• DrawTube
    6.4k
    Iskreno ja ne vidim gdje je ovo danas bio penal
  • De Oliveira
    1.4k
    Realno ako do kraja budemo imali pristup kao danas preorati cemo sve do kraja. Nadam se da se u igracima probudio i inat i zelja i da ce predvodjeni Petkom i Misicem pokazati da su najbolji.
  • jp23
    3.1k
    Ak se ne varam rekao je Kmrečnjak da je bio na 4 od 6 penala u karijeri prije ovog.
    Sad je 4 od 7

Edit: pardon, Cmrečnjak
    Edit 2: Provjerio sam, bio je 4 od 6, pri čemu je zadnja dva fulao u istoj utakmici 29.10.2023 (transfermarkt bar tako kaže)
  • SAS1987
    16.4k
    Onda sledjeci pogađa
  • Hebimir Strašni
    49
    Mislim da je ovaj na TV rekao 2/4 plus ovaj danas 2/5 ,al nije bitno u biti me začudilo da Kule ima valjda 13 pogođenih za redom.
  • Krizy
    53.6k
    4/7 je točan podatak.

1/1 US Créteil-Lusitanos
    1/1 Young Boys
    2/4 Standard
    0/1 Dinamo
  • Hebimir Strašni
    49
    Evo "gazda" ima točnu statistiku :smile:
  • jp23
    3.1k
    Kule je na 12 od 14 penala, prva dva u karijeri fulao u mlađim uzrastima repke, potom 12 zaredom pogodio (1 u prijateljskoj te potom 11 zaredom u službenim utakmicama).
  • Hebimir Strašni
    49
    e thnx na točnoj inf. stvarno nisam očekivao da ima tako dobru statistiku
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ne čudi me to da je Kanga loše izveo penal. Pa i u skoro svim youtube kompilacijama njegovih golova u Belgiji i Švicarskoj skoro uopće nema penala. Uglavnom golovi glavom i šutevi unutar kaznenog prostora. Petko, Kule, Bati, Stojke, Pjaca. To bi mi sigurno bile bolje opcije od Willyja za penal.
  • Marley
    3.2k
    Nije mi Torrente ostvario san, ali dobro je, 3 boda su tu, jesam vam rekla nek ne brinete :joke:

Vidim da je dosta nezadovoljstva nekim stvarima, slazem se, apsolutno je trebalo biti barem 0-3. Ali iskreno... ne mogu i ne zelim se i veceras zamarati time sto ne valja. Jos se oporavljam od one u*rane Rijeke, i dozvolit cu si mazanje ociju samo dobrim stvarima ovaj put.
    Napokon pozitivan ishod, u gostima, uvjerljiva dominacija na terenu, clean sheet.

Oh da, i doktor nam se vratio. Bilo bi mi mrvicu draze da je usao tek iducu subotu na Maksimiru da ga svi propisno pozdravimo s tribina, ovako sam ispala luda po stanu haha.

Utakmicu po utakmicu, puna optimizma cekam Loksu, a vama dragi kolege zelim ugodan ostatak veceri. Dobro je veceras, idemo dalje :heart:
  • NVKOD
    3.5k
    doktor.jpg

Doktore, spasi nas molim te. Pronađi čudesan lijek...
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Bravo dečki!!! :strong:
    Sad dobit Lokomotivu pa makar opet 1-0, a onda kad nam Sučić, Mišić i Petko prođu pripreme s Eugeniom Albarellom nema straha :joke:
    Imam jednu primjerdbu za danas, zašto Baturini kapetanska pored Mišića i KTCa na terenu?
    Sve ostalo tip top
  • rioda
    7.4k
    Slaven riješen, ajmo sad tako i protiv Lokomotive... Međusobna utakmica Rijeke i Hajduka garantira nam da se pobjedom približavamo barem jednom konkurentu.

Stvarno mi se sad opet sve više budi optimizam. Pobjedom protiv Lokomotive, dolazi nam i nužna reprezentativna pauza da Petko bude spreman za finiš prvenstva, Mišić mi izgleda spreman, ali će mu pauza isto dobro doći, a i Sučić bi se s pauze mogao vratiti u boljoj formi nego je sad. A to su nam ključni igrači uz Baturinu...
  • ShanKu
    1.4k
    Netko s tribine: Pero oš pivu??
    Bočkaj: sutra!

Pamtil bum to zauvijek :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.