• Droljo
    17.7k
    Dobar danas. Ići će to na bolje dok se cijela ekipa digne. Mi imamo iza napadača pjacu, baturinu i stojkovića koji trebaju zabijati golove na njegova odlaganja i koliko prostora se njima otvori jer kanga često veže i dva igrača na sebe. Golovi će doći. Nama da je zadnje 3-4 utakmice u špici prime pipo inzaghi nebi taknuo loptu jednom po utakmici.
  • Krizy
    58.5k
    Daj Bože.
    Očekujem osam G/A do kraja sezone jer sam pri dolasku prognozirao 9, a sada je na jednom.

Neka dokaže da za njega ima mjesta u Dinamu.
  • Patak
    3.5k
    Nek se dokaže kao rezerva Kulenoviću.
  • jakov1
    732
    Nek igra zajedno s Kuletom u 3-5-2. Dugo nismo vidjeli dvije spice, a puno igrača se u tom sustavu odlično snašlo.
  • Zg123
    2k
    Ne mogu 2 tehnicki limitirana igraca igrati u paru. S Petkom da, ali Kanga i Kule zajedno ne
  • emilperska
    10.9k
    On je lošiji igrač od Brodića i to višestruko.

Jedan Emreli po kojem se tu pljuvalo kao da je bombu bacio na Jarun (ups to su Ukrajinci slučajno, valjda) je imao statistiku 47 nastupa i 10 golova od kojih su neki baš bitni bili. Na to je nadodao 3 asistencije i vise od pola utakmica je bio krilo.

Dolazak Kange u Dinamo kao zadnji pojas za spašavanje jer nemamo špice osim Kuleta i tjeranje Brodića iz Dinama par mjeseci ranije je poraz svih nas. A branitelje Wilfrieda Pogađam vratnicu i tribine Kange možete lajat na mjesec i tješit sami sebe i Zajeca da imamo španerčinu..

Metnuli su nam ga, popljugali smo, sad se moramo izvuć iz ovog kako god znamo.

Hvala Bogu dragome, Ćaća se vraća..
  • Špan
    74
    Ti si se baš izgleda pretplatio na pljuvačinu igrača, kadra, uprave, terena i svega doslovno.... Ako ne udaraš po klubu onda je na tapeti politika i po stavovima bi čak pomislio da je kod Kange problem rasa...Večeras je zadržao i smirio 15 lopti, neke je fulao i to stoji ali donosi puno u izgradnji, nije ni sličan Brodiću...
  • Paggini
    55.9k

Lik je odigrao sedam utakmica za Dinamo, stari moj
  • IceMan
    3.3k
    A ono, iskreno za sad se i nije iskazao baš.

Pričamo o pojačanju od 3 miljuna EUR.

Ne kažem da je lik truba, al takvih kao što su on pa i Kule moramo imat u omladinskim školama, nisu to ekstra klase.

Bruno Petković je ekstra klasa, kamo sreće da je i “gore” još sređen, al da, onda valjda i nebi bio ovdje.
  • jp23
    3.2k
    Pričamo o pojačanju od 3 miljuna EUR.IceMan

Plaćen je 1.7 milijuna eura. Novinar koji je pisao o tih famoznih 3 milijuna eura, je uračunao u to i 3 godine njegovih plaća
  • Brusa
    3.5k
    pa za sada ne može u istu rečenicu s Bodićem. S obzirom je ovaj uzeo loptu i zabio penal hladnokrvno kad se lomilo prvenstvo. A 3. napadač je bio. Al je imo muda.
    Inače Brodić zabio gol danas :smile:
  • IceMan
    3.3k

Okej, to mu svakako ide više u prilog.

Al i dalje nije potvrđen kao igrač i klasa za Dinamo. Rano je, da, al sumnjam da i bude.

Iskren da ti budem, ne želim ovdje ni toliko biti protiv Kange već je to kritika našoj politici kluba, kompletno ti svi strani drugorazredni igrači su promašaj u odnosu da ćeš radije dovodit Kange i Cordobe,Mmae i slične, a ne istrpit u ovim trenucima tek nešto manje lošije Mikića, Jakirovića, Vrbančića i tak dalje.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Meni je lik u redu. Ali mislim da bi nam Brodic davao jednako ako ne i vise a najmanje 2 milje je jeftiniji. Prodaja Brodica je teski kriminal jer smo samo ispusili. Bas mi je zao sto nije ostao.
  • jp23
    3.2k
    Da smo imali lošu sportsku politiku stoji, to se mogu složiti. Da trebamo više se orijentirati na domaće tržište isto se slažem.
  • ShanKu
    1.6k
    Danas je bil vidljiv zbog žutih dresova :cool: a i u nekim akcijama je bil obečavajuč, pogotovo ono kad je išal driblat po lijevoj strani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.