• BornaPŽ1986
    1k
    Svake godine smo se orijentirali na igrace iz HNL pa mislim da bi bilo dobro da tako i nastavimo. Potencijala ima, primjera radi:

Golman -> Majkic - brani odlicno i na razini vec 2-3 sezone u Istri, svako kolo ima neku reakciju kojom izvuce cist gol, vec je trebao biti siri dio reprezentacije prosle godine mislim.

Vezni red, napad -> imas Maurica, Jagusic, Dantas, sve neki igraci koje ne znam pratimo li.
  • Laugreano
    3.6k
    i već je,koliko čujem, nedohvatljiv za nas…Dadox

Igrac koji je zabio 3 gola u HNLu nedohvatljiv za dinamo?
  • scooniepenn
    3.9k

Kakve sve gluposti čovjek neće pročitati. Već vidim kako igrača iz Slaven Belupa Everton otkupljuje za 8 milja i parkira negdje u Belgiji.
  • Teofil Kateran
    2k
    https://www.transfermarkt.com/adrian-segecic/profil/spieler/867760

Na ljeto mu ističe ugovor što znači da bi došao besplatno, desno krilo je, a očito nam to i treba. Ima tek 20 godina, čini se kao dobar potencijal, mislim da ga treba probat dovesti i posudit jednu sezonu. Za Sydney u prvoj australskoj ligi i azijskoj LP u 54 nastupa ima 16 golova i 6 asistencija.

Vidim da je bio spomenut tu prije 2 godine, ali mislim da bi i dalje mogao biti zanimljiva opcija, pogotovo jer je dostupan besplatno na ljeto.
  • Dadox
    94
    Tako će biti jer Škegro ga ne vidi u Dinamu već želi transfer van kroz godinu dana.Napisao sam da slučajno znam priču oko maloga i nemaju neku želju natrag u Maksimir.Ne znam što je tu čudno.Ako su tebi tri gola mjerilo onda slabo vidiš.
  • Nolifer
    9.9k

Možda mu treba dat poticaj s heštegovima na insta, tipa : #vrijemeje :joke:
  • Mihaljević
    11.9k
    Ubojica dječjeg lica, hrvatski Juninho Pernambucano

We present...

Adriano Jagušić
    k_34943879_640.jpg
    Majstorčina, nažalost tek se sada krenulo pričati o njemu, a on cijele sezone igra doktorski, jer se u nogometu gleda samo statistika koju ima u zadnje vrijeme.

Ljevica
    Scout-report-20250308-122314-0000.png
    Baš je neki forumaš rekao da je dosta da ima bolju ljevicu od svih naših, i da je to dovoljno da ga potpišemo, pa jel' bi bilo glupo reći da se slažem? Dečko ima odlučnost, dečko se lomi za svoju ekipu, istina da ima tih mladih glupih odluka, ali koji to mladi igrač nema? Gore se vidi lagana završnica protiv Lokomotive, na prste jedne ruke bi mogao nabrojati igrače u Dinamu koji bi u ovoj situaciji pucali.

HeatMap (SofaScore)
    whatsapp-image-2025-03-05-at-20-14-00.jpeg
    Desna osmica, korektno igranje obrane, što baš i nije česta pojava za mlade igrače. Sigurno još to nije na savršenom levelu, ali kad se to usporedi sa recimo Belcarom, koji je doveden kao "novi Mišić", izgleda brutalno.

Odgovornost i odlučnost
    Scout-report-20250308-124648-0000.png
    Naravno da je razlika igrat u Belupu i Dinamu, dečko izvodi sve prekide, slobodnjake sa 19g, to je odličan korak ka odgovornosti koje će imati u Dinamu. Primjer gore mislim da su svi vidjeli, dečko je mrcina, mrcina.

Hitrec Kacian
    adriano-jagusic2.jpg

Nema te Rome (čitaj Oliveras), nema tog Arsenala (čitaj Burton), nema te j. Amerike (čitaj Corodba) koje može zamjeniti Dinamovu akademiju, nema, možda to gledam kroz krive naočale. Možda su u nekom trenutku neki menagerski igrači izbacili Jagušića iz Dinama, ali to ništa nije kasno za povratak.

Udarac
    Scout-report-20250308-131743-0000.png
    Ovi kretenoidi, koji su glasali za Livaju za gol mjeseca, prvo taj gol je postignut uz pomoć ruke, a drugo ovo ne da je gol mjeseca, nego sezone. Treba imati muda otpucat ovako, a mi tu uz Baturinu i Petka nemamo nikog ko može zabiti van 16 metara, a uz to obojica su na izlaznim vratima prema medijima. Treba nam neko ko svojom kvalitetom iz ničega može zabiti gol.

Grgić o Jagušiću

Ako ko zna šta reći o njemu u prvoj ruci, to su sigurno HNL iskusnjare i igrači koji djele svlačionicu sa njim.

squared-81931c154c31be780fd6e255cea96b9f.png
    Nema tu puno priče,
    Džabe Mbuku, dobiješ igrača što simulira protiv Bjelovara.
    Džabe Mmaee, dobiješ igrača sa kretnjama petoligaša.

Tri milijuna za Galešića - dobiješ top igrača.
    Tri milijuna za Stojkovića - dobiješ top igrača.
    Tri milijuna za Jagušića - dobiješ top igrača.

That's how football works, ne samo u nogometu, nego svagdje.

100.87 km autocestom je relacija Koprivnica - Zagreb.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    Ovi kretenoidi, koji su glasali za Livaju za gol mjeseca, prvo taj gol je postignut uz pomoć ruke, a drugo ovo ne da je gol mjeseca, nego sezone.Mihaljević

Ovaj gol je postignut u Ožujku.
  • Mihaljević
    11.9k
    Ali vrijedi za Veljaču kao što su i napisali na službenoj stranici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.