• Fanboy
    2.9k
    Nijedan trener ne bi prihvatio posao u nekom klubu ako zna da će u njemu biti samo u ulozi "vatrogasca".Sibirski plavac

Netko me je zvao

40a6e75675afd8d68aa2.jpeg
  • jakov1
    477
    Da li itko vidi ikakvu ideju igre kod njegaemilperska

Ti možda ne vidiš, to bi objasnilo količinu frustracija i negative u tvojim komentarima već mjesecima.

Od utakmice protiv Istre, s Cannavarom smo stvorili višak na krilu i onda zadržali pun 16-erac nakon neuspješnog centaršuta više puta nego pod Jakirom i Bjelicom zajedno.
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    Nažalost ne vidim ga na klupi Dinama iduće sezone.
    Čovjek ima po meni niz nelogičnih poteza kao što su forsiranje Mmaeea,guranje Theophila na beka i Ronaela na krilo,šikaniranje Torentea i Kulenovića koji su bili jedni od najboljih igrača u prvom dijelu sezone.
    Na početku je bila euforija ovdje o nekakvom presingu i kombinatornoj igri koju ja nikad nisam vidio u njegovom mandatu,po meni od početka se sve svodi na individualnu kvalitetu Baturine i Pjace.
    Kad sam već kod Baturine tu mi je Cannavaro pao u očima za sva vremena.
    Čovjek u krucijalnoj utakmici vadi najboljeg igrača u 65 minuti,stvarno ne shvačam zašto...okej,imaš igrača manje i moraš izvadit nekog defanzivno slabijeg igrača ali zašto vadit Baturinu koji će ti zadržat neku loptu,iznudit faul i uz to sve jeben je igrač na širokom prostoru kojeg je bilo kad su nas tovari pritisnuli.
    Stojković po meni nije ništa defanzivno bolji igrač od Baturine i uz to je taktički užasno nezrel.
    Nije mu to jedini grijeh sa utakmice,trebao je ubacit Belcara i Torentea a ne Kulenovića i Kačavendu kad je vidio da Hajduk svaki napad ubacuje loptu u naših desetak metara.
    Isprike na dugom postu,morao sam se ispuhat nakon 7 dana bana :razz:
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Sto je urodilo u nikad manje kreiranih velikih prilika i nikad manje suteva na gol u ovoj sezoni!
    Ali sve su to nebitne statistike i tako. Bitno je da zato sad zabijamo cak 0,1 gola vise po utakmici od Nenadovog Dinama i samo 0,1 manje od Jakirovog!

Uz to je odlicno i poradio na obrani pa tako dopustamo protivniku vise velikih prilika nego do sad. Makar i to je nebitna statistika. Bitne su iskljucivo brojke. A one pokazuju istinu da i primamo najvise golova u prosijeku do sada.

Mister daj nam jos tih nevidljivih mehanizma koje vide samo stovatelji strane struke!
  • Ivdzo11
    5.8k
    Nismo, naravno, vidjeli njegov ugovor, ali po nekim izvorima njegova mjesečna plaća iznosi 60 tisuća eura, a u slučaju otkaza morali bi mu, na temelju ugovora, isplatiti 12 mjesečniih plaća, što iznosi 720 tisuća eura. (SN)
  • ElDorado
    2.3k
    ona koja je to shvatila sa zakasnjenjem pa potjerala Marića nakon 4 mjeseca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.