• Krizy
    53.6k

Uspoređuješ Petkovića koji redovno ima double-double s Kangom.
    Slažem se da ne gledamo nogomet istim očima.

Inače ne koristim statistiku duela i paseva za napadača, ali u ovom slučaju da jer mnogi pišu da rastura u duelima u odnosu na Kulenovića.

I onda kad pokažeš statistiku toga prigovara se.
    Za koju me, pišem opet, nije briga.
  • Crni86
    8.7k
    sve okej, ali kao sto je rioda reko ja se oslanjam na ono sto vidim. I ni jedan statistika me ne moze drugacije uvjeriti.

Bezveze se omalozava igrac dinama, tjera ga se, pljuje ga se. Sve razumijem, al ono decko ima 8 tekmi… Isto ono sta svi fanovi kulenovica nisu htjeli da se radi kulenu sada se radi kangi. A ne bi se trebalo raditi niti jednom od njih jer nas number one je petko kako god.
  • NitkoBitan
    23.9k
    I evo da su bar neke prave, Armani, Hugo, Tommy... već faking Pull&Bear. Baš nas sramotiprefontaine

Ovi nasi furaju Gucci, Belanciage i slicne gay gluposti, zato i ne igraju u prvoj postavi! Nekom je nogomet na prvom mjestu a nekom moda, iako bih se slozio da Kangi trebaju broj manje hlacice...
  • javolimtebejako
    2k
    Kulenović je samo protiv Arsenala i Celtica osvojio 17 duelaKrizy

preko ceg vadis statistiku?
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Kužim da sa svojim pljuvanjem djelomično braniš Kulenovića, ali stvarno si krivog uzeo za zub. Em Kuleta pljuju većinom isti ljudi koji pljuju i Kangu, em i nas par koji smo vidjeli nešto u tom Kangi nismo vidjeli na temelju toga što je stranac ili imena, već na temelju onoga što vidimo na utakmicama. Stvarno bezveze napadaš čovjeka i pokušavaš izjednačit dva napadača koji nisu ni slični, a o fizičkoj snazi i duelima da ne pričamo.

Mislim bi li isto pričali da smo Miereza doveli da ima istu statistiku i igra kao Kanga? Ne bi, čak bi ga i u nebo dizali. Tako da zasad ja mislim da je on ok pojačanje, a za kasnije ćemo vidjeti ako ga golovi ne krenu ili počne lošije igrati.
  • Droljo
    13.3k
    Kak smo treći uz takvu kuletovu statistiku? Silni dueli i golovi ne lažu. Pa gdje su bodovi?
    Edit: offtopic sam
  • Danko
    1.7k

Pa znaš da je zabio samo gorici, istri i šibeniku
    Kad je trebalo sve je fulao
  • Dudu9
    1.5k
    Pišete vidite kako Kanga igra, ja samo vidim da on kao napadač ne zabija, pišete kako je bolji od Kulenovica u ostalim segmentima i tu vas Krizy demantirao, imamo Kulenović od 17 golova i Kangu od 1 gola, ni jedan ni drugi nisu za dinamo kakav želimo, ali pisat da je bolji od Kulenovića samo neznam u čemu možda što je crna zvjer
  • Laugreano
    3.7k
    Ma skuzili smo vec da nemas pojma o nogometu. Ne trebas stalno dokazivat
  • Droljo
    13.3k
    Pišete vidite kako Kanga igraDudu9

A cannavaro je napravio 40 profila ovod i to on piše u biti i stavlja kangu ispred kuleta. Jednostavno
  • Cif
    286
    bolji je od kulenoviča
  • Dudu9
    1.5k
    oprosti Ancelotti nisam te prepoznao
  • Iskrenjak
    272
    Postovi su kao da je naslov ove teme Kanga vs Kulenović.
    Ustvari jedina žalosna činjenica je da su njih dvojica jedina konkurencija za napadača u momčadi, dok nema doktora.
    Mislim da jedino što je bitno i što smeta ljudima u ovoj cijeloj priči je - nije nam trebao Kanga realno. Panična kupnja, trošenje budgeta, poticanje nezadovoljstva u momčadi, sve za pokušaj nekakvog moneyballa, oživljavanja mrtvog konja od karijere.
    Zasad nije uspjelo, trenutno ispada puno novaca, jako malo natrag. To što je tri puta izgurao tovarske stopere ništa ne znači, sličan ili bolji ukupni učinak bi imali i sa juniorskim napadačem i već prije spomenutim Kuletom.
  • NitkoBitan
    23.9k
    Neki vise prate excel tablice i sofascore nego utakmice.

Panična kupnja, trošenje budgeta, poticanje nezadovoljstva u momčadiIskrenjak

Po cemu je kupnja bila panicna? Trebao nam je napadac i dovelo se jednu od 3,4 opcije, pa necemo ostat samo na Kulenovicu. Kakvo poticanje nezadovoljstva? Najbolje da ne dovedemo nikog da slucajno nekog ne bi izgurali na klupu pa da se frajla ne uvrijedi.
  • NB86
    16.1k
    Kulenovic je igrac manje protiv milana bio, pao je na pod 15 puta, valjda se to ne racunaju ko dueli, covjek hakirao igricu, ne znam tko pored zdravih ociju moze rec da kule uzima jednak broj duela ko kanga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet