• Crni86
    8.7k
    Na kraju je Dinamo otišao kući s tri izuzetno važna boda, ostao je živ u borbi za naslov prvaka nakon ovog jako teškog gostovanja u Koprivnici u kojoj je već gubio naslove. No, kraja prvenstva ne smije posustati jer je očito da neki imaju poguranac u našoj ligi, a protiv toga se može boriti samo pobjedama, a ova je možda baš bila ključna.

Junac iz vecernjeg.
  • Toni90d
    1.4k

Slavio bi i Niko kup 21/22, kad je Hajduk na Poljudu osvojio. Kako je tad na tribinama rekao, ne smijem radi poslodavca. U tom trenutku je bio igrač Zrinjskog, na posudbi iz Dinama. Još uz to se mora dodati da mu je Mamić agent, tj ona agencija gdje imaju svoje prste, a dobro se zna, da je kriminalac gurao.
  • NORTE
    14.1k
    jedna famozna tovarska stranica na IG koja naravno, širi mržnju i klasične tovarske dezinformacije bila je isključena od strane Intagrama nakon prijave od strane Hrvatskog Telekoma radi dijeljenja autorskih videa.

Mladi tifusarčić koji vodi tu stranicu je zakmečao Torcidi, koja se naravno digla na noge i zaprijetila svima u Hajduku da će biti problema ako se stranica ne vrati.

Stranica se vratila, a mladi tifusarčić je za nagradu dobio tucet IPhoneova od strane HT-a, a svi igrači su morali objaviti story za follow.
    Paggini

Ova guba mora biti zaustavljena.
    Nadam se da će ih Rijeka pobijediti.
    Nakon Rujevice imaju Koprivnicu, Varaždin, Osijek i Veliku Goricu.
  • Peškaman
    6.3k
    Ma iskreno mene uopće nije niti briga,što se mene tiče nek' ide na sjever svaku utakmicu ali znaš da odnosi između tvog trenutnog kluba i kluba za kojeg navijaš nisu najbolji, a među navijačima pogotovo mržnje u obilju.
    Pritom u borbi si za naslov prvaka,prosuo si bodove u subotu a u nedjelju odeš na stadion suparnika :lol:
    Kao da Uremović/Krovinović ode na Maksimir pogledat Dinamo ili Baturina na Poljud Hajduka.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Naime, jedna famozna tovarska stranica na IG koja naravno, širi mržnju i klasične tovarske dezinformacije bila je isključena od strane Intagrama nakon prijave od strane Hrvatskog Telekoma radi dijeljenja autorskih videa.Paggini

Da nije možda riječ o onom Niko kao jogurt (hajduk) iz Splita?
    Taj je klaun epskih razmjera. Jednom sam bacio oko na neke njegove objave, to je toliko toksično i iskompleksirano da je to nevjerojatno. Mržnja prema Dinamu, Zagrebu, Rijeci, BBB i Armadi mu pršti u svakoj objavi, pogotovo ako je to par dana prije derbija. Još je sad nedavno kad mu je vraćen profil objavio nešto u stilu "oni bi tili da se ne čuje naš glas". :rofl: :rofl:
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    na Instagramu se može blokirati svaka stranica . Dogovorimo se ovdje i blok za neprimjeran sadržaj. Samo treba ime stranice ,nikakav problem
  • Droljo
    13.2k
    Rijeka nema šanse u nedjelju.
  • Bruh
    1k
    po čemu? Gorica izdominirala tovare na domaćem terenu a i oni nam nisu uspjeli sa igračem više kolko 40 min zabit 2 gola
  • Juznjak
    4.1k

Samo ti stavi pare na 2 ili X2 i sve će bit dobro
  • Droljo
    13.2k

Duša bi mi odumrla...
  • Neron53
    1.3k

Rijeka ce ih deklasirati
  • Blueshadow86
    2.7k
    Bit će gusta tekma, neće tu nitko nikoga razvaliti.
    Nadam se realnom X-u.
  • Gringo
    334
    po meni totalno nepromišljen potez Jankovića. Navući će na sebe negativu i bijes riječana.

Možeš ti navijati za koga god hoćeš ali ići prije jadranskog derbija na utakmicu mrskog rivala..to može samo glava bez mozga.
  • Droljo
    13.2k
    Taj mi nebi više zaigrao sekunde! Kakvo nepoštivanje navijača, kluba, grada. Majmun
  • Murtidzg
    122
    Prestanite biti kao zene u pms-u. Pa kaj ste vi ljudi postali?
    Pa kaj nemre ic pogledat tekmu ak je doma ne kuzim?
    Frajer je utrpao Hajduku na Poljudu o cem vi pričate.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.