• DrawTube
    6.4k
    Kratkim postupkom izbaciti iz lige da olaksamo i njima i nama..

Djeca u kupu na gostovanju u Ši se nisu imala gdje tusirati nakon utakmice
  • Facke
    5.4k
    Ove je velika sramota kaj se dela v Sibeniku. Potpisali su nove igrace v zime a nemaju da platiju niti place niti racune. Vlasnik Sibenika drzi jos i Viktoriju Berlin kao i Austriju Klagenfurt! A tam za place i sve rezije ima?! Uz to treba dodati da je taj isti vlasnik v njemacke delal za velike televizijske postaje poput Sat1 ili ProSieben kao i za filmski produkcijski studio Constantin Film. Bil je zaduzen za produkciju hrpu sportskih eventa v Njemacke. Covek je osnoval europsku ligu v americkem nogometu i tu jos dodatne zaradi jake pune novca el je naprimjer DAZN kupil ta tv prava za tu ligu. I jos ima i svoj More than Sports TV v Njemacke. I sad takuv covek , koji ima sve to i dost uspesne dela ne vodi brigu o Sibeniku. Tu neke gadne ne stima.
  • Danko
    1.7k
    Navodno da hajdučija nije platila struju za 2024 , baš me zanima oće li njih isključit
  • austrijanac
    5.9k

To si sve nabrojio, onda imas dovoljno mozga da shvatiš da nije sve oko njega.
  • Facke
    5.4k

Pa zate velim tu neke ne stima. Ste zna kakve su te igre.
  • Zagreb1992
    2.1k

S čim se ekipe zamara strašno nešto
  • Crni86
    8.9k
    Ja kolko sam cuo sibenik nema takvih problema s novcem kao sto se prikazuje. E sad da li je u pitanju neka druga igra u pozadini, tko zna
  • ksapi
    4.3k

Znam vrlo pouzdano da su nedavno dobili place nakon par mjeseci
  • Ivdzo11
    5.9k
    Nastup Duje Čopa je upitan, još nije na 100 posto nakon ozljede koju je pretrpio u onoj pobjedi nad Dinamom. I nije jedini čiji je nastup neizvjestan, ali neću o imenima. Uz već znane izostanke Oreča i Škorića sad nam prijeti i neigranje Čopa te još dvojice-trojice igrača.”
  • rakurs
    885
    Ako hajduk ovdje izvuče pobjedu, po meni su nikad bliže naslovu. Mislim, jbg, Rijeka je Rijeka, oni će bodove gubiti pa makar i s neriješenima, ali ne želim ni zamislit kaj bi bilo da Hajduk pobijedi.

+4 nad Rijekom i +6 nad nama (naravno, ako pobijedimo) je jako dobra prednost pred 10 zadnjih utakmica, pogotovo s pogurancem kojem ćemo očito svjedočiti do kraja prvenstva.

Ne znam, ja priželjkujem pobjedu Rijeke, može i x naravno, sve ostalo bi bilo užas. Livaja im je odigrao 95% minuta u prvenstvu, a Rakitić i Uremović 92%. Nama je, čak i kad stavimo po strani Petkovića i Mišića, slijedeći najvažniji igrač Baturina odigrao 67%...

Sve je na njihovoj strani ove sezone: sreća, izostanak ozljeda, VAR izvan funkcije u najbitnijim trenucima... Valjda će se i to preokrenut.
  • Droljo
    13.5k
    Nama je, čak i kad stavimo po strani Petkovića i Mišića, slijedeći najvažniji igrač Baturina odigrao 67%..rakurs

Mi imamo širinu pa rotiramo dosta. :snicker:
  • Keyser Soze
    12.9k
    Navijat ću za Rijeku svakako.
  • flexXy
    2.7k
    Sa 4 boda razlike su nam dovoljne medusobne pobjede i da u jednoj utakmici hajduk ili Rijeka odigraju nerjeseno. Mislim da nam je to veci zalog za uzet titulu nego da cekamo neki njihov poraz ili da u 2 utakmice kiksaju
  • wolfgang14
    2.1k
    sa X-om bi se približili oboma (obojici?) ali vjerojatno ću i ja navijat da rijeka uzme 3 boda
  • Omake
    6.5k
    Hajduk nije zabio gol u Rijeci od 10 mjeseca 2022 godine. Nadam se 0 0 s par crvenih na obje strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.