• Kujtim Shalla
    4.3k
    Ja sam ubjedjen da je sd dogovoren i da se radi u dogovoru sa njim. Samo se čeka sa objavom ili što još nije slobodan ili dok se ne dogovori sa sadašnjim klubom o uvjetima raskida. Ali uskoro sam pametniji i ja i vi nadam se:pray:
  • BornaPŽ1986
    1k
    Pjaca ima jako puno crnih rupa u svojoj igri gdje nestane na duži period i čeka se njegov jedan dobar potez..Kujtim Shalla

Da nije Pjace ove godine bome bi nam izvisili neki veci rezultati i bodovi ove sezone, koje smo ionako prosipali. Ako on ima crne rupe sta tek drugi imaju?
  • Efes Pilsen
    10.2k
    I jos Ivanusec kao primjer konstantnosti :rofl:
  • Crni86
    8.8k
    Pogledao danas uzivo ratnika i imam pomjesane dojmove. Aktivan, energican, agresivan, ali sitan. U izgradnji igre ne znam da li je imao i jedno progresivno dodavanje. Ugl se otvarala igra preko druge strane. I upravo zato su mi dojmovi nekako pomjesani. Uz to vidi se karakter kod njega, vidis neki stav i vec s tolko godina je lider svoje ekipe.

Sta se tice Florucza vidi se da je taj decko napast, svaka lopta koja je dosla do njega i pred vratima mure odmah panika, jako malo prostora mu je potrebno da nalravi visak i bude opasan. Ali iskreno mislim da tu kasnimo, tesko da cemo mi bit spremni platiti koliko ce olimpija traziti.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Dogovorimo Boromisu za SDa a ovaj nam za uzvrat da Florucza i Ratnika po diskontnoj cjeni dok je jos SD Olimpije :lol:
  • Crni86
    8.8k
    potpise nove ugovore s obojicom i stavi otkupnu klauzulu od 100k eura, dode u dinamo i odmah nakon potpisa iste aktivira :rofl:
  • El Madrigal
    194

Prava postava bi ovo bila...
  • Orc123
    11k
    Kad bi nekako osvojili taj naslov, nekim cudom da nam se poklope sutra Grci i u savrsenom raspletu da uđemo direkt u LP mislim da bi Florucz bio odlicno rjesenje za desno krilo jer zna ligu, jezik, visok, jak, odlican tehnicar, jako dobar udarac, paklen dribler i definitivno pojacanje! Moglo bi se onda i posteno ulozit u njega a mozda i dogovoriti neku trampu sa Olimpijom plus keš.....kolko ga vise gledam tolko sve vise mislim da bi bio ogromno pojacanje!
  • K3p
    234
    Ivanušecu koji sjedi na klupi već godinu dana i ocito pati od depresije ili anksioznosti treba 3-6 mjeseci da bi došo na razinu pjace, eventualnooo.
  • MarK
    891
    radije bih umjesto Ivanušeca krenuo po Afonsa Souzu iz Lecha koji igra sjajno poziciju AM i karijera mu je u uzlaznoj putanji. Ivanušec je više krilo, a tu smo popunjeni. Sve ostalo top
  • Dani Olmić
    1.1k
    zašto bi bilo smece? Pa nije tajna da ga Dinamo zeli
  • Laugreano
    3.7k
    Naslov je kao da je sluzbeno potvrđeno, a u clanku ce pisat da smo zainteresirani,i da ga zelimo dovest jer Petko ide. Isto ko sto pise na drugim portalima.
    Ugl. mislio sam reci da nije niš novo od onog sto se pise vec par dana.
  • Dani Olmić
    1.1k
    A dobro to da - gotovo sigurno nije … sumnjam da ce se takvi transferi rijesavat prije konacnog dolazka SD-a, jedino ako se s njim iza zatvorenih vrati vec dogovara transfere …
  • Crni86
    8.8k
    Kad bi nekako osvojili taj naslov, nekim cudom da nam se poklope sutra Grci i u savrsenom raspletu da uđemo direkt u LPOrc123

Ovo mi zvuci poznato haha samo su prosle godine bili danci

Slazem se, uz novac od lp i prodaju sucka i batija imali bi posteni budget za napraviti smjenu generacije. Pa onda ni ivanusec ni florucz pa ni miereze ne bi bili nemoguci, a sa ta tri igraca slazes sigurno kostur svoje momcadi za slijedecih xy godina.

Plus mogao bi sigurno posegnuti za nekim kvalitetnijim stoperom da ga uparis s galesicem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.