• Zg123
    1.4k
    Da mi je znati kakva je fizicka sprema ekipe bila i kako se radilo kod Jakira po tom pitanju…
    Svjestan sam da imamo još puno prostora za napredak, pogotovo na fizičkoj spremi. Tu se moramo poboljšati."
  • Bosskovitz
    15.7k
    Istog sam dojma, čini mi se da je Cannavaru počelo sjedati na mjesto sve na čemu radi od kad je došao. Ako sam u pravu, onda je ovo danas ogromna stvar jer osim rezultata imamo i odličnu atmosferu u svlačionici te momčad koja dobro diše s trenerom - i to trenerom koji joj ne povlađuje, ne robuje imenima i traži puno od svih.

Ne želim zvučati euforično, tek optimistično, ali to je vrhunska kombinacija. Preko trnja do zvijezda.
  • Crni86
    8.9k
    Gledam presicu, nakon svega sta nam se izdogadalo mnogi bi pali u neki trans nakon ove tekme, fabio onako progesionalno hladno kaze nisam zadovoljan s zadnjih 20 minuta, previse individualne igre. Ne zelim da tako igramo. Svida mi se taj njegov pristup i mentalitet, pohvali i cestita, ali bas uvijek trazi gdje se mozemo popraviti, a jedino na takav nacin i mozes postat bolji.

Ovo danas je bio masterclass. Nakkon osijeka i milana smo krenuli lose izgledati, kao da su cannavarao i momci izgubili vjeru u to sta su gradili, kao da su se izgubili po putu. Uvjeren sam da su se i trener i momci sa ove zadnje dvije pobjede vratili na put, uz to dva clean sheeta gdje zapravo protivnici nisu imali niti jednu pravu priliku. Vidjet cemo vec nakon pauze u varazdinu da li je to bila samo faza od dvije tekme ili stvarni nagovjestaj uspona.
  • Bosskovitz
    15.7k
    fabio onako progesionalno hladno kaze nisam zadovoljan s zadnjih 20 minuta, previse individualne igreCrni86

I u pravu je. Mi smo malo euforični jer je ovo napokon dobro izgledalo i dobili smo 3:0, ali u zadnjih 20 minuta imali smo tri šanse u kojima je igrač išao s loptom sam na golmana, jedan penal i jednu dva-na-jedan kontru, a nismo zabili ni jedan gol. Ne zabiti ni gol iz pet mrtvih prilika je nešto zbog čega smo puno puta gubili bodove ove sezone.

Dobar je to pristup. Pohvali dobro, budi svjestan lošega, nemoj tražiti izlike i radi, radi, radi...
  • Crni86
    8.9k
    Dobar je to pristup. Pohvali dobro, budi svjestan lošega, nemoj tražiti izlike i radi, radi, radi...Bosskovitz

Tako je. I onda kad si najbolji, ovakvim pristupom i dalje napredujes, usavrsavas svoju igru i postajes konkurentniji u europi. Mentalitet mu je pravi sampionski i nije ni cudosta je bio zlatna lopta.
  • Mihaljević
    12.1k
    FB-IMG-1742153989854.jpg
    Kakav je gospodin Fabio Cannavaro za razliku od nekih, možda nije trenerski genije, možda je doveden u krivo vrijeme, ali uvijek staložen, miran, fura svoju igru, uvijek stavlja sebe nakon loših izvedbi.

Mister Fabio Cannavaro!
  • Noel
    9.4k

Sljedeće kolo Fabio prima za vrat Vejića.. i Valentini daje poljubac za laku noć.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Di si nasao tu procelavu sliku, uvrijedit ce se Fabio :blush:
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Di si nasao tu procelavu sliku, uvrijedit ce se FabioEfes Pilsen

Puno zajebanije i ozbiljnije izgleda sa ćelkom, i ova kombinacija u sakou, nego ovom presadom i onim džemperom sa pjace.
  • scooniepenn
    4k

Možemo razgovarati o kraćoj ili dužoj kosi odnosno frizuri, ali kad imaš više kose i obrijana glava bolje izgleda.
    No, da se vratimo ozbiljnijim stvarima, a to je performans trenera protiv Lokomotive. Svaka čast i za standardiziranje prve postave i za sada već očit trenerski rukopis, a, naposljetku, i za izmjene koje su sve bile na mjestu. Mislim da je dio ekipe bespotrebno potcjenjivao Cannavara, ja sam s druge strane jako zadovoljan sa svime što vidim. Promjene ne idu preko noći, ali Dinamo povratkom ozlijeđenih nositelja i uklapanjem s ostatkom okosnice izgleda sve moćnije i moćnije. Slaven i Lokomotiva kao dvije ofanzivno jako potentne ekipe nam nisu šansu stvorile. I tu definitivno veliku ulogu ima naš Mister.
  • masacusec
    4.8k
    Volio bih da Fabio pokaže malo više emocije i temperamenta, ne u onak jaranski u stilu Gatussa, ali da kada ne valja da pokaže suptilni stav: "jebat ću im majku u svlačionici"!
  • rokikaciga
    641
    Misliš da ne zagrmi na dečke u svlačionici? Pa to je talijan iz Napulja. Samo što je on gospodin i u javnosti nema takve istupe i krkanluk kao bagra sa juga. I drago mi je da je tako jer će iza takvog trenera i gospodina svi stat odreda. Jer znaju da unutar 4 zida im jebe majku, a pred kamerama odmjeren i gospodski bez bacanja krivnje na igrače itd
  • masacusec
    4.8k
    Misliš da ne zagrmi na dečke u svlačionicirokikaciga

Ako ti tak veliš, mora da je istina.
  • SAS1987
    16.6k
    Gosposki klub, gosposki trener :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.