• Zg123
    1.3k
    Ma igra je dobra bila, usli smo u utakmici dobro, nametnuli svoj ritam, zabili gol i odmah nakon toga drugi zuti. Realizacija nam je ogroman problem i na tome se mora raditi
  • Paggini
    40.5k
    Osim gola nikakvi.Facke

:lol: :lol: :lol:
  • Hrc-Vg
    600
    Ljudi koji pljuju Kangu ili nemaju pojima o nogometu ili su rasisti…A ja sam osobno za crnce u Africi, kao i za sve druge rase tamo gdje im je dom. Čovjek je dobio skoro sve duele, jebeno pogodio stativu iz okreta i servirao Batiju zicera…Loše pucao penal koji mu je vjerovatno momčad dala da ga nagradi, jer oni znaju kaj im donosi…
  • Blueshadow86
    2.7k
    Jebote, koji ste tipovi... Kanga je fulao penal. Dobro, i? Svi znamo da on nije za prvog napadača, ali ovako se naslađivati i orgijati samo zato što je promašio penal... ne mogu to shvatiti. Umjesto da slavimo pobjedu bez primljenog pogotka, stranice su ispisane o fulanom penalu.
    Danas je bilo najbitnije iščupati pobjedu jer Slaven Belupo je dobra i fino posložena ekipa s dobrim trenerom na čelu. Smanjili smo zaostatak i očito je ovo daleko od riješenog prvenstva.
    Idući vikend nam doma stiže Lokomotiva, a Rijeka i tovari igraju međusobno. Imamo jebenu priliku još malo im se primaknuti i totalno zakomplicirati prvenstvo.
  • Orc123
    11k
    ja bi razumio da je bio los ali lik bio medu boljima na terenu i sa njim na terenu igra ima smisla jer moze rasteretiti ekipu, zadrzat lopti, dobit duel....nejde ga gol ali u pm...ni prvi ni zadnji...nejde ni druge......imao brdo osvojenih duela, brdo razigranih lopti, ima i cistu asistenciju Batiju....jbg...tu je mjesec dna, malo vjere i vremena!
  • Zagreb1992
    2.1k
    Kiksat će Dinamo , Hajduk i Rijeka ..i da smo izgubili ne bi trebalo dramiti kao što i sad nismo ekipa koja će mljeti sve redom
  • Facke
    5.4k
    A dobre budite vi zadovolni stim. Ja definitivne nisam.
    Tak ste iste pisali nakon Gorice i Sibenika kad sam rekel da ove nije dobre ni dovolnje. Pa zname ishod protiv male jaksih HNL ekipa...
  • Danko
    1.7k

Kaj slaven nije male jakša HNL ekipa?
  • Carrasco
    5.4k
    Mi praznu mrežu sačuvamo samo u slučaju kad protivnik ne uspije zapucat u okvir gola kao što je danas bio slučaj.
  • IceMan
    2.6k
    Osim rasporeda, imamo i stanku, jebenu priliku da se rekovalescenti još više oporave. Da se osvježimo…

Utakmica protiv Lokomotive, ispada, je utakmica sezone za nas. Ovo moramo dobiti, i još se tovari i riječani kolju međusobno.

Nakon toga invazija na Varaždin, i kažem, jeben raspored…

Moramo vjerovat.
  • Praskaton
    3.9k
    Nisam gledao utakmicu do penala, po komentarima i statistici vidim da smo dominirali.Ali ako ne možemo protiv Slavena koji je igrao prije 4 dana i ima igrača manje cijelu utakmicu,zabit bar 2 komada onda nemamo o čemu pričat.
    Napokon bez primljenog pogotka i povratak kralja.

Opet imaju tjedan dana za radit.Pokažite ono što svi tvrdimo kad ne bude gust raspored da ćemo dominirat.

Sljedeći vikend jedna od najbitnijih utakmica,s našom pobjedom stižemo jednu od dviju momčadi ispred nas,a možda i obje.
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Krasno sazeto. Lokosi su se opet zahuktali, protivno svim najavama Mudri nije skupio treci zuti karton. Sad imamo po tjedan dana izmedu utakmica i to bi trebalo biti dovoljno za sve, od pripreme utakmice do fizicke rekuperacije.
    Ako nekom treba motivacije i ozbiljnosti u ovakvoj situaciji neka igra s juniorima. Skupit glave, necu ega, dobijes 10 minuta, pokidaj ih kako god se zoves.

Evo i Fabio misli isto.

"Moramo ići utakmicu po utakmicu i biti maksimalno fokusirani. Imamo tjedan dana da se pripremimo i onda imamo pauzu, na kojoj moramo popraviti fizičko stanje ekipe. Ako želimo igrati utakmice u visokom intenzitetu, moramo biti fit."
  • NitkoBitan
    23.8k
    Jel igrao opjevani Jagusic danas?
  • Hebimir Strašni
    49
    Tu se po forumu svršava na Miereza ,a zaboravlja se sezona di nije mogo dati 3 gola cijelu sezonu. "Panjina" Kanga nije valjda ni jedan duel izgubio i da je dao penal sad bi ga dizali u nebesa. Ja bi uvijek dao napadaču kojeg "neće" gol da puca penal da mu malo digne samopouzdanje (druga stvar je da Wili ima ak sam dobro čuo 2/5 penale :cry: ). Očekujem protiv lokse kanga bar 2 komada :smile:
  • Orc123
    11k
    zar nije Kanga promasio samo jedan u karijeri? Nije ih previse pucao ali zar nema 3od 4? Ili 4 od 5?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.