• Klenx
    6.8k
    Kako sam neki dan i pisao. Rijeka je irelevantna u ovoj utrci, ona prvak neće biti.
    Niti imaju kvalitetu (ponajviše s klupe) za držanje ritma i jaku seriju pobjeda, niti imaju "infrastrukturu" koja će ih pogurati kada igraju loše.

Tovarsku "infrastrukturu" ste vidjeli jučer.
    Svaki gol protivnika se po 2 minute pregledava na VAR-u, kompletna akcija. Bio čist, ne bio čist.
    Kada zagori poništi se gol zbog sumnjive ruke, zaleđe se zaustavi na frameu koji je zaleđe koje već iduću milisekundu nije, Skomina laprda o Stojkovićevom valjanju kod čistog penala, mediji ne stavljaju ankete je li Gorica pokradena, 35% posjeda doma protiv predzadnje ekipe uz jednu šansu na utakmici i krumpirasti drugi gol, maksimalno skraćena mogućnost igranja u nadoknadi za protivnika, 3 boda u kućicu i tko te pita za tjedan - dva što je bilo na toj utakmici.

"Što se tiče psihološke pripreme, moramo ih spremiti za 11 finalnih utakmica. To je moj zadatak, razveseliti ih. Vidio sam koliko su napeti, koliko imaju zabrinuta lica. Većina su mladi igrači, pritisak igranja pred 25.000 ljudi je velik, a dosad nisu ništa osvojili. Moramo ih pripremiti.Mi smo patili, bili smo u strahu, želimo relaksirati momčad i osloboditi je tog straha."

Osim Rakitića, i možda eto Livaje sa grčkom ligom svima ostalima u momčadi je vrhunac osvajanja u karijeri turnir na Skalicama.
    Moramo smanjiti njihovu prednost, jer kako se bude bližio kraj, a prednost im (nadam se) kopnila, noge će se kratiti i lica će biti blijeda. Tu vidim našu šansu, unatoč svoj mašineriji koju imaju.

I zato, koliko god nam X paše u jadranskom derbiju jer skida bodove ekipama ispred nas - deri Rijeko!
  • NORTE
    14.1k
    Ako Rijeka pobijedi gubu uvjeren sam da ćemo mi postat prvaci!
  • Time
    985
    U subotu je najvažnija utakmica sezone,ako dobijemo prvaci smo
  • Nogo
    5.8k

Zasluženo!
    Slaven pod njim igra baš dobar nogomet!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.