• Crni86
    8.9k
    A vi se isto cudite kaj rakitic hracka, okusio je on vec bjes dole prije par godina kad je morao bjezat goavom bez obzira. Naravno da ce sada biti krivi svi osim njih.
  • El Madrigal
    200

Tužno za MaxSport. Njih dvojica, ma nemam rijeci
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Kako stoje Rijeka i Hajduk u medjusobnim dvobojima?dinamo u srcu

Uzme li se u obzir HNL, kup i Superkup, Rijeka ima 43 pobjede, Hajduk 41, a 31 utakmica završila je bez pobjednika.
  • Peškaman
    6.4k
    Dobro jutro svima pa i Ivanu Rakitiću.

IMG-20250317-092541.jpg
  • Bosskovitz
    15.6k
    ako emisija postane sinonim za nered, cirkus i jeftini reality show, ozbiljni gosti će izbjegavati dolazakMathiasovi Chageri

A ta emisija ima neke ozbiljne goste i nije sinonim za neprofesionalizam?

Kad vidim kako se to vani radi, ovo kod nas je baš loše. Svakoga tko je profesionalno igrao nogomet smatra se dovoljno stručnim da bi komentirao na TV-u, a kad je urednička politika takva da guraš jednog Jeličića i njegove fore s bikijade u Unešiću onda je stvarno jasno da riba smrdi od glave.
  • El Madrigal
    200

Jošku po zaslugama, ali sad ce on još više kritizirati pa svaki nemir koji uđe dolje je dobrodošao. Nas se 20 godina pokušava opstruirati, ali njima jedna sitnica napravi poremećaj.
  • serbus
    4.7k

Jebiga kad to prolazi u HR , kad gledaš da su kod nas "humoristične" serije "Naši i vaši" ... "Nad lipom"... onda Joško i nije tak loš. :lol:
  • El Madrigal
    200

Pa zar mu nisu baš ti koji ga sada dižu u nebesa, Torcida dakle, prije 7-8 godina gađali prozore na ljetovanju dolje... jer je igrao, zamisli, za Repku...
    Ali očito sve po zaslugama, bio ljigav onda kad je birao tekme reprezentacije, ostao ljigav sada.
  • NKDZ86
    3.1k
    tek sam sad vidio, znači ovaj gatusso je takva seljačina, mislim nije da to nisam prije znao, ali ovo je dno dna, kao da je osvojio svijet jadnik priča i bahati se, ovaj put sam na strani jeličića. baš jadnik, a ovaj vejić šupak i pol.
    rakitić i njegova izjava također dno dna. znači kako jadan klub je taj jajduk, pa to je čudo, sve najgore im želim
  • Keyser Soze
    12.9k
    Po meni nam jučerašnji rezultat najviše paše upravo zbog ovakvih izljeva frustracija onih dolje. Da je završio x bili bi za 1 bod bliže prvom mjestu, ali bi oni dolje to predstavili kao svoju pobjedu i sigurno bi ih to dodatno diglo, ovako mislim da ovo paše nama najviše i definitivno ovisimo sami o sebi.
  • Crni86
    8.9k
    Vejic sere skupa sa jelom po svemu, gattuso sere jeli, a vejic sasran gleda u pod :rofl:

Krkani su to sve, svi skupa s ono livajinom jeftinjakusom nemaju dva grama mozga. Ali ajde bar ce se radi nevega cut za ovu nasu seosku ligu…. Pa neki kazu da nemamo branding i prepoznatljivost :grin:
  • Jurki
    16.2k
    Jelicic je seronja koji ce posrati bas sve.. i ak bas sve poseres cemu onda komentiras bilo kaj?

Đepeto je tog klauna spustil na zemlju i dobro kaj je tak.
    Ali isto tak taj isti Đepeto se ponesel ko zadnji klosar.
    Krkan do krkana i tovarska posla koja mora gledati cijela drzava.

Sve u svemu lijepa nedjelja i lijepi vikend.. steta kaj je pauza.
  • The Undertaker
    7.2k
    Meni je emisija baš top, prilagođena površnim i povremenim pratiteljima HNLa, za staro i mlado, penzionere i kućanice, nakon koje se barem 3-4 dana piše o Jeličićevim izjavama. Nedostaje još neko prošetavanje ocvalih manekenki i sponzoruša, kakva nagradna igra za ulaznice repke i mikser pa da bude baš zabava za cijelu obitelj.
  • ZgDLions
    823
    Zakaj Livaja nakon tekme nema izjave i pojavljivanje pred kamerama, ipak je on bog baluna, valjda ima koju pametnu za prispomenuti.
    Vejić i Jela bi se srdačno pozdravljali, a valjda ni Valentina ne bi bila ravnodusna.
    Kad je sprdačina, nek je do kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.