• Bosna86
    12.3k
    Iskoristiš sve jokere odma i onda zijevas :smile:
  • Bosna86
    12.3k
    U praksi mislim da će se koristiti Plenkovićev princip... Zaražen si, ides u karantenu, ostali igraju i tjt
  • Kwedi
    3.9k
    Kako to da na Alki mogu ljudi na tribine...
    #ostanimoodgovorni
  • deda
    40.8k
    Sutra IO HNSa odlučuje o publici na tribinama. 99% bez gledatelja do daljnjeg.
  • Guinness
    3.1k
    Sutra IO HNSa odlučuje o publici na tribinama. 99% bez gledatelja do daljnjegdeda

Kreteni. Tog se drže samo prvoligaši njihove selekcije... Jer u nižim ligama, županijskim kupovima i prijateljskim utakmicama uredno bude ljudi.
    Scenarij bez gledatelja paše očito najviše našem klubu koji godinama i tako brane gledatelje na pripremama.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    mi kakve smo olupinske sreće HNS će dozvolit gledatelje na stadionima, a nama će baš naš klub iz "privatno povjerenih razloga " zabranit prodaju....
  • deda
    40.8k
    Zato su u klubu rekli da sutra izlaze s informacijama o godišnjim što znači da ih neće biti
  • Papastrumf
    19.1k
    Tolic u Osijeku. Ceka se lijecnicki za potpis.
  • Papastrumf
    19.1k
    Ne znam detalje. Saznat ce se valjda danas/sutra.
  • Dudu
    2.6k
    Samo kod nas ima da svaki klub koji ima priliku za povijesni uspjeh u Europi rasproda najbolje igrace, tako je vecinom bilo s Dinamom, moze se reci da i Rijeka iste greske, evo sad i najradikalnije Lokomotiva sa cijelim napadom :grin:
  • Bosna86
    12.3k
    Vizionari jbg... Bar da su sačekali 2 tjedna pa ga prodali.... Pogotovo će biti zanimljivo ako se radi o nekoj smiješnoj cifri
  • Infinity
    19.5k
    Osijek je navodno dobio 5m za transfere. Milijun je otislo na Silvu, a sve ispod 2-3m za Tolica je malo, a mislim da je to Osijeku previse. Milijun ce na kraju biti.
  • Krizy
    61.1k
    Možda će igrati 4 6 0 ko Bayern pod Guardiolom pa im ne trebaju napadači :joke:
    Grbić - Kolinger, Mersinaj, Datković - Marković, Cokaj, Kovačić, Kallaku, Karačić (?) - Drožđek (?) , Tuci

I dalje solidno ako ne prodaju još par igrača, mogu na kompaktnost naučiti ozljedama uništeni Rapid. Prije par dana su imali 12 ozlijeđenih.
  • Papastrumf
    19.1k
    Kazu da dovode jos nekog napadaca iz Juzne Amerike ovaj tjedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet