
    Kada Skomina analizira u korist Hajduka, ipak je sudac i zna. Kada Strahonja analizira kontra, nema na more.
    Kada Dinamo igra utakmicu prije Hajduka to je jer HNS želi napraviti pritisak na Hajduk Dinamovom pobjedom. Kada Dinamo igra utakmicu nakon Hajduka to je da HNS može pogurati sudački ako zapne na terenu.

Bez obzira što bi nam X rezultatski više pasao, jučerašnji rezultat je idealan za nas. Ono što tovari i njima naklonjeni nazivaju temperamentom i emotivnošću zapravo je nagomilana frustracija, bijes i kompleksaštvo zbog vlastite nesposobnosti koju dugo skrivaju upirući prstom u druge. Međutim, dojma sam da prosječni navijač kod njih više ne puši toliko te pizdarije kao i prije. I to je ono što sam priželjkivao, da im se čim više približimo i tada iz njih izvire ono najprimitivnije. Pucaju, pizde, svađaju se sa svima i ne znaju na koju stranu bi udarali.
    Oni su zbog svoje "infrastrukture" opasni i da se odvoje na tablici na silu bi to priveli kraju. Rijeka je opasna na terenu, ali s Rijekom će biti prilike za riješiti račune. Prosipat će oni bodove na gostovanjima i više nego što mislimo.

Lijepo izgleda pogled na tablicu nakon ovog vikenda.
  • reziser
    7.3k
    Lijepo izgleda pogled na tablicu nakon ovog vikenda.Klenx

ne jos, ali za 2, 3 kola... :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.