• sport
    4.3k
    Kanga je došao u Dinamo 5 dana prije početka prvenstva.
    Ajmo o čovjeku suditi slijedeće sezone iako ja u njegovoj igri i sada vidim dosta pozitivnih stvari.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Kakvi licemjeri u pm.
    Kad je Kule protiv Slavena promašio 3 zicera moderatori nisu mogli gledat utakmicu jer su vas morali banirat zbog uvreda...
    Sad kad Kanga promašuje zicere,penale,pogađa stative vi ste u euforiji jer ulazi u šanse,prosječan forumaš koji može trčat bi danas ušao u 3 šanse,takva je utakmica bila.
    Zašto nikad nisam pročitao za Kuleta "ulazi u šanse","nema sreće","napada dubinu"?
    Sa razlogom se Kule duri na nas,kakvi likovi.
  • Praskaton
    3.9k
    Imat će sada rep.pauzu,očekujem nakon nje prave partije.Ok je ovo do sad al mora puno bolje.
    Razumijem da nam je voda dosla do grla pa smo uzeli samo da uzmemo al kad bih se mogao igrat f.managera iduce sezone bi rado gledao Petko,Mierez,Grgić
  • emilperska
    9k

Odigrali su i Cordoba i Mbuku 15 utakmica svaki kod 3 trenera zbrojeno pa je sad nakon Fabia vidljivo da nisu za Dinamo niti će ikad. Vidim da je i stalo njihovo iščekivanje i na Zoni cim ih je Fabio poslao n sami rub klupe pa je jasno da to nije imalo veze s Bjelicom..

8 utakmica je dovoljno da se vidi da ovaj ni najoptimističnijem scenariju neće doći do Kuletovih brojki. A taj nedostatak golova nikad neće kao Petko nadoknaditi svime ostalim. Jednostavno čovjek može bit rotacija, ako posere i nas i njega imat će značaj Komnena Andrića.
    Sve ostalo je laganje samog sebe. Ja bi isto htio vjerovat da imamo novog Drogbu, ali nemamo.

A ovaj gore šta me za rasizam optužuje, necu ni komentirat.

Sandro Kulenović zadnje 2 sezone
    72 nastupa (preko 50% klupa) 28 golova..

Fran Brodić
    13 nastupa 7 golova i 2 asista..

Hvala im!
  • Sibirski plavac
    4.1k
    A što su stative i prečke drugo nego nesreća? Neznanje i manjak klase je kada igrač fula šansu tako da promaši cijeli gol, pukne pokraj gola ili pukne ravno u golmana. Opet će me neki optužit da se vraćam u "daleku prošlost" (iako 2022 i 2023 nisu uopće bile tako davno), ali čovjek je pokazao u ligama koje su jače od HNL-a da zna zabijati. Ponavljam, jedino ako u tim ligama ne igraju invalidi koji omogučavaju tom smiješnom Kangi da zabije dvocifren broj golova?
  • Danko
    1.7k

Dakle fabio je u pravu kad ne koristi cordobu i mbukua ali nije u pravu kad koristi kangu?
  • Brusa
    2.4k
    upravo tako. Znam da nije meni upućeno pitanje, ali svejedno...
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    frende nisi fer ali stvarno nisi!
    Spominješ Kanginu statistiku a nigdje nisi napisao da je pogodio 6 stativa,glavni ti je cilj istovarit se po svakom Marićevom pojačanju jer svi znamo da nisi volio njegov rad.
    I još nešto,pogodio je golmana Slavena u facu kad je opalio penal,vjerojatno ga je i ošamutio tim udarcem i tako indirektno išao pomoć suigračima da zabiju taj drugi gol i zapečate pobjedu.
  • emilperska
    9k

Probao je s njima prvih par kola. Vidio da je to granično razina za HNL i torpedirao ih natrag na klupu i to onaj rub..

Kangu su mu smjestili jer osim Kuleta drugih opcija nema. Pošto je Kule očito u psihičkom downu nakon polu linča koju mu je pripremljen kad je nakon ozljede Petka igrao valjda 10 utakmica 90+ minuta, a onda se na to nadovezao genijalan intervju Zajeca i Kanga mu je sad očito bolja opcija.

Ali ako se Bruno vrati kako očekujemo, Kanga ide na rub klupe iza Cordobe. A Kule će s Brunom opet prodisat.

Kanga daje 1 gol u 8 tekmi kad je starter i igra 70+ minuta. Zamislite kakav ce mu doprinos bit kad će eventulno mijenjat kapetana Brunu u 83.minuti kad ovom Marlboro pluća prorade eventualno..
  • Tom Hanks
    3.5k
    Čovjek ni iz penala na čistak ne može zabiti a neki ga i dalje brane :rofl:
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Telegram:

"Kanga i Pjaca predvode ligu po broju pogođenih okvira gola, vratnice ili grede- obojica su ih pogodili čak 4 puta."

Inače i dalje mi nitko nije uspio odgovoriti na pitanje. Kako "crni panj" može u Belgiji i Švicarskoj zabiti dvoznamenkasti broj golova, a u "moćnom" HNL-u je panj kojeg treba što prije potjerat?
  • Orc123
    11k
    kaj se tebi kolega dogodilo unazad pola godine, godinu? Bio si stvarno super lik a sad apsolutno nista ne valja, sve je za kurac, sve kaj se napravi je za drek, u svemu trazis neku teoriju zavjere, svi novi igraci za kurac, otpisujes igrace nakon 7-8 utakmica tipa Kangu koji je pokazao da je dobar igrac i da ima jako puno kvaliteta kao i nedostataka ali da mu treba i vremena kao i svakom jebenom igracu ali da fakat radi puno puno dobroga za ekipu i danas ako vec nije zabio trebao je barem imati 100% asist za Batija....jbg, treba mu se odcepiti, to su napadaci!

Doslovno salto mortale od tebe....
  • MarK
    891
    Ovaj Kanga mi je najmanje kritičan od najnovijih stranaca. Ima on solidan prijem lopte pod pritiskom, vrlo brzo traži poziciju za udarac, jbga za sad trese vratnice ali bit će bolje.
  • Zg123
    1.3k
    a sta mi imamo od tih njegovih dvoznamenkastih golova?? Za sada je covjek uzasno neefikasan i to je jedina cinjenica. Da u duelima i kao mantinela je dobar, ali on je spica i prvenstveno mu je cilj da zabija golove sto trenutno ne isporucuje
  • jedan u nizu
    12.2k
    Imam osjecaj da bi bio ubojica da igramo sa dva napadaca.
    Em vise prostora drugom napadacu i njemu opcija za odigrati, da ne vraca samo Baturini loptu, em vise mjesta za njega jer nebi bio solo napadac medu obranom, vec bi imao max dvojicu oko sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet