• deda
    48.5k
    Znači dolazi džabe
  • Infinity
    21.7k
    Dolazi nama? :rofl: Ili ciljas na to da je besplatan?
  • Dudu
    3.7k

Potpisao za Lokomotivu na 4 godine.
  • Infinity
    21.7k
    Aha, hvala. Pomakela mi je ta vijest. Nemaju sta izgubiti, dobar je igrac, a besplatan. Ako podju dolazit ponude morat ce ga prodat, al nije da ce im tesko pasti.
  • deda
    48.5k
    Realno potpisat igrača kojeg TM cijeni na 550 tisuća zabadava je super posao. Kallaku ih je kostao 150, a za godinu će vjerojatno vrijedit milju i po. To su strašni potezi.
  • Infinity
    21.7k
    I ja velim da je on ekstra igrac za bilo koji HNL klub osim za Dinamo. Da ima 19 godina rado bih ga vidio u Dinamu, al ima 23 i tesko ce vise napredovati, pa i ako hoce to nece biti razina Dinama. On je za Lokomotivu vrhunski posao. Sto se tice tih 550.000, on je s tom cijenom uz Boju najskuplji igrac Zeljeznicara. Zrinjski i Borac koji su uz Sarajevo i Zelju izborili Europu nemaju niti jednog igraca te vrijednosti. Sarajevo ima trojicu od 600.000, jednog od 900.000 i jednog od milijun, al Sarajevo je prvak koji ima duplo veci budzet od Zeljeznicara i mozda ono jos bitnije za taj TM, BHPL na TM uredjuje navijac Sarajeva.
  • Neki tip
    21.4k
    Znaš da Monzu drži Berlusconi, da je tamo povukao i Gallianija i da je rekao da jedva čeka pobijediti Milan? — Mali dioničar

Znam da ih je kupio Berlusconi, ali nisam čuo za ambicije, mislio sam sa mu je to igračka za pod stare dane, tek toliko.

Zašto? Igrat će serie b i nagodinu ili se prodati u serie a ili sa monzom igrati serie a. — Guinness

Ok, velim, nisam znao da su tak ambiciozni, jer mi Monza nije zazvonila ni kao ugledan drugoligaš.

Čovjek je realan i zna svoje vrijednosti. Teško je je biti racionalan i odoljeti zovu nekog zvučnog kluba, ali meni recimo nikad nisu imali smisla svi oni transferi igrača od 17-18-19 godina u Chelsea — xavier

Ma naravno, s tim se potpuno slažem, ali Marića sam vidio u nekoj Genovi ili Veroni recimo ili Augsburgu, Herthi, Valladolidu, tako nekako. A ponavljam, promaknuli mi planovi za Monzu.
  • xavier
    12.1k
    Ma naravno, s tim se potpuno slažem, ali Marića sam vidio u nekoj Genovi ili Veroni recimo ili Augsburgu, Herthi, Valladolidu, tako nekako. — Neki tip sa Zapada

A gle, neki igrači imaju "ime" zbog kojeg stalno kotiraju više nego što bi trebali prema prikazanom na terenu. Marić je suprotan slučaj. Dvije je sezone ponajbolji strijelac lige, a ja ga prvi doživljavam nekako onako neozbiljno u stilu "ok".
  • Neki tip
    21.4k
    Navodno prodan u Monzu za 4.5 milijuna Eura. — Neki tip sa Zapada

6.5 + 20% od idućeg — Guinness

"Pokazat ću da četiri i pol milijuna eura uložena u mene nisu promašaj, želim pomoći Monzi da pobjeđuje."

Ipak ovaj niži iznos, ali svejedno solidno.
  • xavier
    12.1k
    Nakon što je Marić prodan u Monzu, Osječani su povukli stvarno zbunjujući potez i poslali Mancea, svoje najskuplje pojačanje u povijesti, na posudbu u Puskas akademiju. Znači prvenstvo samo što nije počelo, a oni nemaju napadača. Valjda to znači da dolazi neko jako ime ili ovo stvarno nema nikakvog smisla.
  • Navijač Dinama
    13k
    Nakon što je Marić prodan u Monzu, Osječani su povukli stvarno zbunjujući potez i poslali Mancea, svoje najskuplje pojačanje u povijesti, na posudbu u Puskas akademiju. Znači prvenstvo samo što nije počelo, a oni nemaju napadača. Valjda to znači da dolazi neko jako ime ili ovo stvarno nema nikakvog smisla. — xavier

Sad kad MM17 uleti :razz: :lol:
  • Eduardo
    31k
    WTF :scream: gledajući ovako sa strane ovi su veća telad od naših. Mene taj Mance nije niti malo oduševio, ali riješiti se prve dvije špice u ovom trenutku mi izgleda sudulo. Ili imaju već neko jače, provjereno ime dogovoreno ili su u banani.

Di je taj Futacs nakon Hajduka i kakvog je zdravlja?
  • Infinity
    21.7k
    Jedno jace ime im nece rijesiti problem, njima sad trebaju dva napadaca. Aj da je stigla bolesna ponuda za Mancea, al dali ga na posudbu :yikes:
  • Neki tip
    21.4k
    Kak je Mance igrao, skoro da im je isto s njim i bez njega.. :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention