• vjeko1701
    12.9k
    Ovo je tema o Kangi, ne o Kulenoviću.
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Pao mi na pamet gol RPGa Istri na pocetku sezone, onakve tehnicke sposobnosti, zavrsnica u maniri vrhunskih napadaca i onda onakav pokusaj u Koprivnici...
    Hocu reci, podcjenjuje se trenutak.u kojem se nalazimo, podcjenjuje se trenutak u kojem se Kangs pridruzio momcadi.
    Ne znam za vas, ali da sam ja imao los ucinak u zadnja 2 kluba i da dobijem dobar ugovor i klub koji osvaja naslove prvaka, bodove u Ligi prvaka, pa osjecao bi osobni pritisak, a ove sezone dupli klupski.
    Ljudi imaju kratko pamcenje, Kanga je posljedica vanjskog pritiska na Marica jer Kule nije isporucivao (a najbolji je strijelac). Brodic je imao ocajnih partija, al o bivsima sve najbolje.
    Ne znam cemu zurba, podvuc cemo crtu na kraju sezone.
  • Plavi-9
    873
    Dobra kretnja na prvu stativu kod Stojkovićevog gola
  • Izet Hajrović
    4.5k
    podvući ćemo crtu na kraju sezone, ali što nam to znači kad pojedinci ne razumiju nogomet pa gledaju samo golove.
  • Krizy
    53.6k
    Svakome igraču dam vremena prije nego ga otpišem, pa tako vjerujem da i Kanga može bolje.

Ali jako mi ide na živce hvaljenje Kange za duele i dodavanja, kada u tome nije ništa bolji od Kulenovića, kojega se sramotno vrijeđa kao da je ovaj definicija špice.

Nadam se da će i jedan i drugi postići bitne golove u borbi za naslov.
  • NKDZ86
    3.1k
    a najviše od svega me živcira kak nose hlače da mu gaće vire, baš ko neki trampljo, ne nogometaš dinama
  • prefontaine
    1.4k
    gaće vireNKDZ86

I evo da su bar neke prave, Armani, Hugo, Tommy... već faking Pull&Bear. Baš nas sramoti
    :rofl:
  • Crni86
    8.7k
    Ali jako mi ide na živce hvaljenje Kange za duele i dodavanja, kada u tome nije ništa bolji od Kulenovića,Krizy

Moj krizy ja ne znam kaj ti gledas, ali s duznim postovanjem ovo nema veze s vezom.

Kulenovic ne moze dobiti ni jedan jedini duel, nose ga kao juniora (kad se sjetim onog protiv pavlovica protiv milana), jako veliki broj lopti koje on odlozi u sredinu se odbe od njega i pokloni se lopta protivniku koji zatim ide u kontru, u zracne duele uopce ne ulazi. Zavrsnica mu je mozda bolja, ima najvise golova, ali isto tako sjetimo se da je upravo taj kulenovic u nekim utakmicama promasivao velike prilike (gorica i belupo mi prvi padaju na pamet) gdje nismo uzeli tri boda.

Nije kanga svetac, ali rec da kanga u duelima i odlaganju nije nista bolji od kulena je grijeh. Kanga za kreaciju nase igre mnogo vise znaci nego kulenovic, i to je najbolje prikazao i vice u svom tekstu. Na kraju bi se usudio rec ni da nisu ista vrsta napadaca, kanga je neka mjesavina kulena i petka, i cak mi vise vuce na tehnicki slabijeg petka nego na kulena. Tako da opet ne znam ni koliko ima potrebe da se njih dvojica usporeduju.
  • prefontaine
    1.4k
    Kanga je naš novi Slepička. I želim mu dužu nogometnu karijeru nego Slepom.
  • Krizy
    53.6k

Ljudi cijelo vrijeme svršavaju na Kangino osvajanje duela, u čemu navodno dominira u odnosu na Kulenovića.

Kanga od dolaska u Dinamo
    Dueli na tlu: 9/24
    Zračni dueli: 10/18

Kulenović je samo protiv Arsenala i Celtica osvojio 17 duela, dok Kanga u 7 HNL utakmica ima 19 osvojenih duela.

Kulenović u posljednje dvije sezone ima 29 golova u 3867 minuta, gol svake 133 minute.

Kanga u posljednje dvije sezone ima 13 golova u 4246 minuta, gol svakih 327 minuta.

Kanga je jedino protiv Hajduka bio dominantan u zraku, u ostalima utakmicama ništa posebno.

Neka krene zabijati golove ili si nađe šesti klub u 3 sezone.
  • rioda
    7.5k
    Kanga od dolaska u Dinamo
    Dueli na tlu: 9/24
    Zračni dueli: 10/18

Kulenović je samo protiv Arsenala i Celtica osvojio 17 duela, dok Kanga u 7 HNL utakmica ima 19 osvojenih duela.

Kulenović u posljednje dvije sezone ima 29 golova u 3867 minuta, gol svake 133 minute.

Kanga u posljednje dvije sezone ima 13 golova u 4246 minuta, gol svakih 327 minuta.
    Krizy

Ako je ova statistika točna, onda sam ja slijep pokraj zdravih očiju. Ili je nešto trulo u statistici.
  • NKDZ86
    3.1k
    zbog crne mambe ne vidite realnost koju Krizy navodi. da Kule igra kao Kanga, pljuvalo bi ga se na najjače.
  • Crni86
    8.7k
    ma znam krizy da si kralj statistike i da ugl vuces od tud svoje zakljucke i respektiram to :grin:

Ali kako rioda kaze eto slazem se s tim skroz. Na stranu statistiku, kada kanga igra ja imam osjecaj da napadac nije odsjecen. Moguce da i obrambeni zbog njegove velicine i snage ne ulaze u toliko duela. Koliko prostora otvara i za veznjake jer vuce dvojicu stopera za sobim. Jednostavno neke stvari su nemjerljive.

Neka krene zabijati golove ili si nađe šesti klub u 3 sezone.Krizy
    Po ovoj logici je petko odavno trebao pronaci novi klub.
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Kulenovic osvojio 17 duela??? Jel se to racuna da je dobio duel ako se lopta odbije od njega kao od drveta?
    Ja se ne sjecam nijedne partije gdje je Kule i blizu izdominirao duele. Kazes Celtic i Arsenal, morat cu pogledat ponovno, nisam skuzio tu briljantnu izvedbu sa tribina..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet