• Peškaman
    6.3k
    A Niko Janković lagan na Poljudu,baš me zanima reakcija Rijeke kao kluba ali i navijača.FB-IMG-1741620920063.jpg
  • rakurs
    846

I to na istoku :rofl: mislim, rekao je on u jednom intervjuu da ima puno prijatelja hajdukovaca, valjda je i sam hajdukovac, ali ovakvo nešto napravit dok ti se ekipa bori za naslov upravo s tom momčadi s kojom i igraš za tjedan dana mi je nevjerojatno.
  • NORTE
    14.1k
    21.548 gledatelja na Hajduk-Gorica.

Utakmica na Poljudu dva dana poslije velikog kiksa Rijeke na Rujevici protiv zadnjeg Šibenika.
    Utakmica kojom su otišli na prvo mjesto u ožujku i +9 ispred dinama, koji je poslije toga gostovao u Koprivnici i mnogi su bili uvjereni da neuvjerljivi dinamo neće pobijediti nikad boljeg Slaven Belupa.

20 godina nisu bili prvaci, nedjelja 15 sati, sunčano, a posjeta "standardna". Nije ni aleština što je nekad bila.
  • Laugreano
    3.6k
    Kakva reakcija, isao skautirat klub protiv kojeg igra za par dana :)
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Rekao im frajer sve u lice ,a bitno je da se Stojković bacio kao da je noge izgubio. Sve im tovarsko. Ova dva gola nikad nebo bila poništena Hajduku, to valjda već svi znaju
  • ZrnTSCHeZ
    925
    Što vrijeme prolazi sve manje imam povjerenja u ovaj model koji SofaScore koristi.Omake

Još sam se odavno uvjeril gledajući paralelno utakmicu i prateći Sofascore statistiku da su im algoritmi žešće smeće pa mi zato njihovi statistički podaci uopće nisu mjerodavni
  • Paggini
    40.6k
    koliko vidim MaxSport skida sve takve videe pozivajući se na autorska pravarioda

Mladi @rioda je rekao jednu zanimljivu stvar na koju ću se nadovezati sa nekim informacijama iz jako dobrog izvora po pitanju ovoga.

Naime, jedna famozna tovarska stranica na IG koja naravno, širi mržnju i klasične tovarske dezinformacije bila je isključena od strane Intagrama nakon prijave od strane Hrvatskog Telekoma radi dijeljenja autorskih videa.

Mladi tifusarčić koji vodi tu stranicu je zakmečao Torcidi, koja se naravno digla na noge i zaprijetila svima u Hajduku da će biti problema ako se stranica ne vrati.

Stranica se vratila, a mladi tifusarčić je za nagradu dobio tucet IPhoneova od strane HT-a, a svi igrači su morali objaviti story za follow.

Reklo bi se, jedna tipična moralna i pravedna hajdučka štorija!

Ali ne smijemo to pričati jer smo 6 bodova iza!
  • Toni90d
    1.4k

Tip je Hajdukovac. Nije nikad javno u medijima priznao. Njegovi su iz Sinja ili okolice.
  • Danko
    1.7k

Sad mi je jasnije zašto u svakoj utakmici protiv nas izgleda ko vinnie jones
  • Jaro
    9.3k
    opce nebitno, ali razina manjja profesionalnosti kod nas je urnebesna:
    - golman Gorice objavljuje proHajducke objave
    - Mudrazija slavi naslov Dinama kao igrac Lokomotive
    - igrac Rijeke na tribinama protivnika u trenucima dok su na bod razlike u birbi za naslov

Siguran sam da je takvih primjera jos hrpa...
  • ElDorado
    2.4k
    Soldo imao grb Dinama na insta kao igrac Gorice
  • NORTE
    14.1k
    Mudrazija slavi naslov Dinama kao igrac LokomotiveJaro

I onda tom dinamu kojem trebaju bodovi zabije 2 komada i pobijedi ga.

Kao da Janković, Maloča, Mikanović, Banić itd... ne bi slavili titulu s nižom vrstu dok imaju ugovor s drugim klubom.

Najte smeha delati.
  • Jaro
    9.3k
    pa to je razina profesionalizma u HNL... meni je nezamislivo da igrac Arsenala u subotu na Anfieldu gleda Liverpool, da igrac Newcastlea slavi naslov Man Citija i slicno...
  • sport
    4.3k
    Soldo je tada bio igrač Dinama na posudbi u Gorici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.