• Odani Zgd
    136
    Slažem se,također
  • javolimtebejako
    2k
    nije ni lud taj njegov kum
  • Odani Zgd
    136
    Počinje Kvasina špricat,ako koga zanima
  • Omake
    6.5k
    U svemu smo bolji. Čak i bolju Raquel imamo!
  • Paggini
    41.3k
    Kvasina s IQOSom i u Dinamo Castore trenerci kenja po Hajduku, jebena brija.
  • Bosskovitz
    15.7k
    Iskreno, meni je sve ovo sramotno. Jeličićeve izjave, Gattusov nastup, ova Rakitićeva sramota… ne znam, ja to gledam iz perspektive brandinga i imidža - nikog tu nije briga za imidž hrvatskog nogometa, a ponajmanje ligu koja bi trebala uvoditi reda. Svatko gleda svoj interes i sramoti sve skupa.

Jeličić zbog higijene javnog prostora ne bi smio biti pozvan ni na neki podcast, a kamo li glumiti stručnog analitičara u službenoj ligaškoj emisiji; Rakitić (i slični samodopadni krkani) bi trebao biti kažnjen financijski zbog vrijeđanja lige, a Vejić bi zbog insinuacija o puštanju Lokomotive trebao - kad se ugase kamere - izaći iz studija i nikad više imati pravo biti u službenoj ligaškoj emisiji. Doslovno, plaćamo ga da laže i pljuje po proizvodu koji bi trebao reklamirati, gdje tog još ima?

Kakav bastion neprofesionalizma, fuj. I to se sve tolerira zato da se ne bi svete krave dodatno provociralo.
  • NVKOD
    3.6k
    Treba mi pomoć oko sastavljanja popisa krivaca za poraz tovara:
    • suci
    • teren
    • HNS
    • UEFA
    • FIFA
    • Dinamo
    • Mamić
    • visina golova
    • ispumpane lopte
    • Jeličić

Kaj dalje?
  • vjeko1701
    13.1k
    Da se na račun Vejića krene masovno HT-u slat prizužbe i prijetnje raskidom ugovora, ne bi doživio dva kola na svom radnom mjestu. Pa neka na HNTV kmeči.
  • Paggini
    41.3k

Vrsaljkova ruka
    Penal na Soudaniju
    Utakmica protiv Cibalije 2009. - 4:3
  • Klenx
    6.9k
    Rakitić je u manje od godinu dana postao sasvim solidan tovar.

Hrvatska liga nije bila zaostala kad su suci griješili šakom i kapom u korist Hajduka?
    Nije bila zaostala kada je u Varaždinu glumio da ne vidi igrača koji leži i pokretao nove napade.

Kakav jadnik. Džabe ti i Primere i Lige Prvaka kada si jadnik.
  • Noel
    9.4k
    Nisam na strani ni Gattusa ni Jeličića. Realno oba dva su seljobera. Ali mi nije jasno kako je tako glasni govorljivi Jeličić bio tih na suđenju Mamićima. Nemam problem sa tim da javno laprda i dijeli moralne životne nogometne prodike u tv emisijama. Ali onda budi dosljedan pa dijeli moralne i životne prodike na sudu. Ili barem isplati te svirače konačno nakon 30 godina.

Rakitić je isto seljober.
  • nwankwo646
    491
    A šta reći za Rakitića, uguzili mu se splitski krimosi i redikuli kad je ima 19, sredili mu separe i kurve, a on jednog odabere za kuma, zahvaljuje mu i diči se cili život s njim. Tupan nad tupanima.nwankwo646

Btw i ženu je upozna u kafiću u kojem je konobarila, povjerova je i da je to sudbina :lol: :lol:
  • Dzoni
    1.1k

Lokomotiva
  • rioda
    7.6k

Pejinov "respect" Soudaniju
  • NVKOD
    3.6k

lil-yachty-drake.gif

A da, to je odlučivalo o naslovu prvaka zadnjih 20 godina...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.