• rioda
    7.5k
    Bome i ja zadnjih par kola gledam Pajazitija i čini mi se kao jako zanimljiv igrač.
  • Orc123
    11k
    samo treba vidjeti jel može u kontinuitetu igrat na tom nivou ali doslovno svaku utakmicu sad igra odlicno! Treba ga pratiti....
  • mbzg
    117
    Nekako nitko ne spominje Smakaja, čini mi se dobar igrač. Beskompromisan, puno trci, dobra statistika ove sezone s 2 gola i 4 asista s pozicije zadnjeg veznog. Tek napunio 22 i ima 1 nastup za repku Kosova.
  • Teofil Kateran
    2k
    Jagušić je danas ponovno dosta dobro izgledao, baš se svakim dodirom vidi da bi mogao postati top igrač. Dosta su se naši namučili s njim, u jednoj situaciji je baš lijepo izvozao nekoga od naših, mislim da je Torrente bio u pitanju. Po meni danas najopasniji igrač Slavena. Cijelu sezonu igra dobro i mislim da ga stvarno treba uzeti na ljeto. Baturina vjerojatno odlazi i dobro bi došao još jedan igrač u sredini, naravno uz šesticu koja će isto nadam se biti dovedena.
  • Laugreano
    3.7k
    Ma sta ce nam on. Covjek ima u emiratima u zadnjih 8 utakmica 0 golova, a odigrao je sve po 90 min. Obicna panjina. Pa za njega je Brodic Batistuta.
  • Brusa
    2.4k
    kužim ja tvoj sarkazam, ali fantastično mi je da ima ljudi ovdje na forumu koji zagovaraju to da nam prva dva napadača iduće sezone imaju trenutno kombinirano, dakle, 1 gol u valjda 2500 minuta...
  • Laugreano
    3.7k
    Ma onog iz Bih treba dovest koji ima 20 golova
  • Droljo
    13.3k

Bolje onda iz Bundeslige ili serie a nekoga dovest koji ima 20 golova ove sezone.
  • prefontaine
    1.4k

Samo dvojica ispunjavaju te uvjete: Kane H. iz Bundeslige i Retegui M. iz Serie A.
  • Droljo
    13.3k
    Eto. Imamo i imena... :cool:
  • Sibirski plavac
    4.1k
    https://www.transfermarkt.com/niko-grlic/profil/spieler/1109144

18 godina, lijevo krilo, igra za Maribor, vrijednost na TM mu je malo više od 300 tisuća. Ove sezone 3 gola i 1 asistencija. Slovenski u-19 reprezentativac. Ako bi se dovodilo Grgića koji je također mladi potencijal na poziciji napadača, ne bi bilo loše i na krilu imati jednog takvog mladog i potencijalno jako dobrog igrača. Lošiji od Mbukua i Cordobe ne može biti nikako, a puno je jeftiniji.

• Hebimir Strašni
    50
    Ovaj ima "mišića" ko Peter Crouch :smile:
  • Zg123
    1.4k
    Vedad Muftic, uvjerljivo najbolji golman BIH lige, mlad i moze ga se dovesti za male pare
  • NKDZ86
    3.1k
    ne znam jesmo spremni za vedada i muftiju....
  • Marktwain
    155
    Pa oni su cvijeće hrvatskog naroda, rekao je jedan pravnik. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.