• wolfgang14
    2.1k
    Ni Emreli ni Kanga ni Kulenović ne mogu biti prve špice Dinama.
    Osim ako ćemo igrati Konferencijsku ligu.
    Krizy

Ali niko nije ni rekao da će neko od njih biti prva špica dinama, ili sam ja nešto propustio? Vidim da se dosta napada Kangu da nije za prvog napadača a ne znam gdje je ta informacija da će on biti prvi napadač.

Prva špica dinama će bit Mierez ako Bog da i naravno ako Petković ode. Ostali nek se bore za svoju poziciju.

Svakako da niko od navedenih nije dovoljno dobar za prvu špicu. Ponavljam Petković ako ode onda to mora biti Mierez
  • scooniepenn
    3.9k

Jesi li ti jučer pratio KK Dinamo?

ima skoro 2m nemre dobit zračni duel, dok se on namjesti ,sjeti skočit, lopta je na drugoj strani, bas sam ga jučer gledao.
    vi recite kaj oćete, već se sad vidi da nije za prvu momčad, a onda ni za klupu jer je preskup

Čovjek duele dobiva lakoćom. Dapače, kad bi svirali sve ono što sviraju prosječnom napadaču u HNL-u bilo bi još minimalno 6 do 7 prekida za Dinamo po svakoj utakmici. Razina nerazumijevanja nogometa od dijela foruamaša ovdje je uistinu frapantna. Da ništa drugo nije napravio jučer, a odložio je jedno 10-ak lopti za vezne igrače i pogodio stativu nakon odličnog šuta, dupli pas s Baturinom za mat šansu Baturine i odvlačenje stopera prema prvoj stativi kod našeg gola su situacije koje pokazuju da si ti možda jučer i gledao nogometni Dinamo, ali brate ne vidiš što bi trebao vidjeti.
  • tp1997
    1k
    Kao što će mnogi ovdje spremno istaknuti braneći Petkovićev učinak, uloga napadača nije samo da zabija golove.

Koliko god da sam bio, i ostajem, kritičar bivšeg SD-a, Kanga mi se jako sviđa, i mislim da je jučer odigrao izvrsnu utakmicu, usprkos promašenom penalu.

Onaj šut što je pogodio stativu bi bio golčina da je ušao, realno odličan udarac, dvaput je vrhunski poslužio Baturinu, generalno je dobro sudjelovao u izgradnji napada, odlagao lopte, igrao presing. Za razliku od Kulenovića može dobiti više od duela po utakmici, a ima čak i karakteristiku koja Petkoviću često nedostaje a to je da konstantno napada prostor i ulazi u pozicije gdje mu se može centrirati ili odigrati u dubinu.

Da čovjek ima nešto više sreće i nije pogodio okvir gola šest puta što je više nego neki klubovi u cijeloj sezoni, slavili bismo novog killera.

Tako da, što se mene tiče, Kangi palac gore.
  • Jurki
    16.2k
    dobar je Kanga.. jos kad mu se otcepi bil bu on top.
    Jbg neko je dobro napisal.. napadaci i golmani su posebne biljke.. kad napadaca krene onda mu sve ulazi kaj god pukne.
    Eto samo primjer Halland.. lik prosle sezone sve kaj je puknul prema golu je bil gol.. sad nemre ni nebo pogoditi na treningu.
  • Filip85
    7
    Komnen Andrić je u 52 utakmice dao 16 golova za Dinamo.emilperska

Ako me sjećanje ne vara, barem pola od tih je ušao s klupe....
  • CISCO
    218
    Kanga ima isti učinak (prvih osam tekmi) kao i Kule prošle godine (u prvih osam koje je igrao) s time da (moram jezik pregristi) Kanga izgleda 5x opasnije od Kuleta.
  • prefontaine
    1.3k
    Sutra je ravno 50 dana otkako je Kanga u klubu, ajmo probati za tu obljetnicu natuć 50 stranica postova o njemu i njegovima kvalitetetama i nekvalitetama.

Maxime Bernauer, na*ebo si!
  • Dudu9
    1.5k
    Kanga je još jedan promašaj Marića, trebao je dovesti napadača koji zabija pomaže u obrani naslova, umjesto toga dobili u 8 utakmica 1 gol, i crveni karton i izravno pogurao konkurenciju prema naslovu, po meni za 2mil igrača od 26godina, ima 100 napadača koji bi donijeli dinamu više golova nego što kanga radi trenutno
  • Georg Koch
    5.5k
    Za sve dezurne kriticare koji jedva cekaju paljbu po bilo ceme jedan video dobre analize sto izmedju ostalog donosi Kanga.

https://www.instagram.com/reel/DHBOfDOM_8U/?igsh=MTQ2bXN4c3JweXNueA==

I ovo nije pravio neki njegov agent :wink:
    Kangi malo fali da eksplodira, realno 4-5 puta okvir gola u par utakmica je nista nego - nesreca.
    Al opet, tko te pita samo golovi se racunaju i od njih napadaci "zive".
    Medjutim, po meni, puno, puno veci doprinos i znacaj za igru Dinama daje od Kuleta.
    Od mene za sada ima + !
  • Danko
    1.7k

Fakat ste odvratni s tim pljuvanjem, kak vam nije neugodno?
    Evo ja se sjećam, kad već toliko patite zbog nepravde prema kulenoviću, , po redu , gorica, rijeka,hajduk,slaven,lokomotiva,varaždin , 540 minuta kulenovića, ne da nije zabio već je bio potpuno neprimjetan, igrač manje, to ste zaboravili?
    I da, daj nabroji bar 10 od tih 100, molim.
  • Droljo
    13.2k

Ja odustajem a to predlažem i tebi. Samo što će onda njih troje 150 puta napisati da je kanga smeće pa bude postalo istina. :monkey:
  • Dudu9
    1.5k
    Hoćeš reći da dinamo nije mogao boljeg napadača dovesti za 2 mil koji ima 26 godina? i da si zadovoljan sa ovim što pruža? jer trenutno je dinamo 3 u hnl, u nikad lošijoj konkurenciji
  • Danko
    1.7k

Zadovoljan sam s kangom
    Po tebi je on krivac što smo 3. u hnl?
    Uvjeren sam da je došao prije da bi bili bolji.
    Možeš dovest napadača i za 10 milja pa nema garancije da će bit dobar.
    Daj bar neke od tih 100 nabroji.
  • San Lorenzo
    18.9k

Dečko je produkt panične kupnje kad se više nije pitalo za cijenu i to je to, za nadati se da će se Petković srediti i motivirati još za ova dva mjeseca, a na ljeto ćemo valjda imati nekoga tko ima ideju kako želi da ovaj klub izgleda u nadolazećoj sezoni, kako za dvije, a kako za pet godina...trenutno se životari bez plana i programa i oslanja da se iz iscjeđene ekipe može iscjedit još koja kap soka, a to izgleda kako izgleda.
  • Dudu9
    1.5k
    Pa takve kupovine su glavni krivac dinamove situacije, napadač koji ne zabija, pojačavanja obrane koja primi rekordni broj golova, sve je to kriva takva transfer politika krivih igrača, Maric dovodio igrače za klupu umjesto pojačanja koji rade razliku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet