• Praskaton
    4k
    Ako hajduk dobije gadna je situacija.Ne samo bodovno već i psiholoski.

Rijeka igra doma,bolja su momcad moraju ici na pobjedu.
  • NKDZ86
    3.1k
    rijeka lagani hendikep
  • Dani Olmić
    1.1k
    Prognoziram 1:1.
  • fakin
    88
    pa hajduk je odron od momčadi. ne vidim način na koji će oni dobiti rijeku, ako to bude to će biti najveće iznenađenje ove polusezone, veće od ispadanja dinama protiv osijeka
  • mali M
    7k
    -Smatra se da je igrač učinio svoje tijelo neprirodno većim kada položaj njegove ruke nije posljedica igračeve kretnje tijelom u toj specifičnoj situaciji, ili kada kretnja ne opravdava položaj ruke.Danko

samo se uzrujam kad pročitam ovo jer se naši suci nikako apsolutno ne drže pravilnika.. Hrpu puta vidim kako ruka baš bude posljedica igračeve kretnje tijelom i minimalno ili nikako nije mogla biti izbjegnuta a sudi se penal. Vrhunac u HNL-u sam vidio kada se igrač drži za dlanove iza leđa i okrene se pri udarcu (valjda da sačuva jajca ili glavu) i lopta ga pogodi jedva nekako iza leđa, a sudi se penal. Užasni su nam suci oko tih ruka za penale. I u VAR sobi i glavni.. nemaju pojima kako da sude i neki sude i vjetar lopte prema ruci kao penal, a neki mašu kao orangutani dok ih pogodi lopta i zaključi se da nije bilo namjere.. baš užasno užasno..

I moj uvijek zapanjeni kukavčiluk dok ti igrači otresaju cijelo obiteljsko stablo u lice a suci šute kao najljigavije obične kukavice bez obraza.. Dugo sam žalio što se nisam malo bacio u sudačke vode kad je bilo vrijeme, a imao sam neku želju.. sad je kasno pa se mogu samo ovako uzrujavati kad vidim osobe bez svoga "ja" kako se ponižavaju umjesto da budu najveći autoritet u tom trenutku na cijelom stadionu.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Rijeka - Hajduk, 0:0.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.