• Dudu9
    1.5k
    Imena poput Mikića i slično bolje da nikoga ne postavimo za SD, jer ovo bi bilo reda radi nikakav smisao
  • El Madrigal
    192
    Mene interesira vidjet na kraju da li će to stvarno bit stranac i još bitnije kolko će taj stranac stvarno imat jači CV od jednog domaćeg recimo BoromiseNoel

Sad kad bude netko sa CV-jem ranga Vitali.
  • Maximo
    733
    pa moguće da će bit neki inozemni probisvijet..koji nigdje nije uspio zapravo, ali ima puno klubova u CV-u
  • ElDorado
    2.4k
    Najjači mi je narativ nećemo stranca za SDa, hoćemo domaćeg al on se ne smije učiti na Dinamu. Pa koliko takvih ima majketimile?! Počeo je raditi PR za Mikića. A di se on učio sportskom direktorstvu?! Šest mjeseci Maribora. Kad dofura šest japanaca i zajebe sve kaj se zajebat da onda će okrenut ploču. Pa će opet bit učio se na Dinamu. Nevjerojatno kao da svi ti novinari i bezveznjaci imaju neki oblik retardacije.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Marić je doktor nauka za Mikica ,toliko
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Ne vrijedi se raspravljati sa likovima kojima logika nije jaca strana. Hoce domaceg SD ali da se ne uci na Dinamu. Jedini takav je Mance koji nas je vec 2-3 put odbio
  • marcio amoroso
    40.3k
    Marić je doktor nauka za Mikica ,tolikoKujtim Shalla

Marić nije doktor nauka za nikoga.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Marić,Mikić ,same same . Isti racku drugo pakovanje. To sam htio reći. Ako se planira doves Mikić i ako je u kombinacijama ,mogli su onda ostavit Marića . A zna se moje mišljenje o njemu
  • Patak
    3.1k
    Zašto ne dovesti nekog SD/trenera "engleskog tipa". Na taj način bi mu se posao reflektirao na terenu direktno.
  • Neron53
    1.3k
    Koji god SD dosao, to je cisto kockanje. Moze biti neki no-name pa se sve posloziti a sa druge strane neko etablirano ime a da se ne snadje. Nikakvo ime niti iskustvo nam ne garantira procvat.
  • Jurki
    16.2k
    i u Engleskoj se sve vise orijentiraju da imaju SD-a. Vrijeme Wengera i Fergusona je proslo pa da si znal da bu trener na klupi 10-15 godina.
    Danas treneri svugdje imaju trajanje ko jogurt.
  • Patak
    3.1k
    Pa to se i meni čini. Kockanje i jako težak zadatak za Upravu. Da je barem dovoljno pročitati CV i odabrati najboljeg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.