• Ivdzo11
    5.8k
    Možemo reći da iz sata u sat cure nove informacije o tome tko bi mogao biti novi trener Osijeka. Iako je Federico Coppitelli i dalje u vrućoj stolici prvoligaša iz Grada na Dravi, imena koja se pojavljuju svakako sugeriraju da je on bivši, a jedna od novih opcija koja se pojavila je, doznajemo, Simon Rožman!
  • Praskaton
    4k
    Vidimo se u svibnju na trguCrni86

Opekli smo se više puta ove sezone.Ajmo utakmicu po utakmicu pa gdje nas to odvede
  • Crni86
    8.7k
    pa ne igramo mi da moramo ic utakmicu po utakmicu. Navijaci i jesu tu da mastaju, budu nerealni, hajpaju i sl.

Ja sam bio totalno prazan nakon derbija sto sam i napiso prije belupa, ali kada vidim nasu tekmu protiv slavena i kada vidim kako ostatak lige dise skupa sa mjihovim navijacima budi mi se opet opasni optimizam. Sve mirise na proslu godinu, tako su psi poceli lajati i prosle godine oa svi znamo kako je zavrsilo. To mi je samo bila potvrda onoga sto sam vidio kod nas
  • Sava Krpa
    425
    Sve mirise na proslu godinu, tako su psi poceli lajati i prosle godine oa svi znamo kako je zavrsiloCrni86

Samo što smo lani imali manji zaostatak.
  • Paggini
    40.7k
    Samo što smo lani imali manji zaostatak.Sava Krpa

I zavrsili sa +8, odnosno +10 da se nismo protiv Rudeš zajebavali. :cool:

Ali isto kao @Crni86, slomio me derbi potpuno, nakon tog masakra na Rujevici i one močvare protiv Osijeka, baš me emocionalno slomilo.

Ali još jedna dominantna predstava kao Belupa i još neki kiks rivala ovaj vikend i skačemo opet na vlak suludosti.
  • Jay
    741
    Po razno raznim drustvenim mrezama vidim da opet iskacu tovarcici sa spominjanjem dinama. Do sad su bili tiho, tako da je i to evidentan znak da im je porastao strah nakon nase izvedbe protiv slavena :cool: +6 i pisu samo o dinamu, meni je sve jasno.

Vidimo se u svibnju na trgu
    Crni86

Baš su lijepo krenuli, sva njihova dubokoumna glasila imaju interno natjecanje tko će izbaciti veće govno, a tek je počelo. Dođe mi da sve stavim u shit of the day, ali nemam toliko vremena i ne volim davati gamadi klikove.

Prvo su mjesecima uvjeravali cijelu javnost kako klubovi ne profitiraju od Dinama u LP. Jer isti novci bi bili dodijeljeni u slučaju izborene LP od bilo kojeg kluba, a to bi po svim zaslugama trebali biti oni. A da nitko ne uspije svejedno bi HNL klubovi dobili novce, nešto manje ali nebitno je to jer 160 000 eura nije neka razlika. I njima apsolutno nije jer u takvim dugovima to je zanemariva cifra, a ionako će prodati Yamalova za 60 milijuna. Na njih ta razlika ne djeluje jer je jednaka kad osoba od 180 kg preskoči večeru i iduće ujutro skoči na vagu očekujući -20 kg pa se razočara.
    Sad odjednom vlada panika jer smo mi dobili u Koprivnici, koliko čujem tu nam je Kolarić apsolutno pomogao jer bez njega ne bi centar prešli. Nema veze što je neki njihov junior iz iznimno uspješne "srebro zlatnog sjaja generacije" po tko zna koji put ove sezone dobio zasluženi crveni karton pri 0:1 za nas, nismo zaslužili kažu. Jednako kao što prošlog proljeća nismo zaslužili naslov jer nismo ga osvojili zato što smo stvorili sjajan niz pobjeda i imali samo poraze od Lokomotive i Paoka. Osvojili smo naslov isključivo zato što su se oni raspali, a raspali su se jer lopte nisu bile dovoljno napuhane i zato što su u VAR sobi psovali. Nema veze što je Rijeka gurala do kraja, tovari su sami sebe ubili, mi smo ih dvaput jedva dobili, a Rijeka nam ionako pušta uvijek. Nije se dogodila Smolčićeva stativa na 1:1 protiv nas kad je sve moglo otići u drugom smjeru, nije se dogodila stativa Baturine na poljudu, nije Kulenović imao tri odlične prilike, nismo ih nadigrali ni mi ni Rudeš, nitko. Isključivo je zasluga sudaca i puštanja od strane svih drugih klubova.

Sad se opet javljaju isti stručnjaci po kojima nitko ne profitira od Dinama, sad odjednom svi imaju koristi i svi će nas gurati. Koje li slučajnosti, čim su Petković i Mišić spremni za igru, odmah kreću opravdanja i bacanja govana po nama. Uzeli smo Belcara da nam Varaždin pusti utakmicu (Šego i Antunović se na računaju jer to su emocije i ne možemo mi to razumit), uzeli smo Mudražiju baš eto sad samo da njima napakostimo. Ne valja im više ni Patrik Tovarić, a čovjek je zaslužniji za njihovo trenutno prvo mjesto više od trenera, uprave i 7 prvotimaca.
    Liga je opet na granici regularnosti, a ta granica se prelazi isključivo kada se prestane suditi na način odobren od Tor, pardon, njihovog hajduka. Jer su jadni, jer nemaju pojma kako izaći na kraj s financijama i hodaju okolo kao ciganka s kolodvora skupljajući sitniš pa ode vlasniku doma nadajući se kako će mu skupljeni novci biti dovoljni inače će joj polomit rebra. I svaki poguranac je opravdan, svaka greška na našu štetu je opravdana jer VrSaLjkoVa rUkAaa.
    Na puno toga su spremni za osvajanje naslova, treba nekako opravdati silna ulaganja i pozajmice.
    Zato koliko god nam X zvuči savršeno u ovom trenutku, ne mogu protiv sebe i u nedjelju svim srcem za Rijeku. Mi pobjeđujemo, lako za nas protiv sestrice, nikad nas nisu ni dobili.
  • BBB Baranja
    353
    Cohar kaze zelje su im Tomic ili Biscan
    Na kraju ce se zadovoljit s Tomasom :lol:
  • E46
    1.2k
    Cudi me ova izjava, jbt ides izjavljivat da su ti želje Biscan i Tomic a jos uvijek imas trenera, pa ubi se ono. Kakvu poruku saljes svom treneru igračima i na kraju krajeva buducim trenerima, koji amaterski klub.
  • Droljo
    13.3k
    Pa ne razumije talijan hrvatski :grin:
  • Brusa
    2.4k
    pa naš predsjednik je mekidan rekao da mu je tiha patnja Bišćan .... a mi isto (još) imamo trenera... :meh:
  • Carrasco
    5.4k
    Baš gledam ovo gdje se sprdaju sa Kangom i sorcom u onoj situaciji kad je dodao Baturini pa je pokošen pa me zanima zar je u toj situaciji zanimljiviji sorc Kange nego mogući penal? Zar nije isti takav suđen Rijeci prošle godine protiv nas, na Pasalicu mislim?
  • Danko
    1.7k

Je, rpg ga je skrivio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.