• Orc123
    11k
    Da se mene pita ja bi uzeo neko jako ime, nekog stranca i platit ga posteno! Isto tako kao desnu ruku bi mu stavio nekog naseg mladog talentiranog covjeka koji ima kapacitete ali nema iskustvo za raditi to.....! To bi bilo neko dugorocno rjesenje onda....
  • marcio amoroso
    40.2k

Slažem se, ali kod nekog baš jakog stranog imena uvijek imaš opasnost da dođe neki jači klub iz velikih liga i da taj digne sidro.

Za drugi dio i našeg mlađeg čovjeka koji bi se učio uz stranca se apsolutno slažem.
  • Orc123
    11k
    ha, imas da, istina, ali vezan je ugovorom tako da ne moze samo tako otici. Neka plate odstetu pa nek ide. Sumnjam da bi odmah netko dosao po njega. Da ostane recimo 2 godine vec bi taj nas domaci izbor stekao neko iskustvo, vec bi se poslozila skautska mreza i neke stvari bi uredio ako znao posao......

Jedino se bojim da cemo opet izmisljati toplu vodu, nekakve Mikice, Boromise i slicno...nedaj Boze i tovara Bjelanovica koji ima potencijal ali isto tako daleko je to od razine Dinama.
    Samo se nadam da nece pokleknuti pred pritiskom i dovoditi takva populisticka rjesenja.

Vrijeme je da nađemo nekog kome Dinamo nece biti najveci klub u karijeri.....SD je inace jedna od najbitnijih pozicija u klubu, a nama trenurno i najbitnija! Tu se ne smiju traziti kompromisna i jeftina rjesenja, ne smije se stediti.
  • Omake
    6.3k
    Asistent SDa Bayera iz Leverkusena je naglo dao otkaz. Možda je on jedan od kandidata, a možda je puka slučajnost.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    O kome je riječ? Nisam našao vijest o nekoj ostavci. Jedino ima vijest da je krajem veljače Kim Falkenberg postao "Director of football" u Leverkusenu.
  • Omake
    6.3k

Vidio na profilu Fabrizia Romana, Devin Ozek se lik zove. Sada vidim da nema UEFA Pro Licencu, pa vjerojatno nije jedan od tih 7 kandidata. Piše da je bio desna ruka Simona Rolfesa koji je kao Managing Director of Sports, a Falkenberg je Director of Professional Football. Što god im to značilo.
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Znači mogli bi i mi imati Direktora nogometnih operacija.
  • Facke
    5.4k

A to ti je ovak. Rolfes be bil sportski direktor. Onda je dobil vecu poziciji u klubu koja je bolsa placena i ima drugi naziv a ubiti je iste. Da Rolfes ne mora sve sam zaposlil si je Falkenberga kao sportskuga direktora. I to je to. Isto je u Bayernu. Prve su doveli Freunda kao sportskuga direktora i uz to potpisali Eberla na visoj poziciji. Znaci Rolfes i Eberl su sefovi Falkenberga i Freundu. Imaju suradnju tak da si taj posel mogu podeliti. El ima to jake puno obaveza. Zate velim da najbolje kad dojde novi sportski direktor da ima blisku suradnju s drugima u klubu , pogotove s Vukelicem.
  • Droljo
    13.3k
    SD je inace jedna od najbitnijih pozicija u klubuOrc123

To da je tako mi bi se raspali kao klub jer nikad nismo imali sd-a osim na papiru...
  • rokikaciga
    575
    moze obavljati duznosti SD bez da se zove Sportski Direktor pozicija. Ima takvih par vec u hrvatskom nogometu. Ali imam kocnicu sa takvim kombinacijama. Jedino ako vec ne polaze za licencu pa ajde
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Kakav crni Mikić jbt ,pa mi se zezamo da je Boromisa neiskusan sa 3 godine posla u Olimpiji koja ima uspjehe i baš je dobar posao napravio tamo. Od ničega, ali nije još za Dinamo definitivno. Bar ne sad kad su očekivanja ogromna. Mikić je u rangu Sudara. Dajte molim vas ne nasjedajmo novinarima. Naklapaju bez veze idioti. Pa onda smo mogli ostaviti i Marića jbt . Nakon lijepih članaka i optimizma jučer sad ovo sranje
  • Iskrenjak
    272
    Samo je tužno ako stvarno bude Mikić kako će opet krenuti val opravdanja zašto je on najbolji izbor. A nije. Ni po kojem kriteriju.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Marić > Mikić
  • Droljo
    13.3k
    Nas novinari razjebu pa mi seremo po klubu. Isto je sa pojačanjima. Novine nadrobe par imena što nama zvuči top a klub dovede (karikiram) kangu i svi pizde zašto nisu onog brazilca ili ne znam kaj a ti igrači nikad nisu ni bili u fokusu i nedostižni su. Primjer Dahl koji je jučer igrao lp za benficu, kak da mi njega dovedemo jebiga. Sad koga god dovedu za sd-a opet bude kopanja rovova i udri dalje.
  • Odani Zgd
    90
    Kao što sam i napisao neki dan,samo da nam novi SD ne bude neki bivši vojnik kluba,opet netko da se uči na našem Dinamu.Težimo tome da budemo Europski Dinamo,radimo usporedbe s Ajaxom,RBS itd,i onda kada pročitam tko se spominje kao kandidat,dođe mi zlo.Ništa protiv Mikića,al on nema šta tražiti u Dinamu,pogotovo na funkciji SD.Mislim da se klub mora odmaknuti od imena koja su kao zadužili klub/bivši vojnici,može al jedino ako imaju dobar CV i neko iskustvo iza sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.