• Crni86
    8.8k
    ma jos bolje, sepajuci neka zabi 3 autogola i da ga cabraja izvadi van. Jos ikonskije i vatrenije :rofl:
  • gaTeDZG
    481
    ZD sektori 4-8 popunjeni, pogodnost besplatnih ulaznica odrađuje svoje...

Podsjetnik: do kraja sezone ostalo je još samo PET domaćih utakmica.
  • skener
    2k
    ZD sektori 4-8 popunjeni, pogodnost besplatnih ulaznica odrađuje svoje...gaTeDZG

Ti sektori nikad ne idu u prodaju.
    Ako želiš iskoristiti besplatnu ulaznicu uzimaš od ovoga što je u ponudi za prodaju
  • gaTeDZG
    481
    Mea culpa. Ne bih svakako ZD, uzeo bi mjesto nekom što mora jeat mater Baturini jer nema 30/30 driblinge i paseve, ali hvala im :grin:
  • IceMan
    2.6k
    Neznam za vas, al ja osjećam ovu utakmicu kao utakmicu sezone.

Znam da smo imali nekolicinu derbija, i svaka je na svoj način utakmica sezone, al u ovom trenutku, ako ovo riješimo pozitivno imam nekvi osjećaj da kreće nezaustavljiva plava lavina. Sve se poklapa, i sve će se poklopiti.

Pustite Zajeca, Marića, politiku kluba, pojačanja i tak dalje. Moramo ( i uz različita mišljenja) biti uz Dinamo, sad nas zaista trebaju više no ikada.
  • Do kraja2023
    268
    Ak nas se na ovoj tekmi ne skupi min. 10k onda je vrijeme da se malo pogledamo u ogledalo prije nego pocnemo opet pljuvat po upravi, igracima, stadionu itd. Trazimo od svih izvrsnost a nasa posjeta je daleko od toga.
  • Majki2111
    3.9k
    Ha? :gasp:

Ja pojma nemam za ovo.

Kad smo se mi sreli?
  • Marley
    3.2k
    ma znam te vidjet kad ides prema ili sa tramvajske stanice (pretpostavljam) :smile:
  • Majki2111
    3.9k
    Čulinečka da. Pa zašto ja šetam solo po Lipi u mračnim zagrebačkim večerima nakon tekme ili vedrim popdnevima uoči Maksimira? Pa uleti. Komumikativan sam. Ne grizem i nisam dosadan. :smile:
  • über alles
    1.8k
    Lagani tinder
  • Majki2111
    3.9k
    Ma je da. Žena je udana. Sad ispada Tinder svaki poziv na interakciju.. :roll:
  • IceMan
    2.6k
    Jedino čeg se malo bojim, pošto je najavljena kiša i to par dana… da nebi opet teren bio katastrofalan.
  • Jay
    746
    I mene malo brine ta kiša zbog stanja terena, ali trebalo bi sve biti u granicama normalnog, neće pasti ogromne količine i valjda nam travnjak može to izgurati. Očekujem baš dobru utakmicu s puno golova, ali bit će mi srce na mjestu i s običnih dosadnih 1:0
  • Crni86
    8.8k
    3:0 rezultat pa neka igre pocnu
  • gaTeDZG
    481
    Još dva spavanja and it's game day... UDARI, RAZVALI!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.