• Felip
    371
    Pa i Čabraja je rekao da su izgubili bez borbe. Mislim to je svakom potpuno jasno. Ali on kaže da nisu imali potrebnu energiju, odnosno nisu bili na 100%, a tako ne možeš protiv bilo kojeg kluba, a kamoli Dinama, a Vejić insinuira da su namjerno tankirali. Tu je razlika.
  • Jurki
    16.2k
    Vejic sere standardno.. al da bumo realni, nama je jako pomoglo rano vodstvo. Pitanje je kak bi se situacija razvijala da nismo rano poveli. Prime te nervoza, zivci pocnu raditi i vise ti nis nejde. Vjerojatno bi dobili jer smo odigrali stvarno jednu dobru partiju.
    Istina je da je Loksa odigrala kolko smo im mi dozvolili.
    I te price za pustanje su debilne jer si niti jedan sportas nebu dozvolil koji bar malo drzi do sebe da skine gace u tunelu.

Varazdin slijedi.. ajmo dalje.
  • Peškaman
    6.4k
    I kažu da naša uprava ne gleda u budućnost.
    Pazi, uspijevaju dat' plaću i našim a plaćaju i Šibenik, pritom zakaparimo Mudražiju, Manenica napravi u suradnji s prof. Globanom hematom na nozi Mudražije da ovaj ne može igrati.
    I kao šećer na kraju valjda Skender na kavi zabrani igračima Lokomotive da skaču u prekidima.
    Već vidim kako Globan&Manenica u vješto osmišljenoj akciji "Varaždin25" preko mauritanske kuhinje truju Laminu Ba te ovaj propušta utakmicu zbog probavnih problema.
  • vjeko1701
    13.1k
    Manenica napravi u suradnji s prof. Globanom hematom na nozi Mudražije da ovaj ne može igrati.Peškaman

Manenica, Globan i KTC u pregovorima s Mudražijom.

office-space-beat-down.gif
  • Guinness
    2.6k
    Pa mi smo im dali za plaću, zar sumnjate :cool:deda

Na stranu zajebancija, ali...
    Ako se dobro sjećam za vrijeme sir Alexa (2009/10 sezona) bila je priča da je United je Wiganu dao stimulaciju pred zadnje kolo kad su išli u goste Chelseaju uz napomenu da će biti još bonus ukoliko ne izgube tu utakmicu.
    Mislim da je Wigan dobio 8 komada, a Chelsea osvojio naslov.

Ne znam je li United zbilja nešto iskeširao ili su to bile samo priče, pa povlačim paralelu sa ovim.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Aha, samo kad dopustimo Loksi da se razmase i zabije nam 3 u 15 minuta onda je energija na nivou. Nema veze kako Dinamo odigra, apsolutno i jedino se pita Lokomotivu kakav ce ishod bit, povratak Misica, blize linije, energetski nivo Dinama 90 minuta nema nikakve veze s krajnjim ishodom ili kretanjem utakmice. Ti ili si tovar ili su ti posteno isprali mozak vec.
  • Peškaman
    6.4k

Cordoba u pripremi za trovanje piletine koju će Globan poslužiti Lamini Ba u restoranu.

washing-washing-the-food.gif
  • San Lorenzo
    19k
    Rekao je i da su o obranu igrali poluaktivnorioda

Lik to kaže nakon utakmice hajduka u kojoj im je Fruk dao dva gola iz kornera bez da je morao skočit...Vejićevom logikom i hajduk se naguzio Rijeci.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    Kada Bel pogriješi u korist Hajduka liga je fantastična. Kada pogriješi na štetu Hajduka liga je zaostala.Klenx

Ja sam Dalmatino
    Od srca i duše
    Nisam ja od onih
    Kako vitar puše
  • vjeko1701
    13.1k
    Sad ti samo još fali neko ko ilegalno priključuje toplu vodu na Šubićevcu i uplaćuje za plaće.
  • Omake
    6.5k
    Kaže Valentina za Kanginu proslavu, šteta je ovo ne prikazati hahaha
  • Fabercaster
    63
    Već pola sata plačem na komentare, svaka vam čast.

Tovari su još zaboravili spomenut da je u najsrpskijem gradu na svetu i okolici sinoć slučajno sudio Dario Bel umjesto Dario Bijel ali dobro...dug je dan.
  • Peškaman
    6.4k

Zar sumnjaš zašto smo Filipovića poslali na podudbu?
    Fila šmeka Ademiju gdje je priključak a ovaj upoznat s infrastrukturom jer se nije promjenila otkad je otišao iz Šibenika.
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    9nn8b6.jpg

Lako za nikad slabiju ligu, očajnu infrastrukturu, amaterske prijenose i emisije, nek drhti cijela Europa kad Podravske štuke krenu u pohod.

#PodravskeŠtukeOnTour2025
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.