• Noel
    9.1k

Čim dalje takvih "dinamovaca" od Dinama.
  • Gringo
    324
    Slaven - Dinamo. 0:1
    Udarci 3 - 22
    Korneri. 1 - 11

Hrvoje Vejić: " Dinamo je dobio utakmicu na mišiće"
  • Nolifer
    9.9k
    Igru briši, 3 boda upiši...

+ povratak Petka.

+ Clean sheet Neve

:strong: :cheer:
  • vjeko1701
    12.9k
    Valjda mislio na Mišića.
  • Danko
    1.7k
    Ja zadovoljan, pristup jako dobar, igra prema napred jako dobro osim završnog udarca, obrana nije dopustila nijednu priliku protivniku, nemojmo zaboraviti da smo igrali protiv najbolje ekipe 2. dijela prvenstva.
    Vjerujem da je ovo početak dugačkog niza pobjeda, magarad je i danas pokazala da su par klasa ispod
  • rioda
    7.4k
    https://i.ibb.co/DDNrJTbf/ezgif-14e26ec327c589.gif

Ne znam jesam li jedini, ali mislim da je ovo bilo jako blizu ozljede Stojkovića
  • sport
    4.3k
    Igra dobra
    3 boda odlična
    čista mreža super
    povratak Petka super
    teren loš
    realizacija loša
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Pffff kako sam se bojao kazne za promasaje. Stvarno su nas istraumatizirali ove sezone sa nemogucim promasajima i primanjima gola iz prve prilike. No, konacno obrisi Dinama kakav se ocekuje u HNLu, dominacija od prve do zadnje, kontrola, prilike.. Realizacija nas je vec kostala hrpu toga ove sezone.
    Ajmo povezat dvije pobjede, dici samopouzdanje i podic pritisak na tovariju.
  • Vedraca
    107
    Pristup danas dobar 3 Boda su tu! Uzivat da smo pobjedili i da je Igra bila dominantna i da smo morali 2-3:0 Pa cak 4:0 morali dobit! Zato ipak nemogu presutat pogotovu oni Sansu BATURINE ....nerazumijem sta kakav je Ono finis Bio?!?!? Kanga nit ga oce Gol iz Igre Samo Stative Nit zna Penal pucat. RPG neprecizno iz Jako dobre Prilike. Ali najvise me "zivcira" ona Prilika Baturine onako Nesto moras zabiti!!!
  • ElDorado
    2.4k
    Ja ne kuzim otkud ovakva negativa. Dok smo bili 11:11 nisu centar presli. Lupanje po Kangi bez ilakve osnove. Odvukao pol obrane kod gola, sjajna okrenuo lika i greda. Asistirao Baturini za zicer. Itd itd. Konacno smo danas bili cvrsti, igrali visoko, fokusirani. Jedini problem realizacija. Ključ: Mišić i igra s dve šestice, Stojko na krilu.
  • Sajla
    7.5k
    kakva muka... 3 boda, clean sheet, dosta pozitive ali i očiti problem s realizacijom, nažalost i zbog nonšalancije.
    nadam se samo da nitko ne misli da je ovo s povratkom Mišića lijek za sve probleme. iznenadilo me da Kovačević usprkos igrača manje nije igrao flastera na Mišiću, valjda je mislio da će to momčadski pokriti. da smo bili 11 na 11 vjerojatno bi to u nekom trenutku napravio i gledali bi samo duge lopte Thea i Torrentea. bojim se da već u sljedećem kolu gledamo takvu utakmicu, a onda realizacija MORA bit puno puno bolja.
  • Facke
    5.4k
    Decki , a gde je igra bila odlicna? Kakvi sme bili dok Slaven nije dobil crveni karton? Osim gola nikakvi. Onda sme imeli igraca vise i tu sme dobili male vise prostora. Al pogledajte si opet prve poluvreme, kulike put sme napucali dugi lopti prema napred?! Nist ja ne vidim uigranoga. Mene je to vecina se na individualnu kvalitetu. Mene je ta igra slaba i ne lici na pune. I jos Slaven ide v kontru s igracem manje de nas igrac napravi cisti faul. To Kolaric ni videl nije. A tu sme ga lagane mogli primiti. Ne znam. Mene je ove bile ok i nist vise.
  • Dadox
    97
    i do isključenja smo bili dobri,fokusirani i apsolutno kontrolirani tekmu.
  • jp23
    3.1k
    Kakvi sme bili dok Slaven nije dobil crveni karton? Osim gola nikakvi.Facke

Slaven je prešao centar u tom periodu možda 2 ili 3 puta, a nije uputio pri tome niti 1 udarac.
  • IceMan
    2.6k
    Znam da ćete sad popljuvat, al gledajući raspored mi možemo 7 pobjeda sad natuć za redom, do Splita.

Imamo jeben raspored :
    Doma - Lokomotiva, Osijek , Rijeka
    Vani- Varaždin, Istra, Šibenik , Gorica

Ako se uspijemo sredit i uzet 21 bod ovuda, uvjeren sam u naslov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.