• NitkoBitan
    23.8k
    Nevjerojatno je koliko gamad ima srecePacho

Prije svega koliko poguranaca imaju, svaka dvojbena odluka ide na njihovu stranu.
  • Jay
    722
    Gol u nadoknadi plus žuti i smrad ne produži barem još minutu.
    Sad će neki dežurni dušebrižnik "navijač Dinama" reći nije Lovrić danas kriv što ih mi nismo dobili nijednom ove sezone. Za njih postoje drugačiji kriteriji i doslovno ih se gura od prvog kola i krađe Slaven Belupa. Kad bi netko složio samo kompilaciju oproštenih žutih kartona video bi trajao 15 min sigurno
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Ovo nebI Gattuso odsvirao bako da je imao priliku
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Odvratan Lovrić kao i uvijek , u 4 minute nadoknade padne gol i sudiš nepostojeći faul ,prošečeš po terenu da daš žuti klupi i sudiš odmah kraj.

Odvratno.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ma kakvi... Sami smo si krivi kaj naš Kanga pogodi svaku tekmu barem 3 puta stativu/prečku a njima Hrgović zabije s 20 metara od stative i golmanove guzice. Sami smo si krivi kaj protiv nas igrači zabijaju golove karijere, a protiv njih i Rijeke promašuju nemoguće (vidi pod Ndockyt prošlo kolo). Sami smo si krivi kaj protivniku kad zabije nama gol nikad VAR ne poništi radi ruke ili zaleđa, a njima svaki protivnički gol VAR mora gledati ne bi li našao razlog da poništi protivniku gol.

Vjerojatno smo si sami krivi i radi toga što nismo sa 11 bodova prošli grupu lige prvaka, za što su šanse bile manje od 1% (scenarij koji više nikad u budućnosti neće nikome značiti ispadanje, ali eto mi smo ibli pokusni kunići kojima je moralo tako biti na kraju).
  • hardek
    4.3k
    Totalno nebitno jesu li oba gola trebala bit ponistena, ali ovako odsudit utakmicu gdje svaka 50 50 odluka ide na jednu stranu i općenito si utakmicu zakinuo za barem 4,5 minuta je baš gnjusno. Iako su većina tovari, mogu mislit kako se osjećaju igrači Gorice.
  • Peškaman
    6.3k

Uzeli su dvije pobjede protiv nas i X.
    Protiv Osijeka dvije pobjede i X.
    Protiv Rijeke dva X i poraz.

Koga briga za igru(u derbijima) kad ti uzimaju bodove i prave razliku.
  • Orc123
    11k
    A kaj se uopce nervirate oko Hajduka. Gledao sam mirno utakmicu jer sam znao da ce svaka 50 50 situacija ici njima u korist i da ce zabijat iz jedinih sansi ili nekih krumpira.....jednostavno takva je sezona od pocetka i mos se jebat
  • BBB Baranja
    352
    Zdenko Lovric je iz Dakova. Ne moramo dalje
  • vjeko1701
    12.9k
    Mene samo zanima jel moguće ovdje imati neku raspravu ili popratiti neku utakmicu bez da svaki 4. post bude o Dinamu i kako su svi ostali glupi kaj raspravljaju jer si je Dinamo sam kriv za sve.

Je, ova HNL sezona je za plakati. Mi smo očajni i sami smo se uvaljali u ova govna.

Sad kad je to rečeno, jel se može normalno raspravljati o ostatku HNL-a? Ovo je praktički jedina tema na forumu gdje je Dinamo offtopic. To je rečeno više puta al nekima nikako da sjedne.
  • Krizy
    53.5k
    Pogođen okvir gola:

18 - Dinamo
    11 - Varaždin
    9 - Istra
    8 - Šibenik
    6 - KANGA (u 500 minuta)
    6 - Lokomotiva
    5 - Hajduk
    4 - Slaven
    2 - Rijeka
    2 - Osijek
    2 - Gorica
  • Ivdzo11
    5.8k
    Napokon da netko jebeno ima muda napisati ovo... Svaka cast Ledinski...

Screenshot-2025-03-09-18-17-39-833-com-facebook-katana.jpg
  • rioda
    7.4k
    Carević

Suđenje?

Ne bih. Kaznili su me jer sam komentirao suđenje nakon Šibenika.
  • NVKOD
    3.4k
    Cannavarova 7. utakmica u HNL-u, a ovo je tek druga u kojoj nismo primili gol (Šibenik i sad Slaven). Sljedeća utakmica - Lokomotiva. Je li možemo povezati dvije utakmice zaredom, a da ne inkasiramo gol?
  • Carrasco
    5.4k
    Više će nam odgovarati pobjeda Rijeke nego neriješeno iduće kolo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.