• Droljo
    13.2k
    Dobar danas. Ići će to na bolje dok se cijela ekipa digne. Mi imamo iza napadača pjacu, baturinu i stojkovića koji trebaju zabijati golove na njegova odlaganja i koliko prostora se njima otvori jer kanga često veže i dva igrača na sebe. Golovi će doći. Nama da je zadnje 3-4 utakmice u špici prime pipo inzaghi nebi taknuo loptu jednom po utakmici.
  • Krizy
    53.6k
    Daj Bože.
    Očekujem osam G/A do kraja sezone jer sam pri dolasku prognozirao 9, a sada je na jednom.

Neka dokaže da za njega ima mjesta u Dinamu.
  • Patak
    3.1k
    Nek se dokaže kao rezerva Kulenoviću.
  • jakov1
    481
    Nek igra zajedno s Kuletom u 3-5-2. Dugo nismo vidjeli dvije spice, a puno igrača se u tom sustavu odlično snašlo.
  • Zg123
    1.3k
    Ne mogu 2 tehnicki limitirana igraca igrati u paru. S Petkom da, ali Kanga i Kule zajedno ne
  • emilperska
    9k
    On je lošiji igrač od Brodića i to višestruko.

Jedan Emreli po kojem se tu pljuvalo kao da je bombu bacio na Jarun (ups to su Ukrajinci slučajno, valjda) je imao statistiku 47 nastupa i 10 golova od kojih su neki baš bitni bili. Na to je nadodao 3 asistencije i vise od pola utakmica je bio krilo.

Dolazak Kange u Dinamo kao zadnji pojas za spašavanje jer nemamo špice osim Kuleta i tjeranje Brodića iz Dinama par mjeseci ranije je poraz svih nas. A branitelje Wilfrieda Pogađam vratnicu i tribine Kange možete lajat na mjesec i tješit sami sebe i Zajeca da imamo španerčinu..

Metnuli su nam ga, popljugali smo, sad se moramo izvuć iz ovog kako god znamo.

Hvala Bogu dragome, Ćaća se vraća..
  • Špan
    58
    Ti si se baš izgleda pretplatio na pljuvačinu igrača, kadra, uprave, terena i svega doslovno.... Ako ne udaraš po klubu onda je na tapeti politika i po stavovima bi čak pomislio da je kod Kange problem rasa...Večeras je zadržao i smirio 15 lopti, neke je fulao i to stoji ali donosi puno u izgradnji, nije ni sličan Brodiću...
  • Paggini
    40.6k

Lik je odigrao sedam utakmica za Dinamo, stari moj
  • IceMan
    2.6k
    A ono, iskreno za sad se i nije iskazao baš.

Pričamo o pojačanju od 3 miljuna EUR.

Ne kažem da je lik truba, al takvih kao što su on pa i Kule moramo imat u omladinskim školama, nisu to ekstra klase.

Bruno Petković je ekstra klasa, kamo sreće da je i “gore” još sređen, al da, onda valjda i nebi bio ovdje.
  • jp23
    3.1k
    Pričamo o pojačanju od 3 miljuna EUR.IceMan

Plaćen je 1.7 milijuna eura. Novinar koji je pisao o tih famoznih 3 milijuna eura, je uračunao u to i 3 godine njegovih plaća
  • Brusa
    2.4k
    pa za sada ne može u istu rečenicu s Bodićem. S obzirom je ovaj uzeo loptu i zabio penal hladnokrvno kad se lomilo prvenstvo. A 3. napadač je bio. Al je imo muda.
    Inače Brodić zabio gol danas :smile:
  • IceMan
    2.6k

Okej, to mu svakako ide više u prilog.

Al i dalje nije potvrđen kao igrač i klasa za Dinamo. Rano je, da, al sumnjam da i bude.

Iskren da ti budem, ne želim ovdje ni toliko biti protiv Kange već je to kritika našoj politici kluba, kompletno ti svi strani drugorazredni igrači su promašaj u odnosu da ćeš radije dovodit Kange i Cordobe,Mmae i slične, a ne istrpit u ovim trenucima tek nešto manje lošije Mikića, Jakirovića, Vrbančića i tak dalje.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Meni je lik u redu. Ali mislim da bi nam Brodic davao jednako ako ne i vise a najmanje 2 milje je jeftiniji. Prodaja Brodica je teski kriminal jer smo samo ispusili. Bas mi je zao sto nije ostao.
  • jp23
    3.1k
    Da smo imali lošu sportsku politiku stoji, to se mogu složiti. Da trebamo više se orijentirati na domaće tržište isto se slažem.
  • ShanKu
    1.4k
    Danas je bil vidljiv zbog žutih dresova :cool: a i u nekim akcijama je bil obečavajuč, pogotovo ono kad je išal driblat po lijevoj strani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet