• E46
    1.2k
    moze bilo tko osvojiti samo da tovari i nk osijek nikad ne osvoje.
  • Praskaton
    3.9k

Nije sve matematika.Poraz tovara protiv riječana je veliki psihološki udarac za iste.Rijeka je živa u kupu,Rijeka dolazi nama doma za razliku od hajduka,Rijeka ima puno manji roster kvalitetnih igrača.

Najbolji primjer je ovo kolo.Na utakmici hajduka u nadoknadi gol i prekršaj na centru radi kojeg se ne igra cca minutu i pol,sudac svira kraj točno u sekundu koliko je nadoknadio.
    Pogledaj nadoknadu na utakmici hajduka.

Gol Šibenika rubno zaleđe se pušta napadač,gol Gorice rubno zaleđe se ne pušta napadač.

Primjera je puno,onaj tko to ne vidi naivan je.Kroz institucije a i na travnjaku žele preuzet kontrolu.Pritisak traje već par godina a sada su uvidjeli šansu jer smo mi krhki,rezultatski i upravljački.

Nama trebaju sve pobjede do kraja,ako se to dogodi ne moramo puno brinut o ostalima.Prvi kiks i mi smo izbačeni iz utrke za naslov.U tom slučaju želim vidit Rijeku na prvom mjestu.
    Možda je nekima svejedno tko je prvi ako mi nismo,meni nije.
  • NORTE
    14.1k
    Pobijedom Rijeke prvi ima 50 bodova. Remijem ima 49. Pa kako hoćete.Majki2111

Upravo tako hoćemo!

Guba ima bolji omjer od nas kojeg ne možemo promijenit ni pobjedom na Poljudu.
    Dakle i iz tog razloga nam je u interesu pobjeda Rijeke.

Svaki izgubljeni bod gube za nas je vrlo vrijedan.

Protiv Rijeke igramo na Maksimiru, a i doma protiv Šibenika su dokazali da imaju problema protiv manjih.

Naprijed Rijeko, gazi gubu!
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Rijeka ne može dobivat u seriji, pogotovo u gostima,pa evo sad iz ničega imaju dva vezana remija.

Tovare treba uzdrmat,što smo mi propustili, nije još sve u matematici.
  • Felip
    360
    Mislim da ako Hajduk dobije Rijeku da ide na nedostižnu prednost. Zato je nama u interesu da ovakav Hajduk što prije posustane i da ih više napusti sva sreća koja ih nenormalno prati uz onakvu odvratnu igru.
    Bilo bi lijepo da ispratimo niz: Ružomberok (Europa), Rijeka (kup), Dinamo (prvenstvo)
  • rioda
    7.4k
    Varaždin sutra kreće s postavljanjem novog travnjaka, prvu utakmicu na njemu igrat će Varaždin-Dinamo.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Zadnjih 9 tekmi jadranskog derbija:

Pobijeda Rijeke 6x
    Pobijeda Hajduka 1x
    Remis 2x

Sumnjam da ce Hajduk dobit na Rujevici (ako suci budu na razini)
  • Filip85
    7
    urišić je samo tužna hodajuća nakupina masti,Hnlovac

Jel pričamo o Predragu Jurišiću iz SN ? Pa kaj nije on Dinamovac ?
  • Hnlovac
    1.6k
    isprike ak se priča o predragu, ja mislim isključivo na bernarda
  • Filip85
    7
    2 - HajdukKrizy

Mislim da je Hajduk na tri.... Tottenham 91/92, Inter i Mallorca....
  • Filip85
    7
    isprike ak se priča o predragu, ja mislim isključivo na bernardaHnlovac

Ajoj, da....zaboravio na njega....moj bed.
  • Krizy
    53.5k

Na dvije su ako računamo europske utakmice koje su izborene kroz prvenstvo u samostalnoj Hrvatskoj.
  • db-izbjeglica
    16.8k
    ajmo se mi koncetrirati na lokomotivu, strašno bitna utakmica i jako nezgodan protivnik za dinamo.

u utakmici rijeke i magaradi će netko kiksati, možda jedni, možda drugi, možda oba kluba.
    dinamu je sve dobro i ako pobjedi lokomotivu, barem jedan klub, a možda i oba će osjetiti dah za vratom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.