• Odani Zgd
    136
    Znao si da si u zabludi......Krivo je more....hebem te Hajduče
  • Noel
    9.4k

Ako mu Kanga dođe u studio bit će mu SGUZA sinjore.
  • KaJJe
    397

E da stvarno.
    Sad je bome dobio Skguza.
    A Ivan lignja botoksirana Rakitic nije imo takve komentare proslo kolo ili prije par kola kad se VAR ugasio u Puli.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Hoce li biti suspenzija i kazni radi ovoga?Crni86

Nemojmo biti licemjeri. I Sučić je na Rujevici izjavio kako je "gospon sudac ubio utakmicu" i prošao je nekažnjeno.
  • dinamozivivjecno
    2.5k

jedna prigodna nakon vecerasnje utakmice
  • jedan u nizu
    12.3k
    Kada je upitan o Kanginoj proslavi, Jeličić je uz smiješak prokomentirao: "Meni je ovo jako simpatično. Nogomet je zabava, neka se oni nasmiju. Mi smo analitičari, ja sam analizirao i ovu situaciju.

Ne nazire se ništa u prednjem dijelu gaća, a dijelio sam i ja svlačionicu s tamnoputim igračima, znam da dijelim frustraciju nakon tuširanja. Meni je to simpatično, meni se on sviđa kao napadač od prve utakmice. Ovo je potvrda da smo si dobri."
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Ivane ko ti pegla ženu dok te Fruk valja po terenu hahahahhaahEre86

Kum
  • San Lorenzo
    19k
    Ako mu Kanga dođe u studio bit će mu SGUZA sinjoreNoel

Hlačice je već skinuo :lol:
  • Tongo Doumbia
    6k
    Ma dobro Rakitić je intelektualna banana, doći nakon takve karijere u Split i provocirati sve što se kasnije i događalo može samo čovjek s IQ-om zlatne ribice.
  • Odani Zgd
    136
    Al će ih sad Kvasina špricat u podcastu za koju minutu....meći im ga Josipe
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    muda su kod rejčel,ovaj samo gundja i zvoca , večeras rejčel sa strapon mu vraća raspoloženje i kažnjava:lol:
  • Jurki
    16.3k
    Kaj je Kumic prespal ovu utakmicu? O cem on drobi?
    Nije njega a bome ni njegove seoske prcije bilo na terenu.
    Ako si takva faca, igracina, zakaj onda on nije povlekel momcad sa svojom kvalitetom prema boljem rezultatu?
    Krme švicarsko..

Inace da tog zaostalog hnla nije bilo i Dinamovih igraca.. kurac bi on osvojil srebro u Rusiji.

Smrad raspali.
  • Nolifer
    10k

Joško spreman za lički pozdrav! :rofl:

(zato i je sad bio crven) :lol:
  • Crni86
    8.9k
    trebao je i sucic dobit za to suspenziju isto. Taj dio sam preskocio jer sam nekoliko dana nakon derbija preskakao medije.
  • Peškaman
    6.4k
    Vejićuu, jesi vidio kako Hajdukovci uopće ne skaču u prekidima,naklonila se seka Hajduk Rijeci,biće namještaljka :lol:
    Ili jesi vidio kako je Santini kako si ti rekao pred dvoboj Dinamo-Šibenik baš slučajno dobio treći žuti pred Hajduk.

Rakitiću, kakve si danas šuteve imao možeš slobodno s Giovannijem Cernogorcem gađat glinene golubove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.