• Blue Label
    43
    To bi bilo jedino logično
  • bbb medimurje
    3.8k
    Kise vise danas nebude, ajmo svi na maksimir!!!
  • Omake
    6.5k
    Normabele i ja
    Prijatelja dva
    Drugo kolo
    ista sudbina
  • wolfgang14
    2.1k
    ne želim ni razmišljati ako ne uzmemo sva 3 boda... Konkurent(i) će SIGURNO izgubiti bodove ovo kolo i jednostavno moramo na tome kapitalizirati, fakat me ne zanima ništa drugo. NA SILU NA SILU
  • IceMan
    2.6k
    Hoće li radit fan shop na sjeveru danas?
  • Zagreb1992
    2.1k

Samo da na kraju mi ne izgubimo bodove hahaha
  • NitkoBitan
    24k
    U kakvom je stanju teren? Nocas se bome dobro ispadala kisa.
  • NVKOD
    3.6k
    Mentalitet tovara je sljedeći:
    • Ako Dinamo pobijedi, onda je to "prodana utakmica", "sestra pušta", "Mudri namjerno ne igra", "tramvaj liga", "ukralo-pokralo", "filijala"...
    • Ako Mudri igra, onda je to "namjerno puštanje", "ne trudi se"
    • Ako Mudri ne igra, onda je to "puštanje" ili "glumi ozljedu"

A što se tiče Lokomotive, valjda nam je prošle sezone i ove uzela više bodova nego tuga s juga.

Zato danas očekujem uvjerljivu pobjedu, kako bismo mogli na miru odraditi reprezentativnu pauzu.
  • Marley
    3.3k
    Ekipa pliz, kad se otvara stadion, kad najranije pustaju unutra? Vremenski sam se preracunala nesto hehe.
  • Droljo
    13.5k

Idi u birtiju
  • skener
    2k

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Lokomotiva otvoreni od 16:30 sati.
  • Marley
    3.3k
    ne navodi me na zlo, kak mozes to dami reci :halo:

hvalaaa!!
  • Petar86
    1.1k
    Mentalitet tovara je sljedeći:
    Ako Dinamo pobijedi, onda je to "prodana utakmica", "sestra pušta", "Mudri namjerno ne igra", "tramvaj liga", "ukralo-pokralo", "filijala"...
    Ako Mudri igra, onda je to "namjerno puštanje", "ne trudi se"
    Ako Mudri ne igra, onda je to "puštanje" ili "glumi ozljedu"
    NVKOD

Kao da nije isti mentalitet 90% ovog foruma koji melju isto za banica, carevica, malocu kurca palca.
  • Kaj je
    1.2k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Rile umjesto RPG-a, sve ostalo isto kao protiv Slaven Belupa.

Dakle,

Nevistić - Franjić, Torrente, KTC, Ristovski - Mišić - Pjaca, Sučić, Baturina, Stojković - Kanga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.