• jp23
    3.1k

Ok, gledajmo statistiku. Kanga, sad napunio 27 godina i ima 45 golova u 196 nastupa.
    Bruno Petković kada je napunio 27 godina je imao ravno 50 golova u 202 klupske utakmice. Ako na to dodamo reprezentativnu karijeru, Brunin učinak raste na 56 golova u nešto više od 215 nastupa.

Znamo koliko nam Bruno znači i koliko o njemu ovisimo, no eto, čisto neka usporedba bude na mjestu.

Ako doprinese barem dio onog što je Bruno donio klubu, bit će to sjajan transfer
  • Zg123
    1.4k
    Ne kuzim to sto su neki stranci bili flop sad mi trebamo kukat za jebenim Spikicem, Menalom i Sutalom? Mislim da je taj trojac imao toliko prilika i utakmica da pokazu sta mogu odnosno ne mogu i daleko im kuca od Dinama i s razlogom nisu vise u klubu
  • Marley
    3.2k
    Ja sam se naivno ponadala da je rijesio zacep 15.2. :roll: ...
    Ne znam, meni je nakon onog penala sad vec zao covjeka.

A zao mi je i Kuleta jer ispada da je u zescoj kazni.
    Mozda da malo ravnomjernije dijele minute dok Petko nije pravi. Ako Kanga nije efikasan do poluvremena ili 60-te, uvesti Kuleta. Ove mrvice sto dobije zadnjih niti 10 min su lagano ponizavajuce. Bar pola sata mu daj, prosle sezone ga je bas tako krenulo.

Nijednom klanu se ne priklanjam, na kraju krajeva obojica su nasi. I voljela bih da obojici bolje ide, a ne ide. A cekamo i dalje, sto drugo mozemo. Nekome ce vec krenuti. U subotu netko od njih dvojice zabija to je 100%. Ajde, 99% :lol:
  • Mihaljević
    12k
    Sorry, ali moram se nasmijati... ima 27 godina i niti 50 golova u karijeri. Hoće ga krenuti više?Eduardo

A kako je krenulo jednog Kulenovića? Kanga je triput ozbiljniji igrač od njega, pa ona stativa Kange, gradnja lopte kod Baturinine šanse mi je top. Ponavljam mije igrač za Dinamo, ali ako ne Kanga tko? Kulenović što svake 3 tekme dobro uštopa loptu?
  • hardek
    4.3k
    Svako malo otvorim ovu tekmu i iznenađen sam da i dalje traje rasprava između Tima Kulenović i Tima Kanga. Rasprava se vodi u krug o istim stvarima ali hej, nekako se održava na životu.
  • Tom Hanks
    3.5k
    pa ona stativa KangeMihaljević

Ne činiš mu veliku uslugu ovime iako misliš tako
    Kao da čitam da je iz voleja zabio :lol:
  • SAS1987
    16.5k
    Koji je bivši napadač Dinama poznat po crvenom kartonu i pogođenoj prečki? :lol:
  • Praskaton
    4k

Anderson Costa ? :rofl:
  • Brusa
    2.4k
    Kanga je triput ozbiljniji igrač od njega, pa ona stativa Kange, gradnja lopte kod Baturinine šanse mi je top.Mihaljević

Više vrijedi super stativa Kange nego 3 bezvezna gola Kulenovića!
  • SAS1987
    16.5k
    Anderson Costa ? :rofl:Praskaton

Da. Danas oćito postoji team Kanga i team Kulenović a tada je postao team Anderson Costa i team? :lol:
  • Fabercaster
    42
    Koja to obrambena linija u HNL-u može čuvati Kangu i Petkovića u 4-4-2 formaciji (pod uvjetom da Petko bude Petko prije ozlijede)? Jedan je maestro s loptom, a drugi je fizički čudovište.

- Možeš ih markirat 1 na 1 i tu su ti stoperi u duelima 50/50 u najboljem slučaju
    - Možeš suziti bokove prema sredini i dati više prostora Pjaci i Stojkoviću+Gabrielu
    - Možeš povući zadnjeg veznog na nominalno trećeg stopera u fazi obrane i žrtvovati sredinu nauštrb toga da ti Mišić i Baturina/Sučić prilaze puno bliže golu

Sve navedeno opet ne garantira da ćeš spriječiti da netko od njih dvojice primi ili distribuira loptu dalje.

Mislim da je Kangin doprinos momčadi važniji od individualnog i da u paru sa Petkovićem bi nam bilo tko teško mogao parirati u HNL-u. Pod uvjetom da Cannavaro zaista odluči upariti njih dvojicu i promjeniti formaciju, svi će imati jako velikih problema protiv nas.
  • Toni90d
    1.4k

Super to zvuči, ali tko će zabijati golove? :rofl:
  • Droljo
    13.3k

Kulenović. Treba igrat sa tri špice!
  • nwankwo646
    463
    Da nije pogodija stativu i da je Baturina zabija onaj zicer Wilfried Kanga bi bija pojačanje godine i bolji od Lukakua, e šta centimetri urade...
  • vjeko1701
    12.9k
    Ko bi rekao da centimetri nisu na njegovoj strani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet